selam kızlar çok kalamayacam okuldayım hastayım sesim çıkmıyor sanırım izin alıcam fenalardayımmm akşamları da uyuyamıyorum
sen geç kalmadın canım o kız çok acele etmişşş:1shok: bide tüp bebek haaaa
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla
bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 grgeldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww
sende lavaboda yat o zaman kızzzzz yorma kendini:roflol:günaydınlarrrr gerçi tünaydın oldu ben artık geceleri uyuyamıyroum şaşkınım ne yapacam bilmiyorum
az yiyorum acıkıyorum çok yiyiorum rahatsız oluyorum az sık yiyorum midem almıyor
uykusuz geceler başladı yani ........birde sola yatma muahabbeti varya hep o tarafa yatamıyorum çünki eklemlerim ağrıyor .................
çiş muahbbetimizde çok fena sürekli tuvaletteyim dk.başı olmazki ya azcık bile olsa tuvaletin yollarındayım klozette yatayım hiç yorulmam valla.........
hiçroşum kızına geçmiş olsun..........
diğer sorularına cvp verem öle konuşan kızı hasta olan değil
bakırköye oturan halam torunu oluyor hani gelini benden bir hafta önde olan kızları olacak
o yapıyor cnm .............uyku setinide odayı alacağımız yer verecek cnm ......
bizim evde soğuk olduğundan annem illa pamuk olsun diyor...neyse n eolursa olsun erkek olsaydı yaptırmazdım demesi sinir bozucu kendi iki evladıda erkek ve çok hayırsızlar o yüzden erkeklere gıcık ama bu işin kızı erkeği olmuyor hayırsız evlat hayırsızdır işte.....
bu arada kötü şeyler okumuyorum kız msn de ekle oraya yazmış bebeklerimi kaybettim diye neyapam sordum bende şaşırdım üzüldümm
kızlarrrrr ben geldim ama kimsecikler yooookkk.adliyedeyim öleden sonraya işim kalmıştı bende hemen nete girdim.umarım herkess iyidir.ben çok yoğum bi haftasonu geçirdim.cumartesi günü saat 10dan akşam yediye kadar 6 tane sınava girdim.çıktığımda adımı bile zor hatırlıyodum valla.bide öle çok belim ağrıdı ki çokkk korktum miniğe bişey olacak diye.neyse ki akşama dinlenince geçti.pazar günü de öleden sonra döndük yorgunluktan giremedim nete.ben şimdi şöle hızlıca bi geçmişi okuyayaım bari kimseler yokken:))
fake canım şimdi gördüm geçmiş doğumgünün kutlu olsun arkadaşım.Güsel Allahımdan istediğin bütün dilekler hayırlısıyla tek tek gerçekleşsin inşallahhihoyyyt
canım geçmiş olsun.ya birsen ya sen birden kusmaya mı başladın yoksam önceleri böle hafif hafif miden bulanıyoduda sonradan kusmalar mı geldi?
neşe aradım geçen ulaşılmıyordu dimek çalınmışşş
hadi cnm gözün aydın çok sevindim bacım içime doğmuştu kız olacağı
çok güsel yaaaa benim pembiş tulumum vardı batiği ile sana veririm
fake ben çok kötü olduğumdan giremedim uyumuşum zatiii
artık ağırlaşıyorum yawwww
ay ne güsel yaa maşallah maşallah.güsel günlerde kullanın inşallah.benim eşimde dün tutturdu ben kuzuma bişeyler almak istiyorum yaaa diye zor zaptettim valla .Daha alınmaz şöle bi 5 aylık olsun o zaman başlarıs dedim çocuk gibi üzüldü yaaa canım benimmm:asigim:
selam kızlar çok kalamayacam okuldayım hastayım sesim çıkmıyor sanırım izin alıcam fenalardayımmm akşamları da uyuyamıyorum
kızlae yardımınıza ihtiyacım var şubat 18 regli günüm hangi günlerde çalışmalıyım bidahaki ay regli 32gün sürüyo
selam hanımlar nasılsınız ilk size müjdeyi vereyim kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olacak çok sevinçliyim
ve kötü haber olarakta telefonum çalındı
benim ev tel sizde varsa arayın ve tel nonuzu verin yoksa ben sonra veririm yada mail olarak atın murat bana tel noları getirir buarada ev teller olsun:)))
neyse ben çok iyiyim sadece çok gazım var ve iştehım çok açık:))
buarada birsenim çok geçmiş olsun canım benim bu seferde telin azizliğine uğradım sağlık olsun ama
keşke hattımı geri verseydi ya alan kişi:)
hicranım kızınada çok geçmiş olsun allah ın izniyle dahada iyi olacak
ve adını saymadığım aklımda olan bütün arkadaşlarım hepinizi gerçekten çok özledim
inşallah kısa zamanda diyeyim ben ,aranızda olacam
ikinci el laptop var şuan ama sıra nette inşallah oda olacak
ya inanın canım öyle sıkılıyorki bazen murat a bağırınıyorum hani çabuk net bağlat diye
ama onunda elinden bişey gelmiyorki
allah büyüktür sağlıklı olalım yeter bize
inşallah kızım şansıyla gelecek evimize:)
hepinizi çok seviyorum,keşke burda olabilseydiniz ya
allah a emanet olun,kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi
kızlae yardımınıza ihtiyacım var şubat 18 regli günüm hangi günlerde çalışmalıyım bidahaki ay regli 32gün sürüyo
fake len ne kötü şeyleri okuyorsun anlamıyorum bende meraktan gittim baktım okudum
aynı şeymi bilmiyorum
konu balşığı mutlaka okuyum diye
yaşadığı duyguyu çok güzel anlatmış ve sonunda kazanmış
dr normal yolla olmaz dediği halde bir tüp bebek denemsinden sonra kendliğinden hamiş kalmışoğlu olmuş
ya çok güzel anlatmış ve göz yaşlarıma hakim olamadımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?