Aysonu Kizlari 2008

ülen tabi yakalarsın yakala diye kaç sattir burdayım seni bekledükkkkkkkkkkkkkkkk
ne oldu talım koçişleeeeeeeeeeeeeeee

maaanee yaaa emek harcadım seni yakalamak için koştum koştum yoruldum:roflol:

datlumbizim şimdi biraz birikmiş paramız var onu değerlendirmek için ben ona dedimki evimiz var çok şükür kirada değiliz işimizde var çok şükür geçinebikliyoruz
birikmiş paramızı değerlendirmek için bi arsa alalım dedim çorluda ablam var tekirdağda arsalar şu an çok değerli çok büyük yatırımlar var orda bir arsa alsan iki üç sene sonra çokk değerleniyor yani bankada durupda ne olacak gel yatırım yaopalım dedim babamda ablama gidecekmiş banada gelecekmiş ablam da çorludan ev alacak bende dedim hazır babam geliyor eniştemle birlikte bizede arsa baksınlar biz bulamayız dedim çünkü hiç vakti yoktur kocişin neymiş efendim ben yanımda para olmadan duramam ben cesaret edemem ya başımıza birşey gelire ne olacak ben ozaman babasından para isteyemezmiş bende dedimki hoş paranın hepsini çekelim demedim biraz bırakırız kenarda durur dedim onca millet nasıl ev alıyor dedim borç harç dedim sanki ona borç alalım dedik yok yok bu kociş çok ödlek allahtan evimiz var yoksa bu adamla ben bi ev alana kadar beni tımarhanelik ederdi dedim alınacak o arsa okadar bankada duracağına arsada değerlensin yanlışmı düşünüyorum ben yaaaaaa

doğru söylüyonda bacım şimdi her yer krizde bence biraz bekle derim okadar kocanın üstüne gitme onunda elbet bi bildiği vardıra.s

doğru söylüyonda bacım şimdi her yer krizde bence biraz bekle derim okadar kocanın üstüne gitme onunda elbet bi bildiği vardıra.s

ne bildiği olacak o nezaman kendi dedğinin yaptıysaa zarar etmiştirde kabullenmez
hep benim sözüme gelir bi ablam ev aldı bizden borç istedi 1.5 sene sonra ödeyebildi şimdi büyük ablam ev alıyor oda bizden borç istiyor bende ona dedimki bak yanında böyle para bulundurursan herkes borç ister zamanında benim sözümü dinleseydi şimdi bizim arsa ne değerlenmiş olurdu yaaaa kimsede senden borç istemezdi tabi şimdi bi ablam daha var oda ev alacak bak dedim oda ev alınca oda borç isteyecek ozaman bana haklısın diyo amma cesaret edemiyor ödlek

erkekler öyle kızım hemen herşeye biz gibi atlamazlar hem kocaya ödlek denmez ayıpppppnaniknaniknaniknanik

ben sana tebrik et demedim ki ne deolsa osenin kocan canım atsan atılmaz satsan para etmez döverim bakklava:

kız ne atması ne satması okadarda değil herhalde
hem benim kocişim kel bikere tamammı kel olmak moda canım moda ,:roflol:herkes kel olamaz olurda doğal kel olamaz yapay kel olabilir benim kocişim allah vergisi kellerden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

konumuzla ne alakası var kelliğin anlamadım benim kocişde kel neyapalım yani lülülülülülü

ben mutfağa gidiyom yemek yapacam kociş bu gün erken gelecek sonra görüşürüz kib öptümhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…