tadını çıkar canımmmmmmmmm
bugün üçüz gebelerin sayfasına baktımda insanbi tuhaf oluyo yaw ikiz neysede üçüz nebilim
hicroşşş güle güle bacımmmmmmmmmm
fake oyuna kaçtı sanırım krispi kıı buradamısınnn
kaçayımmı bendee
kızzzlar doğum yaptım. bebiş çok tatlı. sonra yazıcam detaylı kızlar.
kızlaaar bende doğum yaptım. geçen gün kasılmalar başladı ama ağrı yoktu. 4 dk bir kasılma olunca ben bi nst baktıralım dedim açılmada varmış.
apar topar sezeryana alındım, bebiş tersti hala.
doğunca bi işedi bi işedi. hemşireler güldüler oğluşuma. bi türlü yanıma gelemeedi işedi de işedii
oğlum bi tatlı teyzeleri. ama meme alana kadar bayağı bi ğraştım. göğüs ucum fazla yoktu. mutlaka doğumdan önce masaj yapın her gün, eğer göğüs ucunuz fazla yoksa. çok zorlandık biz. mama da almadı. yedi kustu mamayı. şimdi alıştı çok şükür.
emme sorunumuz kalmadı.
kızlar hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
evet usus gelmedi neden acaba artık haftada bir uğruyor
aslıda öyle yavaş yavaş göçüyor
kızlaaar bende doğum yaptım. geçen gün kasılmalar başladı ama ağrı yoktu. 4 dk bir kasılma olunca ben bi nst baktıralım dedim açılmada varmış.
apar topar sezeryana alındım, bebiş tersti hala.
doğunca bi işedi bi işedi. hemşireler güldüler oğluşuma. bi türlü yanıma gelemeedi işedi de işedii
oğlum bi tatlı teyzeleri. ama meme alana kadar bayağı bi ğraştım. göğüs ucum fazla yoktu. mutlaka doğumdan önce masaj yapın her gün, eğer göğüs ucunuz fazla yoksa. çok zorlandık biz. mama da almadı. yedi kustu mamayı. şimdi alıştı çok şükür.
emme sorunumuz kalmadı.
kızlar hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
bu arada kızlar ya ben doktora gittim bu hastalık dolayısıyla,doktor bana ilaç verdi.içmek zorunda kaldım çünkü hem ayakta duramıyodum hem de doktor içmezsen bebeğe daha zararlı olur didi.
çok düşündüm çok araştırdım başka doktorlara da sordum ve içtim ama hala vicdan azabı duyuyorumsenağlama
bide daha görünmes diye bebişe bakmadı,haftaya perşembe tekrar gidicem.inşallah hayırlısıyla kesemizi de görürüs.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?