Aysonu Kizlari 2008

hicros kiz eltimin oglu ve kizi ilk kocasindan kaynim daha 37 yasinda
oglan 26 kiz23 yasinda kazik kadar cocuklarina abilik etti berab er yasiyolasr ama cok terbiyesizlik yapmislar adama kadin zaten heeeep bunalim
sonunda patlamis adam cocuk istegi de tuz biber iste

neseee kiz olacagindan cok emindim ben
usus canim seninki de kiz benceyerimseniben

dirim nbr kusum

hoşgelmişsin kaçırmışım kuşum seni ben pc açık bırakıp uçtum
yaww ağırlaştım kuşumm bi tuaf bişeyler oluyorrr kelime bulamıyorum anlatmaya valla

merhaba kızlar sabah uğradım kimse yoktu şimdide pek farkı yok
umarım herkez iydir
esen çok geçmiş olsun canımmmm

bu arada netten tahlil sonucuma baktım da
yine normal olarak yumurtlamamışım
progesteron tahlil sonucum 0,483 yani bir bile değillllll
ben ne zaman yumurtlucammmmmmm

birsen hanım beni hiç görmüyosunuz bende değişik birşey olmuş yazıyorum hiç ilgilenmiyosunuz
duydunmu yumurtlamamışım bu ayyyyy ne enterasan ilk dafe oluyoooooooooookaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

birsen hanım beni hiç görmüyosunuz bende değişik birşey olmuş yazıyorum hiç ilgilenmiyosunuz
duydunmu yumurtlamamışım bu ayyyyy ne enterasan ilk dafe oluyoooooooooookaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

yaaaaaaaaa bakalım doktor ne diyecekkkkkk
aman yaa bi raporu verselerde kurtulsann

selam kızlarr yine kimseler yok bugün pek konuşmamışsınız gene
bende dışardaydım bugün ceylinin aşısı vardı pnömokok benim fizik seansı tubanın psikiyatr randevusunu ayarladım gittim görüştüm dikkat eksikliği var benim büyük kızda hiperaktive idi küçükken ama dikkat eksikliği kaldı işte buda derslerini etkiliyor o nedenle tekrar psikoloğa gitmeye başlayacak bir takım tesler yapılacak zeka testleri vss dikkat ölçümleri yapılıp nasıl bir tedaviye devam edeceği belirlenecekmişş bakalım hayırlısı ve bende dr da bugün bir film çektirdim boynum ile ilgili boyunda düzleşme ve erken kireçlenme başlangıcı var dedi dr bir bu eksikti yahuuu offffffffff offffffffffffffffff

selam kızlar ben geldim ama kimseler yok kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür 2 gecedir doğru dürüst yatamıyorum o yüzden şimdi uyuycam yarın görüşürüzzz

fakecim yumurtlama olmaması iyi mi kötü mü senin adına gülmüşsün de anlamadım ben yaaa

hicroş geçmiş olsun bacım 2 çocuk zor vallaaa

günaydııııııııııııın milettttt nirdesiniz yawwww
siz gelene kadar bende kahvaltı yapayım bariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…