şimdi size gelem kızlar alıntı yapamıyom
sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....
ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli....
hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill
maydonoz kaynat iç doğal yöntem bacım
bak fake yok yazıyor çıkıyor nereye gidiyor bu kariiiiiiii
birsen ara bacım ara hatta bizde arayalımda hangimiz düşürürsek seni bağlayalım
muayene ücreti ne kadar veriyon birsen
cnm 50 ytl veriyom ben parası pulu önemli değilllllllllllllll
beni dinleyecekk ...böle değildi havaya girdi paşa
dirim kizi cok sagol ilgin icin bi kizim var bi kizim daha olsun farketmez yeterki hayirli olsun bendeki bu sorun cinsiyet gözetiyomu bilmiyom iki kromozom yer degistiriyo tabiki bi oglum da olsun isterim o sevgiyi tadayim ama kizlarida cok severim sagliklisi hayirlisi olsun
sendemi pgt yaptirdin tüb pbebegi nerde yaptirdin
yawww oyun bölümünde bir oyun oynayım dedim geçen bi baktım abbawwwwwwwwww
180 . olmuşum amanın yediremedim kendimeeeee
iyi bir puan alıp yükselmek için oyun oynuyom zorlannn
imdattttttttttttttttttttttdelikafadulden
ulen heriff senden kaçıyordurrrrr:roflol::roflol: benimde devamlı kulağımı çınlatıyordurr bu kız nerden beni tavsiye etti diyeeee:roflol::roflol::roflol:
evet parası önemli değilde insan parayı verince düdüğünüda öttürmek istiyor tabiii
50 ytl de az para değilki bacım ben 40 ytl veriyom ama benimki bağkur seninki ney bacım sigortan varmı
maydonozumu kaynatıp içeyim çişim içinmi:roflol:
yoksa bunu birsenemi yazdın adresmi şaştı öksürük içinmi
evet dogru anlamisincnm pgt yi doğrumu anlamışım........
benim tüp bebe mikro cnm istanbulda b.evlerde medıcalparkta yaptırdım çok şükürki
ikizlere hamişim
fake şu ot tarifini ver beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tarçın bal yiyecem yarınn
ama zencefil içememm yaaaa öksürmek istemiyorummmmmm
yok lennn iltihapı falan atarmış ya benim anam hep öle yapr birde ısırgan otunu kaynatıp içer 2 günde geçer valla ama ne olduğunu öğren dr git önce emi bacım
evet dogru anlamisin
allahim yavrularini bagislasin
siyah turpu ortasından oy birsen içine bal koy ağzını geri kapat 24 saat dursun sonra iç
tarifi biraz farklı ama en kolayı bu istersen netten araştır bebklerine bişe olmaz demi bende korktum şimdi şifa olur inş canım
üleynnn seni birinci olana kadar böyle bekleyecekmiyiz beee
inşallah hamiş kalırsında görürsün o oyun sitelerini:Saruboceq::jeyyar:
usus daha hiç gelmediii
aslıda yok meydanda
usus daha hiç gelmediii
aslıda yok meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?