Aysonu Kizlari 2008

selam millet giremedim kk ya
daha sabah yemeği bile yemedim yavvv
biri gelsede yemek hazırlasa bana
kk açılana kadar fakeyle accuk lak lak yaptık
eeee siz neler yaptınız
berna sabah süt içtikten sonra bi enrji geldiki sorma
heee enerjiğim demeyi unutmuşum

çüüüüüüüssssssssss
canım

gezzz ülennn gezzzzzzzzzzzzzzz ben şurada balkona çıkamıyorumm sen gezz hava bugün çok güsel buralarda yawwwww
annem su akan yeri temzilesin balkona geçelim diyorum ama siniri bozuldu

canlarım ben geldimmmm ama çooookkk hastayımmmm

kız seni öldürecem bişey dedin gittin bacım
ne oldu niye hasta oldun şimdi
hamilemisin yavvv bi ağız tadıyla sevinemedik
anlat bakalım ött avukat hanım kolay öyle mahkemede ötmek şimdi burda öt canım

yuhhhhhh aslında diyeceksin siz bizim vergilerimizle maaş alıyorsunuz asıl kör sensin
bende gittim ssk ya ama öle körmüsün vs.demediler kızım bişey deseydin yaaa
öküzler bak yaaa

canlarım ben geldimmmm ama çooookkk hastayımmmm

cnm dün ortalığı ayaklandırdın çokkkk geçmiş olsun önce
ama hamişlik işi ne nasıl oldu ne yaptın detaya gir yaaaaaaaaa

kızlar şimdi hesap yaptımmm deliyim azcukkk 1 mayısda doğum yaparsam tam94 gün var tabi inş.o vakite kadar dayanırlar çünki hemen hemen 37 haftalara denk geliyor 36 gibi olursada nisan son haftası gibi hahaha

ya kususra bakmayın alelacele çıkmak zorunda kaldım ama size yazmadan da edemedim.
şimdi şöle anlatayımben 2 gündür çok hastaydım.bir öksürük ki sormayın ciğerlerim sökülüyo o derecesine.sonra işte ablam bana kızdı kızım ilaç al diyorus almıyorsun bari pazartesi gelirken bi test alda ona göre sana ilaca başlayalım dedi.
bende umudum yok işten izizn aldımöğleden sonra doktora filan giderim diye, hep uğradığım ve bir çok sefer test aldığım eczaneye uğradım.bide dedim ki Allahım beni tanımasa bari:))neyse eve geldim testi yapıcam nasılsa tek çizgi çıkacak ablama haber vermeyeyeyim kendim yapayım dedim.yaaaa malum idrarı dökmemle karşıma kopkoyu kocaman iki çizgi çıkmasın mı.tabi koskocaman değildi ama bana öle geldi napalım.ama düşünün hiç umudum yok biliyosunuz bu ay misafirdi ablamın ameliyatıydı hiç bu meselelere konsantre olmamaıştım.işte çığlık çığlığa ablamı çağırdım.abalam da bana bi şey oldu zannetmiş.ablamla birbirimize bakakldık.söylediğimiz tek şey "sakin olmalıyız,sakin olmalıyız"dı.sonra ablam beni kan testi yamaya yolladı.bizim evin yakınlarında iyi bir yer yok aama ben bi polikliniğe girdim.sonucu yarın veriyolarmış.sinir oldum.başka yer de yok.mecbur yaptırdım.yarını beklersi dedim.dönüştede 4 test daha aldım.ablamla 3ünü yaptık anlarda anında çift çizgi.ablam dayanamadı.ankarada çok iyi bi labratuvar var orayı aradı.3 saate veriyolarmış.hemen eniştemi çağırdı atladık arabaya oraya gitttik.1,5 saat sonra sonucu bilgisayardan öğrendim.afalladım kaldım.göslerim doluyo ağlayamıyorum.sonuç 674 çıktı.tekrar aradım labaratuvarı doktorlarına bağladılar adam diyoki sonucunuz 674 çıkmış.ben "eeeeeee,yaniiiiiii" diyorum adama .oda dediki sonuç pozitif hamilesiniz.
işte hikayemmmmmm.

kızlar şimdi hesap yaptımmm deliyim azcukkk 1 mayısda doğum yaparsam tam94 gün var tabi inş.o vakite kadar dayanırlar çünki hemen hemen 37 haftalara denk geliyor 36 gibi olursada nisan son haftası gibi hahaha

yok kız deli değilsin merak etme bende öyle sayardım ona bakarsan ben saatleri sayardım bugünde geçti diye ozaman ben zır deliyim:roflol:

İŞTE BU İŞTE BUU TEBRİKKKKKKKK EDERİMMM SENİİİ TEBRİKKKKKKKKKKK
HEMEN DOKTORA GİT DEĞERİN ÇOKKKK ÇOKK İYİİİ:teytey::teytey:a.s.:dance::sm_cool:

aboooooooooooooooooooo:1shok:
ohhhhhhhbeeeeeeeee yarabbi şükürler olsun sana:Saruboceq:
nihayet bir hamiş çıktııııı şimdi rahat rahat sevine biliriz
oohhhhhhhh yandaaaaaaaaannnhihoyyyt
ohhhhh sağdaaaaaaaaaannnnnhihoyyyt
ohhhhhhhhh soldaaaaaaaannnnnnhihoyyyt
datlımmmm çooooooooookkkk sevindim
içimde ukte kaldı dün geceden beriiii
rahat rahat sevindim çok sevindim:teytey::teytey:
allah sağlıklı sıhhatli güzel bir evlat etsin onu inşallah:Saruboceq:
oleeeeey oleeeeeey:teytey:
oleeeeeeeeeeey oleyyyyyyy:teytey:

ben kaçıyorum usus canım çokk tebrik ederim
rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
inş. güle oyanaya gebelik yaşarsın
sağlıcakla alırsın bebeğini
birdahaki sonbahara allah izin verirse alacaksın kuzunu kollarına ohhhhhh süperrrr ekim bebeği akrep burcu olabülürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…