Aysonu Kizlari 2008

Yok Canim Bu Iğneyle Birlikte Sanrim Kandake E2 Oraninda Bakilmasi Gerekiyor Artmiş Olmasi Lazim Onu Takip Ediyorlar

Yani Iki Günde Bir Kan Vereceğim

esmacım hoşgeldin cnmmmmmmm
moraller nasıl:dance:

CANIM BENİM MİRAM MORALİM İYİ ALLAHA ŞÜKÜR.EŞİM BAYA Bİ KONUŞTU BENLE RAHATLATTI.ÇOCUK MU BAKMAK İSTİYON DEDİ.AL BANA BAK DEDİ.YATTI DİZİME.BENİ SEV DEDİ.BEN SENİN BEBEĞİN EŞİN ARKADAŞIN HERŞEYİN OLURUM DEDİ.BAYA Bİ İYİYİM YANİ ŞİMDİ.:1hug:

benim varda ne oldu
o kadar emek harcadımki buraya çöplük gb di
ama hayırlısı allah sana daha iyilerini versin

cnm uy baride emeklerin boşa gitmesin
eee ızgara falan yokmu:uhm:

uyuyom cnm ızgara vs.balık malukkk hepsi varda yazamadım canummmmmmmm

Birsencim Canim Okudum Geçmişteki Yazdiklarini Ama Tam Anlamadim şimdi Doktorun Sana Kesin Tüp Bebek Mi Dedi

cnm bana kesin bişey demedi yawwwwwww ben öle diyommmmmm

eşim 3 sprem testini yaptırdı sonuc yine 10.200.000 çıktı ama yüzde 77 hareketsiz bende bu değerde aşılma yapılmaz dedim kafama göre

tüp bebek yaparız diyommmmmm

bu arada esma ve asiiii hoşgelniz

Yok Canim Bu Iğneyle Birlikte Sanrim Kandake E2 Oraninda Bakilmasi Gerekiyor Artmiş Olmasi Lazim Onu Takip Ediyorlar

Yani Iki Günde Bir Kan Vereceğim
hadi yaaaaaa
hayırlısı cnm yaaa
en azından problen belli çözüm yolu aranıyooo

bak ne güzel
her zaman diyorumya eşlerimiz konusunda çok şanslıyız diye

evt ayşecim tatile girdim ama ben bu sene dogru dürüst okula gittigimi de söyleyemem çok sık hastalanan birisiyimdir hava degişikligine karşı alerjim var ve sürekli hasta olan bir insanımdır. hele gebelikten sonra hiç çekilmez oldum mide bulantılarım öylesine.yarın dr kontrolüm var sevk aldım müdürüm artık size sevk falan vermiyecegim hoca hanım ne bu hergün sevk alıyorsunuz dedi bende yapacak birşeyim yok mecburum hocam dedimmm. ama tatile girip memleketime ailemin yegenlerimin yanına gidecegim için çok mutluyum. :dance:

hadi yaaaaaa
hayırlısı cnm yaaa
en azından problen belli çözüm yolu aranıyooo

bak ne güzel
her zaman diyorumya eşlerimiz konusunda çok şanslıyız diye

EVET CANIM YA EŞİM BU KONUDA BANA ÇOK DESTEK.İYİKİ VARSIN DEDİM İYİKİ SENLE EVLENMİŞİM DEDİM.OF ÖZLEDİM BAK ŞİMDİ KOCİŞİMİ.:asigim::asigim:

bu işlem aneztezi altında yaptıranlar varmı...dayanılabilinrmi acaba

esmacım hoşgeldin..umarım bugün iyisinidir.. ayşe sende morallar nasıl canım. yeniyaşam buralardamısın...

canım benim baktım
çok çok güsel maşallah allah nazarlardan saklısın bol bol kazançlar versin bitanem
ama resimlerin en güzeli ve en tatlısı sonuncu resimdi valla
dünyalar güzeli maşallah ya

esmacım hoşgeldin..umarım bugün iyisinidir.. ayşe sende morallar nasıl canım. yeniyaşam buralardamısın...

CANIM ÇOK SAOL BU GÜN DAHA İYİYİM ŞÜKÜR.SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR.MANTIKLI BİR ŞEKİLDE SAKİNLEŞİP DÜŞÜNÜNCE ANLIYO İNSAN HER ŞEYİN VAKTİ SAATİ OLDUĞUNU VE ÜZÜLMEMEMİZ GEREKTİĞİNİ.:1hug:

miracımmm esracıma katılıyorum aranıza yeni katılmış olmama ragmen sizlere çok alıştıgımı biliyorsunuzki sürekli yazıya döküyorum vee bakıyorumm herkes birbiriyle konuşuyor msjlaşıyor kıskandım valla benim arkadaş listemde bile kimse yok sagolsun dün nuraycım eklemişti ama ben sizleri nasıl ekleyecegimi bilmiyorum. :1hug:

HAYIRLISI İLE GİT GELL DESENEE TOPLANIP YARINN HEP BERABER DR GİDECEZZZ :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…