ayy sagol canim benim iyim iste kac gundur okulada giudemiyommm kocisin yanindayimaşkımmmmmmmmmmmm:asigim:gözbebeğim :1hug:gözümün nuruŞeniz
seni es geçermiyim ben aşk olsun
kısss ancak yetişiyom çosuyonuz azcık kaçınca
cnm çok geçmiş olsun valla zor işin neyse allahtan herşey
sen nasılsın eyimisin:uhm:
hmmm ya bi kocada sen bulaydin antalyali benim gibii okurken ayarladim kocisi
mrhabalar elif ben tanıstıgımıza memnun oldumhoşgeldin cnm yeniyaşamın yani esramız güsel annemizin ikizisin sen
ben dırım cnm dün yoktum yoğundum birazcıkınnü
hoşgeldin sana da iyi haftalarrra.s.
hmmm ya bi kocada sen bulaydin antalyali benim gibii okurken ayarladim kocisi
sorma canim yaaa bikerede parmagini makinaya kaptirdida parmagini diktiler onun isi cok telikeli valla hergun bisi olacak diye korkuyorumtuuuu beceriksiz adammmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeygeçmiş olsuna.s.
hakkatennn keşkemmm buradaan evli olsann
ayy sagol canim benim iyim iste kac gundur okulada giudemiyommm kocisin yanindayim
akıllım benim kocam aynı sınfta sıra arkadaşımdı:roflolkul açıldı bir ay sonra çıkmaya bşladık
4 sene
sonra 1 yıl nişanlı kaldık
10 yıldır evlüyüz
ama o denizliliydi buraya gelin geldima.s
iyiyim sagolun sızler nasılsınız pazardan geldım yorgunlu atıyorum yaptım kahvemı aldım elıme sıgaramı keyfıme dıyıcek yoka.sh.gg iyizz allaha şükürrr sen nasılsınnn bakalımm
dirim neyi yoluyon gariiiii denizlicede ogrenmisinkısssssssssssss mira senin saçını başını yolar orada olsa böle ağlayacan heeeeee valla ablan olarak seni zopalarrrrrrrrrrrrrrrr
benden demesiiiiiii gariiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaa kardeşim gelimişşşşşşşşşşşş
iyiyim sagolun sızler nasılsınız pazardan geldım yorgunlu atıyorum yaptım kahvemı aldım elıme sıgaramı keyfıme dıyıcek yoka.s
hosgeldin aslin seninle tanismadik sanirim canim ben pek gelemiyorummmiyiyim sagolun sızler nasılsınız pazardan geldım yorgunlu atıyorum yaptım kahvemı aldım elıme sıgaramı keyfıme dıyıcek yoka.s
dirim neyi yoluyon gariiiii denizlicede ogrenmisin
hakkatennn keşkemmm buradaan evli olsann
iyiyim sagolun sızler nasılsınız pazardan geldım yorgunlu atıyorum yaptım kahvemı aldım elıme sıgaramı keyfıme dıyıcek yoka.s
canim calismiyom zaten yemek el isi kursu yani okulll ogrenmek icinne okulu hani çalışmıyodunnnnnnnnn
ne okulu buuuuuuklava: klava:
ohhh valllaa bendee işteyimmm malumm hamilelikte kafeinn yasakkk bende içmiommm ama bende aldım elimee suyumuuuuu suu içiommmm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?