Aysonu Kizlari 2008

göğüslerimin koltuk altı tarafında ağrı var ayrıca bide mideme kramplar giriyo lkasığımdada oluyp ağrı ama bilmiom bunlar yeterli belrtimi die

sayfa kan ağlıyor bende kahvaltı sonrası kustum yine o yüzden toplanamadım bi türlü
sonra halam geldi kızının nişanı olacak ne olacak ne bitecek onları konuştuk ben hastane çantası listesi yaptım hastane değişince eksikde arttı...

selam kızlar ouldayım ben elektrik gitti o yüzden giremedim kk ya
şeker pembe inşallah hamişsindir canım
nasılsınız bakalım

amanın benden sonra kimse gelmedi mi yawww cidden sayfa kan ağlıyor arkadaşlar arada sırada bir uğrayın

kızlar test negatif çıktı drum pazartesiyi beklemem gerektiiğini söledi

bekle bakalım cnm bu sayfada o kadar çok bekleyen olduki ki hala bekleyenler var
o yüzden sana belirti konusunda yardımcı olamaycam ben zaten mikro ile hamiş kaldım ama ısını bir ölç derim

yarın sabah 7,30 yataktan hiç kalkmadan dilinin altından ısını ölç cnm p.tesiye kadar bakalım ne çıkacak ısı takibi ile bir çok arkadaşımız hamiş kaldı
hakkında hayırlsıı:Saruboceq:

kızın yanında ormantizim yapacak olursan öle olurkaydirigubbakcemile3

hadi ordan cadı kızım da çok mutlu olmuştu ama küstü babasına süprizimize yetişemediği içinn:dilcikar::dilcikar:
açtım ışığı yaprak dökümünü izleyerek yedik yemeğimizi anlayacağın çok ormantik oldu romantiklikten çıktı benim yemek:roflol::roflol:

SELAM KIZLARRRR dün kızımın doğum günüydü TUBA nın yaniisırnaşık şey

önceki gece saat 11:40 ta ortanca kardeşim aradı abla geliyoruz süpriz yapacağız tam 12 de kutlayacağız tuba yı dedi tabii geldiler salona saklandılar tubanın hiçbişeyden haberi yokkk:roflol: sonra pasta vss herşey hazırlandı çağırdım tubayı salona bir girdi ayyyyyy diye ödü patladı 2 teyzesini eniştesini anane ve dedeyi dayısını yengesini karşısında görünce ama çok hoş olduuu neyse gece bizde kaldılar hep birlikte oturduk yedik içtik saat 3:30 da ceylinle beraber herkes yatağa gitti:roflol: sonraki gün komşularım ve birkaç arkadaşımda katıldı bizlere ev curcuna tabiiia.s:roflol: ben haber vermiştim çünki yarın kızımın doğumgünü gelin diye oldumu size 2. doğum günüüüüü tubada haftasonu arkadaşlarıyla bir parti planlamıştı cumartesi evde bir doğum günü partisi daha varrrr pazar günü de erkek arkadaşı ile kutlayacaklarrr alın sizee 4 doğum günü kutlaması 4 pastaaa tabii ben bu arada ceylinle uğraşıyom bir taraftan fizik seansına gidiyorummm ama allahtan bize yakın bir hastane var kolan hospital diye fizik seanslarına orda devam ediyorum artık dünden beri daha rahat olucak böleee internatıonal hospital çok uzak kalıyordu gitmek gelmek sorun oluyorduuu bu son 2 gün yoğun geçti hafta sonuda öle olacakkk bittim bennnnn:roflol: siz nasılsını neler yapıyorsunuzz
-----------------------
------------------------

resimleri silicem alıntı yapmayın emi resimleri

Son düzenleme:
oyyy oyyy oyyyy hiçroşummm iyiki doğmuşş kızın mutlu senelere nice uzun sağlıklı senelere

ben geldim .....sabah gittik 100lük şeker yüklendi
birtane değerim sınırda çıktı...evdeki değerlerde sınırda olunca yinede dahiliyeye görün dedi diyet önerirse yaparsın dedi..yani çok kötü bişey yok..ama önlem alınıyor .......

bebişlere gelince çokkk çokkk iyiler bu arada alinin kilosu 1300 ömerin kilosu 1150 gr çıktı
doktor kiloları fazla dedi ama bu bi sorun değil dedi...sadece senin yükün fazlaşıyor dedi...
ama boylarını sormayı unuttum.....
sonra herşeyi doktoruma sordum...kafamda soru işareti kalmadı.....
ben hep yatıyorum dedim dolaşma iznim varmı dedim....kendini yormadığın sğrece sorun yok kasılman kasık ağrın yoksa tabiki çık dedi yoksa bunalıma girersin dedi...tmm dedim ....oradan çıktığım gibi otobüse bindim eşimin yanına gittim kendimi zorla havuzlu hana yollattım....bütün eksikleri aldım
sadece bebek bakım ürünleri ile port bebeler kaldı ..nevresimini bile aldım..foto makinam gelsin size çekip koyacam hepsini ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…