Aysonu Kizlari 2008

iyi geceler kızlar
valla ben çok kötü oldum wc yollarında kaldım hiç başıma böyle bişey gelmemişti berbat bişey
bugün sağlık ocağına gittimbi kalabalıkki sormayın gitsin neyse aldım numara bekliyorum doktoru
dedimki kendi kendime yaaa ben labratuara bi sorayım idrar tahlili yaptırmak için illa doktoramı görünmek gerekiyor diyeee sordum bide bana demezmiki biz idrar tahlili yapmıyoruz kafamdan aşağı kaynar sular indi beeee çıktım ordan iyikide sormuşum yoksa benden önce 10 kişimi ne vardı onları bekliyecektim bide sonra medicalparkı aradım derdimi anlattım oda bana ürolojiden randevu alacaksınız dedi bende ben idrar tahlili yaptırmak istiyorum dedim gelsem yaptıramazmıyım direkidrar tahlilini
hayır dedi doktorunuza muayene olmadan olmaz dedi bende randevu istedim oda bana demezmi perşembeye kadar randevular dolu aboooo ben naparım bee perşembeye kadar zaten canım burnumda çiş yapamıyom resmen gözümden yaş geliyor çok kötü yanıyor ve acıyor bende bindim taksiye gittim mediclpark ,ın acil servisine şikayetimi anlattım dedim duramıyorum canım çok yanıyor sancım var dedim ben nasıl prşembeye kadar beklerim dedim tamam dediler doktoru aradılar kan tahlili idrar tahlli yaptılar bide iğne yaptılar sancımın kesmesi için sonuçların çıkmasını bekledim 1 saat sonra tahlil sonuçlarımı aldım doktora gösterdim idrar yolu enfeksyonu var dedi 4 tane ilaç verdi iğnemi vurdurdum ilaçlarımıda aldım geldim ben ozamana kadar telefona hiç bakmamıştım bide baktımki bana mesaj gelmiş birsen yollamış yüksek ateşden cerrah paşaya yattım diye bir mesaj abaaoooov dedim ne diyo bu kız ilaçlar biraz etkisini gösterdide kalktım ayağa berbat 3 gün geçirdim kızlar bu arada bu ayda hamiş olmadığımda belli oldu adet olmadım amma okadar tahlil oldum hamiş olsaydım mutlaka belli olurdu demi kızlar zaten bu ay çok hasta olduğum için umudumda pek yoktu şimdide tamamen netleşti kızlar
şimdi birsenden haberi olan varmı deim bu kız bana şakamı yaptı yaaa
bi baktım oda gelmemiş buralara valla dedim bu kıza ne oldu acep bir bilen yokmu
merak ettim yavvv
işte böyle kızlar inanın gelip haber vermeye bile mecalim yoktu her 15 dakikada bir wc ye ve sancılı sancılı hemen yatağa ayyy allah kimseye vermesin iğne etkisini gösterdi ilaçlarımıda aldım şimdi birazdaha iyiyim

kız cadı ne haber vermiyon sen bakim meraktan çatladım
çokk geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmm
birsen gerçektende hastanemiymiş yawwwwwwwwww
hep merak ettim onuuuuu hiç heberim yok inannnnnnnn

günaydın kızlar
nasılsınız bakem ben biraz daha iyiyim artık çişimi yapabiliyorum valla çiş yapmanın bu kadar önemli olacağını hiç tahmin etmezdim insanın neresi ağrıyorsa canı ordadır boşuna dememişler

az önce birseni aradım kızlar gerçekten birsen cerrah paşada yatıyor sabah dün sabah 06:30 da yüksek ateşten madicalparka acile gitmişler tabi her zamanki gibi latif ortalarda yok cerrhpaşaya sevk etmişler birseni dünden beri cerrhpaşada yatıyor yüksek ateşin hastalıktan gripten değil başka bişeyden kaynaklandığını söylrmiş doktorlar kan tahlilleri kültürler felan yapıyorlarmış şimdilik ne zaman çıkacağı belli değil tahlil sonuçlarına göre karar verecekler annesi birsenin yanında cerrahpaşadan çok memnun kalmış öyle beklememiş orayı profesörler ilgileniyormuş özel odada kalıyorlar bu arada latifi bıraktı oradaki hocalardan birini buldu daha gitmeyecem dedi latife manyak doktor tüp bebekleri yaptı dahada ilgilenmedi neyse bakalım tahlil sonuçları ne çıkar eğer bir süre yatış verirlersa bakmaya gidecem cerrahpaşa bana çok uzak değil
ayy kimseninde haberi yokmuş bende bıu kız bana şaka yapıyor sandım ne bilem gece gecede arayamadım dün gece gördüm msajını sabah kalkar kalkmaz arayam dedim evet kızlar işte böyle

yawwwwwwwwwwwwww bende çok hastayım
bende gece3 de acile gittim sağ kulağım kapanmıştı ve sancı veriyodu
orta kulak iltihaplanmasıymışşşşşşş
şimdi yatıyorum bi bakıyım dedim birsen çokkkkkkk geçmiş olsunnn
hepimize çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn

aaaa bu sıralar acillerin yolu su yolu oldu bee
fakem sanada geçmiş olsun bacım allah acil şifalar versin
o orta kulak iltahaplanması çok kötü bişey geçen kış buseyi yakalamıştı
gitmediğim doktor kalmamıştı bacım kulakj zarını bile çöktürmüştü kızımın
doktor gripten oluyor demşti çok fene çok tekrar geçmiş olsun
bu arada fake sen benim msajı aldınmı yoksa ben yine başkasınamı yolladım

mesajını aldım canım doğru yere gönderdin bu seferrrrrr

kızlar az önce birsenin annesiyle konuştum cerrahpaşa da yatıyormuş
çok üzüldüm yaaa ateşi çok yükselmiş ama şimdi daha iyiymiş annesi söyledi
ne zaman çıkıcakları belli değilmiş bazı tahlilleri yapılacakmış medical park hiç ilgilenmemiş

kızlar benim sağ kulak kapalı
ay çok kötüüüüü
sayfamız hastazedelerrrrrrrrrrr sayfası oldu
kızlar yazıp kaçınnnnnn sizede bulaşmasınnn
hastalıkkkkk

ayyyyyyyyy ben arayamıyorum arasamda konuşamıcam
kulağım yüzündennnnnnnnn:1no2:

canım fakem yaaa
orta kulak iltihaplanması ne demek o kadar iyi bilirim ki
hele ki o ağrı aman yaaa
çok çok geçmiş olsun kuşum

gerçekten yaaa bizim sayfaya ne olmuş böyle
ayyy hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun diyorum
bu ne yaaa
nazar değdi sizlere kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…