Aysonu Kizlari 2008

sen geç kalmadın canım o kız çok acele etmişşş:1shok: bide tüp bebek haaaa

evet canım ama eşinde sorun varmıştı kızda diyoki ben bebekleri çok seviyorum ve zaman kaybetmemek için yaptırdık ve çok mutluyum diyo ilk denemede tutmuş ,
ikiz oğlanmış birseninki gibi

geçmiş olsun canım sıkma bu kadar canını iyileşir kızın
ablamın kızı çok hastalanırdı ve beraber götürürdük hastaneye bir çocuk drları bide kadın doğum çok iş yapıyo yani çocuklar çok çabuk hasta oluyolar mamasını değiştir tatlım geçer inş ishali inş sağlıklı , huzrlu ve güler yüzlü bir hayatları olsun kızların

sende lavaboda yat o zaman kızzzzz yorma kendini:roflol:

canım ikiz olduğu için böyle oluyo işte zor geçiriyosun hamileliği ama sonu mutlu sonnnnn

sende çok yoruyosun kendini dikkat et edebildiğin kadar zaten ALLAHa emanet o merak etme

fake canım şimdi gördüm geçmiş doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.Güsel Allahımdan istediğin bütün dilekler hayırlısıyla tek tek gerçekleşsin inşallahhihoyyyt

çok teşekkürderim canım inş sağlıklı ,mutlu ve bebekli yıl geçiririm

selam hanımlar nasılsınız ilk size müjdeyi vereyim kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olacak çok sevinçliyim
ve kötü haber olarakta telefonum çalındı
benim ev tel sizde varsa arayın ve tel nonuzu verin yoksa ben sonra veririm yada mail olarak atın murat bana tel noları getirir buarada ev teller olsun:)))

neyse ben çok iyiyim sadece çok gazım var ve iştehım çok açık:))

buarada birsenim çok geçmiş olsun canım benim bu seferde telin azizliğine uğradım sağlık olsun ama
keşke hattımı geri verseydi ya alan kişi:)

hicranım kızınada çok geçmiş olsun allah ın izniyle dahada iyi olacak

ve adını saymadığım aklımda olan bütün arkadaşlarım hepinizi gerçekten çok özledim
inşallah kısa zamanda diyeyim ben ,aranızda olacam
ikinci el laptop var şuan ama sıra nette inşallah oda olacak

ya inanın canım öyle sıkılıyorki bazen murat a bağırınıyorum hani çabuk net bağlat diye
ama onunda elinden bişey gelmiyorki
allah büyüktür sağlıklı olalım yeter bize
inşallah kızım şansıyla gelecek evimize:)

hepinizi çok seviyorum,keşke burda olabilseydiniz ya
allah a emanet olun,kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi

neşe aradım geçen ulaşılmıyordu dimek çalınmışşş
hadi cnm gözün aydın çok sevindim bacım içime doğmuştu kız olacağı
çok güsel yaaaa benim pembiş tulumum vardı batiği ile sana veririm

fake ben çok kötü olduğumdan giremedim uyumuşum zatiii
artık ağırlaşıyorum yawwww

biliyorum canım burda yoksan biliyorumki ya kusuyosun yada uyuyosunnnnnn

tüp bebek bölümünde bir yazı okudumda ağlamaktan
içim çıktıııııııııııııı

ne güzel bak heveslenmiş adamcağız alsın bir patik vs de içi rahat etsin bari kızzz:roflol:

canımmm hadi gözün aydın kızımız geliyor ölemiii demiştim ben sana kız geliyor diye değilmiii içime doğmuş demekki bakk hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucaklarsın prensesini e takvimi de pembe yap ozaman ayıp olmasın kızımızaaaa
geçmiş olsun telefonun çalınmış heee ay nasıl oldu kızz bende 2 gün önce aradım tel kapalı bende kızıyorum bu kız hem nete gelmiyor hem tel kapalı diye meğer bundanmış ölemiii alsın sana kocişin bir cep telefonu kız ucuzlarından barii telsiz kalma evini bilmiyom ben arayamam sen beni ara da ver bariii haber alalım senden merak ediyoruzzz

fake len ne kötü şeyleri okuyorsun anlamıyorum bende meraktan gittim baktım okudum
aynı şeymi bilmiyorum

kızlae yardımınıza ihtiyacım var şubat 18 regli günüm hangi günlerde çalışmalıyım bidahaki ay regli 32gün sürüyo

şeker pembe güzelim yumurtlama gününü dr lar adet süresinden 14 gün çıkararak geri kalan rakamı hesaplayıp öle buluyorlar tahmini yani senin 32-14=18 buna göre 18.gün eğer bir sorun yoksa yumurtluyorsun sen buna göre yumurtlama gününden 2 gün önce ve sonra çalışman lazım canım yumurtlama kayabilir veya yumurta çatlamayabilir o nedenle öncesi ve sonrası çalışmak lazım tabii bide dr gittinmi belki senin yumurtlama farklı gelişiyor olabilirr bazen bu hesap tutmuyor çünki bakarsın 10.gün bakarsın 15. gün yumurtlarsın benim düzensiz olmadığı halde değişiyordu 1-2 gün o nedenle ateş ölçme yönteminide deneyebilirsin yada imkanın varsa ovulasyon tesleri var gebelik testi gibi onları kullanabilirsin hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah canım a.s.

fake len ne kötü şeyleri okuyorsun anlamıyorum bende meraktan gittim baktım okudum
aynı şeymi bilmiyorum

konu balşığı mutlaka okuyum diye
yaşadığı duyguyu çok güzel anlatmış ve sonunda kazanmış
dr normal yolla olmaz dediği halde bir tüp bebek denemsinden sonra kendliğinden hamiş kalmışoğlu olmuş
ya çok güzel anlatmış ve göz yaşlarıma hakim olamadımmmmm

heee ben onu okumadım neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…