Aysonu Kizlari 2008

hicroşşş güle güle bacımmmmmmmmmm

fake oyuna kaçtı sanırım krispi kıı buradamısınnn

kaçayımmı bendee

tadını çıkar canımmmmmmmmm
bugün üçüz gebelerin sayfasına baktımda insanbi tuhaf oluyo yaw ikiz neysede üçüz nebilim

kııı sen hayaletmisin inmisin cinmisin

sana bişey anlatayım ikiz annelerinde biri başlık açmış
ikizleri varmış 9 aylık sabah akarşı aynı saatte kalkıyolarmışş
annelerini aynı anda emiyolarmış
kadına fenalık gelmiş tabi ne yapacam diyor...herkes açla diye söylemiş tabi herkesin çok hoşuna gitti bu durum ....

kadın sonra yine yazmışş açlıktan değil emmek için sadece ölesine yani bide annelerini emerken el ele tutuşuyolarmışşşşşşşşşşşşşşş

allahımmmmmmmmmmm ne mutluluk bu yaaaaaaaaaaaa:lepi:

ula fake kaçmışşş hadi bende yatammm karnım acıkır şimdi sonra
yemek yerim sonrada midem yanar sabaha kadar nöbet tutarım hadi öpüm iyi gecelerr

hicroşşş güle güle bacımmmmmmmmmm

fake oyuna kaçtı sanırım krispi kıı buradamısınnn

kaçayımmı bendee

yok oyun oynamıorumda şu böğürtlen kökü vardıya yumurta çatlatmak için onu araştırıyom bu ay içsemmi diyorum yumurta oluşrsa ne biliyim yaw aman ot içmekte istemiyorum zaten iki tane içilecek otum var bunuda alsam 3 olucak biraz araştırıyımda karar vericem

günaydın kızlar maaaalllleeeeseeeffffffffffffffffff hastayımmm bu gece sırtım ağrıdı öksürmekten uyuyamıyordum neyseki tarcınlı bal yedim kesti ama bığazımda gıcık ve sesim gitti
ben böle oldummu tedbirini almazsam ateşlenirim o yüzden hemen doktora gideceğim bugün
medicalpark bütün randevumuz dolu diyecek o yüzden ben özel g.o.p.ş hastanesinden randevu alacam gidecem ulaa özel hastaneler bile paran olsada bakmıyor randevusuz

günaydın kızlarrrr düngece saat 4 te yattıkkk nesi vardı minik kuşumun anlayamadık belki dişleri belki kulağında bir şey vardı çünki hem dişlerinin kaşıyınca hemde kulağını hafiften ovalayınca duruyordu ölee kucakta dolaştırınca bazen duruyor bazen ağlıyordu nesi var bu çocuğun gene yaww inşallah sadece dişlerden dolayıdırr .çarşamba günü zaten kotnrolümüz var ama huysuzluk ederse bugün götürürüm dr baksın kulağına yinede .şuan uyuyorrr inşallah derin derin uyr birazda uykusunu alırrr

selam kızlarr..

bende hastalanıyorum sanırım...gene ciğerlerim çok fena nefes aldıkça şu boğazımın alt tarafı gıcık yapıyor ve öksürtüyor umarım geçenki gibi olamam..kalorferi yaktım bataniyeyide aldım öyle sardım kendimi hasta olmak istemiyorum geceleri uyuyamıyorum bide bu öksürükilerlerse hortlak gibi gezecem ..antibiyotik kullanmak istemiyorum(

kızlaaar bende doğum yaptım. geçen gün kasılmalar başladı ama ağrı yoktu. 4 dk bir kasılma olunca ben bi nst baktıralım dedim açılmada varmış.

apar topar sezeryana alındım, bebiş tersti hala.

doğunca bi işedi bi işedi. hemşireler güldüler oğluşuma. bi türlü yanıma gelemeedi işedi de işedii

oğlum bi tatlı teyzeleri. ama meme alana kadar bayağı bi ğraştım. göğüs ucum fazla yoktu. mutlaka doğumdan önce masaj yapın her gün, eğer göğüs ucunuz fazla yoksa. çok zorlandık biz. mama da almadı. yedi kustu mamayı. şimdi alıştı çok şükür.
emme sorunumuz kalmadı.

kızlar hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün.hihoyyytBenim daha çooookkkk uzun bi yolum var ama darısı başımıza inşallahsırnaşık şey
ismini ne koydunuz bu arada?

evet usus gelmedi neden acaba artık haftada bir uğruyor
aslıda öyle yavaş yavaş göçüyor

üleeeyyynnn üleyynnnn haftada bir uğruyo diyon bak yine günahımı alıyon.daha geçen gün "bi daha yapmıycam böle" demedin mi bana ben de sana bu vicdan azabı yeter demedimmi?klava:klava:

ben size demedim mi çok hastayım diye?3 gündür yatak döşek yatıyom valla.bi öksürmekten içim dışına çıktı ,bi de arkasından grip başladı.hapşırık tıksırık.üstüne bi de -sağ tarafım tutulmasın mı,feleğim şaştı valla.

bide siz böle gelmiyo diyosunuz ben çok üzülüyorum vallasenağlama.ben bulduğum her fırsatta burdayım.tabi sizin ki gibi olmuyo farkındayım ama ben yoksam bilin ki gelemiyorumdur taam mı şekerler.Şeniz

bu arada kızlar ya ben doktora gittim bu hastalık dolayısıyla,doktor bana ilaç verdi.içmek zorunda kaldım çünkü hem ayakta duramıyodum hem de doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur didi.

çok düşündüm çok araştırdım başka doktorlara da sordum ve içtim ama hala vicdan azabı duyuyorumsenağlama

bide daha görünmes diye bebişe bakmadı,haftaya perşembe tekrar gidicem.inşallah hayırlısıyla kesemizi de görürüs.:Saruboceq:

senağlamasenağlamainanmıyorum yaaa çokkkk güselll yaaa hayırlı uğurlu olsun tatlım çok sevindim...demek oğluşumuz geldiii heeee ayyyyyyy süperrrr:teytey::teytey::dance:
darısı başıma ilk önce bebeklik var sonra ben sositososito

geçmişi okudum baya uzuzn bi süre.bi baktım herkes hasta olmuş ya.ben mi geçirdim acep:bbo:

öksürenlere önerimdir(bebeklik ve birsen):bal,karabiber,limon karışımını deneyin.ben çok faydasını gördüm özellikle yatmadan önce çok rahatlatıyor.çünkü öksürükte malum geceler kabus gibi geçiyor.valla kulakları çinlasın ben üniversitede okurken istanbulda yurtta kalmıştım.orda yemekhanede bi ablamız vardi sağolsun ne zaman bizi hasta görse hemen bu karışımı getirir zorla bize yedirirdi.Allah razı olsun valla bize çok iyi bakardı.hatta düşünün ramazanda sahur vakti gelip bize kahvaltılıklarımızı hazırlardı.Ah ah ne günlerdi...

ay ben yine delüü gibi tek başıma konuşmaya başladımlaelaelaelaelae.hafta sonu yalnızlığımı yaşıyorum şimdi bennnsenağlama

geçmiş olsun canım kendine dikkat eta.s.

usus çokk geçmiş olsun cnm yaaa

bende bugün çok fenayım doktora gittim çok güsel muayne etti beni
ama sana yapacak hiçbişeyim yok dedi....eğer ateşlenirsen dedi bir antibiyotik verecem dedi onu içeceksin o da 3 gün dedi....bide alerji sapıttı hatır hatır kaşınıyorum
p.tesi hem muayne var hem cildiye var dilerim boğazım eçer portakal suyu limonlu su midemi yakıyor
tarcınlı bal iyi geliyor ama oda bi süre...allahım hamişken hasta olmak çok zor çok kötü yaaa
aklım tek oğluşlarımda yaaa onları düşünüyorum sadece .ya onlarda benle yıpranıyorsa
bütün eklem yerlerim ağrıyo....ellerim davul gibi şiş ve böle damarlarım genişlemiş şekil değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…