Aysonu Kizlari 2008

canım hayırlısıyla görürsün kesenide kalp atışınıda inşallahhh merak etme dr verdiyse bi bildiği vardırrr ben bir sürü ilaç kullandım takip etmişsindir mutlaka çok şükür bişey olmadı dr ona göre vermiştir ilaçları

çok geçmiş olsun sanada canım zor geçiyor seninde benimki gibi allah kolaylık versin sana a.s.Şeniz

CANIM ÜZME KENDİNİ ALLAHIN İZNİ İLE BİŞY OLMAZZZ DÜZELİRRR BEBİŞŞ ALIR KİLOYU YİNE SEN SAĞLIKLI BESLEN BOL SEBZE YE CANIMMMa.s.

selam kızlar nasılsınız bakalım
beni sormayın berbetım bu veletler beni çok yoruyor çok tatlılar ama uyku denen bişey yok artık hayatımda biri uyuyor diğeri uyanıyor biri doyuyor iğeri acıkıyorr

birsencim canım dikkat et tatlım kendine bol bol c vitamini al geçmiş olsun

ben fırsat buldukça girerim siteye hepinizi öpüyorumm

hoşgeldin canımmm allah kolaylık versin ikizler zor valla ama rabbim kolaylığınıda verir güç kuvvet verir merak etme ama sende kendine dikkat et ki düşmeyesin bünye olarakkk bebişlerinin sana ihtiyacı var

hicroş ya ben bebek takvimini buraya kopyalayamadım bana anlatırmısın

canım istediğin şekilde siteden takvim sitesinden yani ayarlayıp ordaki linki url yi bizim kk da kullanıcı panelini tıkla profil düzenleyi tıkla orda en altta kilo ve doğum çizelgesi yazan boş kutuya yapıştır

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar ben aynıyım öksürüğüm arttı çok korkuyorum öksürüğümden
ama herşeye inat benim kuzularım içimde oynuyor anne endişe etme der gibi
dün tarhana içtim sarımsaklı aboooo midem kaynadı öldümmmm
sonra tabi kusma işi geldi annaaaaaaa kusarken balgam çıkardım kızlar parça parça
benim sorun alerjik rinit kızlar kulak burun boğaz....hep genzim akıyor diyordum
o geniz akması boğazıma balgam yaptı ...neyse yarın latife gidince diyeceem belkim o bir iliaç verir biraz çabuk toplanırım....gece uyuyamadım kalktım 4,30 bi posta kustumk kocişide uyutmadım yoldan geldi yorgun adam .....sonra sabah yine kalktım...benle uğraştı banyo yaptırdı....heryerime nemlendirici sürdü kaşıntı merheminden sürdü ...ama benim bu boğaz ağız bölümü fenaa........benden bu kadar hiç halim yok girmezsem merak etmeyin bacınız hastaaaa

selam millet
bende hiç hoş değilim hem çişimi yapamıyom çok zorlanıyorumhem başım çok ağrıyor bende gelemiycem bugün üstelik dün çok yoruldum bugün anca evimin işini yapıp yemek yaparım
yarın sağlık ocağına gidecem çişimi tahlil ettirecem kesin enfeksyon kapmışımdır antibiyotik verecektir
ilaç almaktan nefret ediyorum yinede belki gelebilirim başımın ağrısı geçerse
birsen inşallah yarın doktor sana bir fayda verir en azında öksürük olayın geçse biraz rahatlarsın sanada geçmiş olsun görüşürüc bacılar hepinizi öpyorum

selam kızlar hepinize iyi pazarlar bugün evle kızla uğraşmaktan giremedim siteye 2 saat kadar sonra anneme gideceğim hazırlanıyorum ve 1 hafta orda kalacağım fizik tedavim yarın sabah başlıyor çünki ve siteye giremeyebilirim kızkardeşime gidersem ordan girer bir selam çakarım hepinize şimdilik kendinize iyi bakın görüşmek üzere beni özleyin anacığıııımmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy

büyümüş bebişin:)))

nasıl iyi gidiyormu bebek bakımı .:) zor demi..1 ay geçmiş yaa ne çabuk geçti bizimde gelir heralde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…