Aysonu Kizlari 2008

anaa bebeklik gelmisss naber sekerimmm gecmis olsun dikkat et
simdi okudum gecmisi
gogus ucunu elleme tehlikeli
benim de gogus ucum yok ama dogar dogmaz tuttu onla alakasi yok her bebek bir olmuyor ama bana dr dediki vaktinden once doganlarda emme sorunu oluyormus memeyi tutamiyorlarmis kediciginde buyuk ihtimal ondandir

sibelcim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun
dedigin cikti bak bebis erken gelmis neyseki saglik sorunu yok
gozunuz aydin kendine iyi baka.s.
takvim 1 gun geriden geliyor duzelteyim yarin 40imiz cikiyor lohusa da diilim artikimkaydirigubbakcemile3
bebek bakimi gece uyanma ve habire emzirme disinda cok zor sayilmaz aslinda yaw nankorluk etmeyelim hehe

offff kızlar ooofffff bu çiş sorunu çok zorluyor beni resmen gözümden yaş geliyor yaaaaa
nasıl yakıyo anlatamam sizlere allah kimseye vermesin bu derdi
inşallah yarın sağlık ocağı ilaç verirde iyi gelir

teşekkür ederim arkadaşım kendine iyi bak ceylini benim yerimede öpnaniknanik

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAAA:teselli:

SANADA GEÇMİŞ OLSUN bende aynısı olmuştu ya kum döküyosun yada idraryolların intihaplanmıştır muhtemelen dr antibiyotik verir bolca sıvı al
bide içebilirsen aktardan kırkkilit otu var onu al çok iyi geliyo

ay sağol canım inanılmaz sancı çekiyorum wc de
kırkkilit otumu anam ilk defa duydum
antibiyotikde 2 günden önce fayda etmez bu demek oluyorki ben 2 gün daha yanacam ya
adetlerimide aksatacak tabi ilaçlar offff ülenn offfff

banada bir arkadaş tafsiye etti çok iyi geliyo

selam kızlar kızlar diyorum amma sadece yeni arkadaşımız hameti görüyorum
hametcim merhaba nasılsın geçen gece sana bir soru sormuştum sanırım bir kızın var demi kızına normal yollamı hamile kalmıştın diye sormuştum ya cevap gelmedi yada ben cevabını göremedim canım

yaaaa busenin takvimi neden ilerden gidiyor yaaa oooffff beee anlamadım ne oluyor takvime durduk yerde fekooooooooooo takvimim karışmışş yaaaaa tam 7gün önceden gidiyooo 2 yaş 22 hafta 5 gün olması lazım bugece için yarın için 2 yaş 22 hafta 6 gün olması lazım

bugun gunduz uyudum o sayede ayaktayım bu saatte ama kımse yazmamıs yaww
esencım senı gordum nasılsın kusuma.s.

iyiyim canım saol sen nasılsın okuduğum kadarıyla iyisin kusura bakma geçmişi okuyordum

KÜÇÜK KEDİCİK tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza i,nşallah

hastaların hepsine de geçmiş olsuuuuunn

herkese günaydın nasılsınız ben iki gündür yoktum millette anladığım kadarıyla hastalıkla boğuşuyor
benim nerde olduğuma gelince üniversiteden ev arkadaşım gelmiş malatyada evli onu görmeye gittik arkadaşlarla toplanıp çok eğlenceliydi
gündüzleri de eşim götürüyor pc yi yazamıyorum ama bugün anneme gidicem ordan arada sırada katılırım size
öpüldünüz canlarım hep aklımdasınız

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkez nerdeeeeeeeeeeeeee
kimse gelmemiş
birsen dünden beri uğramamaış hasta sanırım
ama artık gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn

dilek yeni seni gördüm gel bana takıl nasılsın canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…