bende ev kadını olmak, hamile kalmak istiyorum ama erkek arkadaşım evlenirsek 4-5 sene çocuk yapmayalım diyor. ben de bebek istiyorum yaaaa.
çok kırıldım yaaa valla anlatamam yani eşime de anlatamıyorum iyice buz gibi olmasın ablamlara diye
yok eniştem sadece eve bırakalım diye teklif etti hani ilgileniyormuş havası veriyor güyaaaayy evet kötü bir durum eşinede anlatsan gıcık kapacak boşver
üstelik enişten teklif ediyor bizimle gel diyorda kardeşin demiyor heee doğrumu anladım
aboooooooooooooo kız ne bu böyle sanki yabancıydınız ama ben senin yerinde olsam ailemden birisinin aracılığı ile kırıldığımı çıtlatırdım ama ozamanda diyecekki aman nede meraklıydı kahvaltıya demi ay ne bilem kız kafam karıştıama senin kırıldığını bilmesi lazım belkide anlamıştır kırıldığını muhakkak
kız nerdesin yoksa hala ağlıyomusun kızzz
yok eniştem sadece eve bırakalım diye teklif etti hani ilgileniyormuş havası veriyor güyaaa
sinir oluyorum zaten
küçük ablama söyledim ablama çok kırıldım benden eski eseni beklemesin dedim yarın nevşehire dönecek bugün hiç gitmedim anneme ablamda aramadı zaten anlasa arardıı
aman seni de üzmeyim şimdi boşverr
yok eşim var ağlayamam anlar sonra
aman sanki sen çok meraklıydın kahvaltılarına beeee kız en azında enişten o havayı verdi ablan onu bile vermedi beee iyi yaptın boşver anlamamışsada anlar şimdi gitmedin ya annene demiştir kendi kendine niye gelmedi beni yolcu etmeye anlar şimdi canım ama çok geç bir bardak bile kırıldımı eski halini alıyormu almaz seninde kalbin kırıldı işte eskisi gibi olmaz ama inşallah düzelir aranız bacım nede olsa kardeşsiniz oşimdi beklemiştir seni gelir diye sen küçüksün ya hani o bakımdan
bak birsen geldi şimdi geçmişi okuyana kadarda yıllar geçer ağır vasıta nede olsa
kız bak aklıma ne geldi belki sen ağır vasıta olduğun için seni yanına almamışlardır hee şöyleki anam bu iki canlı bunu kahvaltıya getirsek ortalığı silip süpürür iflas ederiz demişlerdir :roflol::roflol:
çok bekler birdaha ablam gelecek diye eşimle hiçbir programımı bozmuycam kendimi kimseye göre ayarlamıycam
onlar hepbirlikte gittiler kahvaltıya bizde eşimle başbaşa gittik oh sefam olsun
çağırsada gitmezdim zaten eşim rahat edemiyor diye ama diğer ablama ısrarla benim yanımda gel deyip bana hiçbirşey dememesi çok dokundu işte ne bileyim
hadi ordan delüüüü hem ablamda benden 3 hafta ileri hamile 2. çocuğuna
inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsında bende seninle dalga geçerimdelikafaduldendelikafadulden
sendeki şansta başkasında yok yaniii neyse az kaldı azzzzzzz
bebişlerine aldığın şeyler hayırlı olsun hadi bakalım sende başladın alışverişe allah yardımcın olsun inşallah iyisindir şimdi a.s.
kız kolayda yol yordam bilmiyorum gidince iyice öğreneceğimmne zannettin bacım cerrahpaşa bu özel hastane değil yaaakaydirigubbakcemile3
cnm ablanla konuşşş direk kocamı sevmiyor diye yargılamaben onun için cuma günü sabahtan akşama kadar annemde bekledim yemek yaptık nevşehirden geldi cumartesi sabahı kahvaltıya gideceklermiş dilek ablamı çağırdı kocasıyla birlikte gözümün içine baka baka beni çağırmadı eşimi eşi pek sevmiyor da ama insan lütfende olsa teklif eder di mi çok kırıldım
cnm hemen evlen ..............bende ev kadını olmak, hamile kalmak istiyorum ama erkek arkadaşım evlenirsek 4-5 sene çocuk yapmayalım diyor. ben de bebek istiyorum yaaaa.
olayı açıklığa kavuşturmadan anlatmaaaaa zatiiiçok kırıldım yaaa valla anlatamam yani eşime de anlatamıyorum iyice buz gibi olmasın ablamlara diye
bak birsen geldi şimdi geçmişi okuyana kadarda yıllar geçer ağır vasıta nede olsa
kız bak aklıma ne geldi belki sen ağır vasıta olduğun için seni yanına almamışlardır hee şöyleki anam bu iki canlı bunu kahvaltıya getirsek ortalığı silip süpürür iflas ederiz demişlerdir :roflol::roflol:
çabuk konuşun leynnnn kociş yatalım der şimdiii kaçarımm
kızlar yaaaa böle müzikler dinledikce aklıma çalışırken kocişle gezdiğimiz geceler aklıma geldiii süslenip püslenip gece gezmelerii..............yada evde arkadaşlarımı toplayıp yaptığımız eylenceler aklıma geldi................ne kadar yorgun ve güçsüzüm şuan
esennnnnnnnnn yolumuz daha uzunnnnnn kııı
kızlar yaaaa böle müzikler dinledikce aklıma çalışırken kocişle gezdiğimiz geceler aklıma geldiii süslenip püslenip gece gezmelerii..............yada evde arkadaşlarımı toplayıp yaptığımız eylenceler aklıma geldi................ne kadar yorgun ve güçsüzüm şuan
esennnnnnnnnn yolumuz daha uzunnnnnn kııı
ooohhhh çoookk ararsın o geceliri çoookkk
seni şimdi uykusuz geceler bekliyor gazlı geceler inan daha romantik olacak kocişinle verirsiniz başbaşa biriniz alinin gazını biriniz ömerin gazını çıkarmaya uğraşırsınız haa o arkadaşlarda anca bebeleri sevmeye geir şimdi yok öyle eğlence felan artık romantik uykusuz gazlı geceler var artık ha ha haaaayyyyyy
ayy ben yine seninle uğraşmaya başladım sus yoksa doğurtacam seni şimcik ama bu sefer cerrah paşa yakın gelirim yanına bi neşterde ben atarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?