tşkrler bu kardes attı benı buraya goruyormusunuz hıc yardımcı olmuyor ilk gun hele kayboldum:):1no2:
canim sorun neydi yardimci olabilrsem sevinirim
ha ha ha kelebek soymuştur seni cnmmmmmmjeyyaryaaa kızlarr akşam bana ne olduysaaa gece yatarken soyunmuşumm ama hiç hatırlamıommm yaaa sıcak bastıı sanırmmmm :)))))))))))))
kız araba bozuk diye buluşmaya gelmezsen oyarımmmm:mymeka:yok valla kendımede almadım bı gırdım cıktım sebze meyve araba teklıyor motor sogunca sogmadan hallettım ısımı cok masraf acıcak bıze sanırım gıdıcı
amanda amannn kac yasinda almis canimmmm
heeeeeeeeee anladım cnm ee cnm her doktorun belli bir fiyatı var ist.de
mesela ben bi doktora dolgu yaptırdım ucuz yaptı bana 25 ytl yaptı o zaman 6 sene önce yani bu doktorum ise 50 ytl idi
ama ucuz iş yarı yolda bıraktı beni ben pahalı olsun dedim bu doktoru tercih ettim ....hem çok temiz hem çok insancıl piskolojik olarak çok ahatlatıyor zaten eşimin doktoru idi bende ona gidiyorum 20,lik dişelrimi ameliyatla aldı 3 sene önce 250 ytl alındı her biri ama hiç sonra problemim olmadı çok iyi yani
yani senin kaliten oratada oılunca hastan gelir sana zammmmmmmmm yappppppppppp
miraaaaaaaaaaaaaaaaaaa lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neredesinnnnnnnnnnnnnn
sorma bitanem ayni dert bendede var ileri ger yapmadan msj yazamiyomsayfalarda bı ılerı bır gerı yapmadan yazısmak hızlı cevaptan baska yolu yok degılmı ama yıne ılerı gerı yapmamız lazım yazılanları gormek ıcın dogru anlamısmıyım yada varmı baska bır yolu
zaten en pahalı çalışanlardan biriyim güzelim daha ucuza yapanlar da var
hasta da durmadan bunu söylüyor ama şurda daha ucuz diyeee bende kalitem belli diyorum ama olmuyor mecbur piyasaya uyuyorsun
sen bize bırak kendini cnm boşverrrrrrrrrrrrrrr kardeş hamiş aklı 5 karış havada
allah bagislasin anali babali buyutsun canimha ha ha kelebek soymuştur seni cnmmmmmmjeyyar
kız araba bozuk diye buluşmaya gelmezsen oyarımmmm:mymeka:
martta 6 ya gircek abasııııııııı:1rolleyes:
kuşum almişin resimlerinden ayıklıyom size yolluycam
tabii bende maili olan şanslı bayannnlarraaaaaa:icecream:
tşkrler sagol onun aklı dogdugundan berı havalarda halbukı altta kalan benım ezılende bu ndn boyle oldu anlamadım ama annelık de cok yakıstı yaw alalh banada ve bebiş ısteyen herkeze hayırlısını versın baklamek cok zor cok
kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nettin yok cnm ötesi öyle işte bi ileri bir geri
kısacası herkesin işi zor kendine göre ama birde bizim gibi serbest piyasadaysan ve fiyatı tutturan tutturanaysa işin zor demektir
mira daha iyi anlar esnaf olunca
bilmezmiyimm beklemek ne zorrr hetr ay sonunda o kirmizi seyin gelmesi beni yikiyorrrcnm beklemek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zor her ay yeni bir ümit işte bu yüzden sayfanın adına aysonu kızları koydum ......her ay ay sonu bekliyoz işteeeeee
ahhhhhhhhhh bak dertlendimsenağlama
ama bannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa:sm_cool:enerji lazım hehehee
doktora gidiyom inş.ne tedavisi oalcak sölerrrrr sölemezseeeeeeeeeeeKötü Kazen olacammmmmmm
dirimmm yaaaa netdi hic bisi demiyon anamm dr gittinmi sonuc neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?