Aysonu Kizlari 2008

ins bi sorun cikmaz cnm umarim en kisa zamanda bebis gelir

oh valla iiyi alıştın herkesş fırçalamaya.biz senin stres topunmuyus beeeekaydirigubbakcemile

ya kizlar ben msj larda gulumseme kullanamiyorum gulumsemeleri kullan acik ama neden bilmiyorum bileniniz varmi

oh valla iiyi alıştın herkesş fırçalamaya.biz senin stres topunmuyus beeeekaydirigubbakcemile

heee siz benim şişko stres toplarımsınız taaakii siz böyleee pııııısssstttt diye inene kadar yani doğurana kadar yada ben şişko olana kadar dua edinde bende şişko olayaım :roflol:

habu birsende gelemedi bir türlü trafiğe takıldı bak şimdi zorla beni yine fırçalatacak kendine
bubun kocişi geldikten sonra duruldu buu

birsencim burda mısın canım
hastaneden çıkmana çok sevindim,şimdi daha iyisindir umarım.
bebişlerin güsel günlerde giysin inşallah aldıklarını

çok sağol cnm çıktım hastaneden inş. cnm giydiririm

ayyy cnm sende benim gibimi olacan inan bana iş hayatın çok sıkıntılı olur duruşma ortasında öğrüp böüğürmee

evi toplamaya halim yok.eşimde evde yok.banane onu bekliycem o yapsın işleri
oooooooooo yapsın bakalım

vavvvv evet artık benle uğraşma ben ağırlaştım bundan sonrada iyiceee ağır olacam

senin o görümcen bende olacaktı tabağı fırlattmmı bida çenesini açamazz

birsen burdamisin bidenemmmm ................................................
geldim geçmişe baktım kayınvalideme yolcu ettim

birsoooooooooşşşşşşşşş canuuuuuuuummmmmmm nasılsın bebişimmmmmmm
:1shok::1shok::1shok:senmisin fatoşşşşşşşşşşş

dırımmm burda mısın canım

kızlar ben kaçıyorum bi tarafım ağrıdı oturmaktan gidip biras uznayım öptüm sizi komacannn
geldim ama kaçtınızzzzzzzzzzzzz

habu birsende gelemedi bir türlü trafiğe takıldı bak şimdi zorla beni yine fırçalatacak kendine
bubun kocişi geldikten sonra duruldu buu

kızım ağır vasıtayım bennnnn

ayy hele şükür gelebildin bende kaçıyodum nerdeyse haaa sonra diyecektin ben geldim siz gittiniz darılacaktın sonrada uğraş işi,n yoksa aaaaa
netse hoşgeldin bacım herkes iyi bir fake kaldı nuda aradım aynıymış bi değişiklik yokmuş doktor çok ağır geçiriyosun demiş konuşurken bile sesi boğuk geliyodu

eeeeeeeeeee ben ağır vasıtayımmı ancak geldim sizde kaçıyorsunuz
bebeklere aldıklarımızı bakıyorduk ama yenidoğan bebk için bişeycik yok
ağız mendilleri var battaniyeler yelekler var şimdi alıncak listesi yaptık
kayınvalidem nevresimtakımlarını ve yorganlarını alayım dedi
bide mobilya için kapora vereyim gidin bakın dedi
ben para verem kıyafet alamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…