canı ben 6 aydır istiyorum geçen ay doktora gittim muayene etti sonra tahliller yapıldı bir sorun görünmüyor dedi 5 ay daha geçsin eğer olmazsa gel dedi belki ozaman ilaç tedavisine başlar bilmiyorum ama biz bir dahaki ay olmazsa eşime sperm tahlili yaptıracaz belki eşimde bir sorun vardır diye okadar beklememenin bi manası yok demi
et bacım et duaya çok ihtiyacım var zaten
he hee korktun demi yok bacım istemem zaten bana göre değil avukatlığa soyunamam
ben sizin avukatlığınızı yapayım burası daha zevkli sizi fırçalamak daha güzel:roflol:
valla bravo eşine göstermiş gününü görümceneÇok üzgünüm çoook
tedavinde inşallah başarılı olur canım.bi problem mi vardı peki ?
hımmm şu soğan kürünü denedin mi peki,herkes çok işe yaradığını söylüyorev cnm aynen oyle cnm adetim duzensiz benim
ins bi sorun cikmaz cnm umarim en kisa zamanda bebis gelir
hımmm şu soğan kürünü denedin mi peki,herkes çok işe yaradığını söylüyor
inşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canım:Saruboceq:
oh valla iiyi alıştın herkesş fırçalamaya.biz senin stres topunmuyus beeeekaydirigubbakcemile
kızlar ben kaçıyorum bi tarafım ağrıdı oturmaktan gidip biras uznayım öptüm sizi komacannn
birsencim burda mısın canım
hastaneden çıkmana çok sevindim,şimdi daha iyisindir umarım.
bebişlerin güsel günlerde giysin inşallah aldıklarını
he he aynı anda yazmışız
canım ben iyiyim işte aç kalmadığım müddetçe midem bulanmıyo.ama daha erken sanırsam genelde şimdiden sonra başlamış herkesin bulantıları.doktorum da seni gördüğüm kadarıyla bulantıların çok olabilir dikkat et kendine didi moralimi bozdu( kalp atışlarını görmek için haftaya perşembe tekrar gidicez doktora.Güsel Allahım inşallah bana ogün de yardım eder.onun dışında pek bişey hissettiğim sölenemez.İnşallah sen ve diğer kızlar da bu duyguları en hayırlı zamanda yaşarsınız canım benimmmm
oooooooooo yapsın bakalımevi toplamaya halim yok.eşimde evde yok.banane onu bekliycem o yapsın işleri
HAA AAAAAAYYYYY ÇOK BEKLERSİN O MİSAFİRLERİ
ONLAR BU ZAMANA KADAR GELMEDİLER ŞİMDİMİ GELECEKLER BACIM ARALARINDA SENİN GİBİ BİZİ BİR SENE TAKİP EDEN OLACAKTA ÇIKIP GELECEK HEEE
BİRSENİ BIRAKTIM O DOĞUMA AZKALDI ŞİMDİ ONU SİNİRLENDİRİRİM BAKARSIN SANCISI NEYNNN TUTAR O ZAMAM BEN SORUMLU HİSSEDERİM KENDİMİ O KURTULDU BENDEN AMA SEN KAPILDIN BENİM KAPANIMA SENDE ŞÖYLEE Bİ 7 AYLIK OLUVER SENDE KURTUL SONRA BAŞKASI GELİR NASILSA:roflol:
senin o görümcen bende olacaktı tabağı fırlattmmı bida çenesini açamazzcnm gecmis olsun gorumcem ya hep sinirimi bozuyo bugun kahvaltiya cagirdilar bizi benden tabak istedi verdim tabagi begenmedi digerini verdim ayy tamam beyinsiz dedi asil kendi beyinsiz neymis tabak isteyince nasil bi tabak oldugunu beynimi kullanip verecekmisim beni sinir edecek ya
geldim geçmişe baktım kayınvalideme yolcu ettimbirsen burdamisin bidenemmmm ................................................
:1shok::1shok::1shok:senmisin fatoşşşşşşşşşşşbirsoooooooooşşşşşşşşş canuuuuuuuummmmmmm nasılsın bebişimmmmmmm
dırımmm burda mısın canım
geldim ama kaçtınızzzzzzzzzzzzzkızlar ben kaçıyorum bi tarafım ağrıdı oturmaktan gidip biras uznayım öptüm sizi komacannn
habu birsende gelemedi bir türlü trafiğe takıldı bak şimdi zorla beni yine fırçalatacak kendine
bubun kocişi geldikten sonra duruldu buu
kizlar bende kactim opuldunuz kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?