Aysonu Kizlari 2008

aferim birsencim valla seni tabrik ediyorum nasılda hemencik teşhisi koymuşsun bak şimdi kendime çok kızdım biz doktorlara boşuna para veriyoruz.

bak bi gelirsem istanbula senin yanına kızım sana kimse bişey söylemeden nasıl böyle bir kanıya varıyorsun dinlemiyorsun ki beni ver eşine klomen içisin yaptırsın sonra tekrar test o zaman oooo hiç gerek yokmuş diyeceksin hatta doktoruna gittiğinde söyle bakalım klomen içsin mi diye

kızlar muhasebeci ile konuştum
pzt 565 ytl istiyo benim sdece 345 ytl var
ist dönüşü versem dedim hayır dedi
hadi dua edin yarına işler açılsın ne olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu parayı toparlıyımmmm

esmacım iyiyim bitanem işte ne olsun aynı hep
yumurtlama dönemlerimdeyim
kaçırmamaya çalışıyorum
bi de bilinç altından bu ay da olmayınca kendimi nasıl teselli edeceğimi düşünmeye başladım

allahın izniyle inşllah miracım açıgın olan parayı yarına kadar denkleştirirsin. allah bol kazançlar versin..

ya cnm doktor ilaç çok etkili olmaz dedi bize üroloğa görünemem gerek dedi ama önce test dedi

test sonucu kötü değil cnm ama hareketsiz çoğu yaaaaaaa

ve eşim keçiboynuzu fındık ceviz arı sütü polen vs. yiyor artı 2 tane vitamin alıyor vcnm klomen vs.içmez o

bakalım ben konuşuyom ama doktor ne diyecek bakacaz bu durumda

allah bol kazançlar versinnnn arkadaşımmmm....

yaa manavgattan misafirler geldii okullar kapandı yaa annemlere geldiler yarın dr gidecem onlarda heyecanlıı bende hayırlısı ilee bi atlatsammm yarınıı...... )

yaa kimse üzülmesinnn lütfennn bakın bugün günler cuma hep allah herkese hayırlısını versinn... mutlu olalım hep şükredelimm.

benimde bugün 318 ödeme var muhasebeciye
biz zaten kazandığımıza sağa sola dağıtmaktan bişey anlamıyoruz miracım
evde otursak daha karlı oluruz galiba

yaaa sen diş doktoru değilmisen bacı iyi para kazanmam lazım benim doktor dolguyu bana 140 ytl yapıyo beeeee normeli 160 ytl

iyi para kazanıyo adam senin işler neden kesat cnmmmmmmm

318 in içeriği ne acab
benim 208 stopaj
186 multasar
155 muh. kdv si
15 benim kdv
işte ben bu sebepten evde oturucam

yaaa sen diş doktoru değilmisen bacı iyi para kazanmam lazım benim doktor dolguyu bana 140 ytl yapıyo beeeee normeli 160 ytl

iyi para kazanıyo adam senin işler neden kesat cnmmmmmmm

canım sen büyük şehirdesin ondan öyleee
ben burda yaptığım bir dolgudan 40 lirayı zor alıyorum aradaki farkı sen düşün gariiiii
dolayısıylada iki yaka bir araya gelmiyor hakkımızı alamayıncaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…