ne oldu gene yaaaaaaaaaaaaaaajeyyarkızlar ben geldim gene atıştık kocişle ya alışamadı benim hamişliğime hala yaaaaa
aynen ya evde otursak bu masraflar olmaz en azından
canım sen büyük şehirdesin ondan öyleee
ben burda yaptığım bir dolgudan 40 lirayı zor alıyorum aradaki farkı sen düşün gariiiii
dolayısıylada iki yaka bir araya gelmiyor hakkımızı alamayıncaaaa
valla miracım saydı muhasebeci stopaj, muhasebe falan diye ama ne ne için bilmiyom sadece ödüyorum
olucak o halsizlikbizimki akşamları halsizliğimden şikayetçi bütün gün yatıyorsun ya diyor niye akşamları yorgunmuşum ya sülalelerinde hamile iş yapan yok ya hepsi günlük kadın alır ben masraf yapmam adama yok yani
bitmez benim sıkıntım ya hangi birine sıkılacağımı ben şaşırdım zatennnn
vitamin içiyorum ama fark etmiyor ki ya benim antalyaya gitmem lazım ve 9 ay gelmemem lazım ya zaten anası var danası var biri çalmaz kapımı yemek yapamıyorum kokuya dayanamıyorum bir tas çorba veren yok onları görmez hiç
az kaldı valla bir bulaşacağım hepsine laz damarımı attıracaklar ondan sonra oturup dertlerine yansınlar
az kaldı valla bir bulaşacağım hepsine laz damarımı attıracaklar ondan sonra oturup dertlerine yansınlar
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim
gel canim ben sana corba yaparimmmmmvitamin içiyorum ama fark etmiyor ki ya benim antalyaya gitmem lazım ve 9 ay gelmemem lazım ya zaten anası var danası var biri çalmaz kapımı yemek yapamıyorum kokuya dayanamıyorum bir tas çorba veren yok onları görmez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?