Aysonu Kizlari 2008

evet cnm benim müşterimde ist nişantaşında gümüş kolye beğeniyo aynısını benden alıyo üçte bir fiyat var sende diyoooooo

ona göre kızlar alacağınız gümüşler bedavaaaa olcekkkk yaniiii sudan ucuz:roflol:

bizimki akşamları halsizliğimden şikayetçi bütün gün yatıyorsun ya diyor niye akşamları yorgunmuşum ya sülalelerinde hamile iş yapan yok ya hepsi günlük kadın alır ben masraf yapmam adama yok yani

bizimki akşamları halsizliğimden şikayetçi bütün gün yatıyorsun ya diyor niye akşamları yorgunmuşum ya sülalelerinde hamile iş yapan yok ya hepsi günlük kadın alır ben masraf yapmam adama yok yani
olucak o halsizlik
bak hicran uyuyo bütün gün:roflol:
sen vitamin içiyon dimiiiiiiii:uhm:
bitmez benim sıkıntım ya hangi birine sıkılacağımı ben şaşırdım zatennnn

sıkılma sen bırak eşin sıkılsınnnnnnnn

çalışırken kızlar durun size günümü özetleyeyim sabah 8.30 işe gidiyordum 5 de çık bazen 6 da dükkana gel yardım et ya da toptancı olayı ya da imalata git kontrole sonra eve gel yemek ev topla çamaşır ütü sonra yeni evlisin kocanı hoş et hafta sonu temizlik gezmek yok dinlenmek yok bütün gün koştur kocam desen acaip titiz hergün atış annemlere laf söyler babam kardeşime daire verdi tek oğlu adamın o zaman onu sorun eder kendi babası da verdi ama onu görmez sonra da işten çıkınca da sen istedin olur ama kendini görmez hangi birine koşturayım o kadar dedim bak yardım et yapamıyorum diye anlmadı ya sinir oldum gene kızlar yazdıklarımı siz birleştirin sadece yazıyorum yani okumuyorum

vitamin içiyorum ama fark etmiyor ki ya benim antalyaya gitmem lazım ve 9 ay gelmemem lazım ya zaten anası var danası var biri çalmaz kapımı yemek yapamıyorum kokuya dayanamıyorum bir tas çorba veren yok onları görmez hiç

o zamman cnm paralamıycan kendini kusup kusup yatıcan
bak bakalım ne oluyooooklava:

nedeen böle biliyomusun
biz herşeye rağmen dimdik duruyozya bide adamlar biniyooo nasıl olsa kaldırır bu diyeeeeea.s

eşim aradı şimdi
beni armışsın diye
yok dedim aramadım
eşiniz aradı dediler dedi
öteki eşindir dedim:)güldüüüüüüü

gel canim ben sana corba yaparimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…