canım istediğin şekilde siteden takvim sitesinden yani ayarlayıp ordaki linki url yi bizim kk da kullanıcı panelini tıkla profil düzenleyi tıkla orda en altta kilo ve doğum çizelgesi yazan boş kutuya yapıştır
günaydınlar kızlar ben aynıyım öksürüğüm arttı çok korkuyorum öksürüğümden
ama herşeye inat benim kuzularım içimde oynuyor anne endişe etme der gibi
dün tarhana içtim sarımsaklı aboooo midem kaynadı öldümmmm
sonra tabi kusma işi geldi annaaaaaaa kusarken balgam çıkardım kızlar parça parça
benim sorun alerjik rinit kızlar kulak burun boğaz....hep genzim akıyor diyordum
o geniz akması boğazıma balgam yaptı ...neyse yarın latife gidince diyeceem belkim o bir iliaç verir biraz çabuk toplanırım....gece uyuyamadım kalktım 4,30 bi posta kustumk kocişide uyutmadım yoldan geldi yorgun adam .....sonra sabah yine kalktım...benle uğraştı banyo yaptırdı....heryerime nemlendirici sürdü kaşıntı merheminden sürdü ...ama benim bu boğaz ağız bölümü fenaa........benden bu kadar hiç halim yok girmezsem merak etmeyin bacınız hastaaaa
offff kızlar ooofffff bu çiş sorunu çok zorluyor beni resmen gözümden yaş geliyor yaaaaa
nasıl yakıyo anlatamam sizlere allah kimseye vermesin bu derdi
inşallah yarın sağlık ocağı ilaç verirde iyi gelir
SANADA GEÇMİŞ OLSUN bende aynısı olmuştu ya kum döküyosun yada idraryolların intihaplanmıştır muhtemelen dr antibiyotik verir bolca sıvı al
bide içebilirsen aktardan kırkkilit otu var onu al çok iyi geliyo
banada bir arkadaş tafsiye etti çok iyi geliyoay sağol canım inanılmaz sancı çekiyorum wc de
kırkkilit otumu anam ilk defa duydum
antibiyotikde 2 günden önce fayda etmez bu demek oluyorki ben 2 gün daha yanacam ya
adetlerimide aksatacak tabi ilaçlar offff ülenn offfff
bugun gunduz uyudum o sayede ayaktayım bu saatte ama kımse yazmamıs yaww
esencım senı gordum nasılsın kusuma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?