he he hiç istemezdin böle bişeyyyyyyyyjeyyar
gerçi ben orda olsam senin kelebek çok mutlu olurdu abla adam ettim benim hatunu diye:dance:
ben yolmuyom ayşe miraya keşke burada evli olsan demişde
bende dedim mira oarada olsa yolar seni hep karnalık içi aaaaa
bende olasam orada rahat bırakmaz yolardım içine 300 voltajlık bi lamba karanlığı aydınlanırdı :roflol:
uyuz iç iç bari söyleme dimi ama aaaaaaaaaaaaaa.kardeşine bişyler aldınmı pazardan?:a015:
hahaha hayyyyyyyyyyyyyy kocan soymusturrrrrr haberin tyok cok deri uyyuyodun herhaldeyaaa kızlarr akşam bana ne olduysaaa gece yatarken soyunmuşumm ama hiç hatırlamıommm yaaa sıcak bastıı sanırmmmm :)))))))))))))
dırım teyzesi gördünmü almişi test yapıyo fen dersinde
okuldan cd yollamışlar 270 tane foto varrrr
yaaa kızlarr akşam bana ne olduysaaa gece yatarken soyunmuşumm ama hiç hatırlamıommm yaaa sıcak bastıı sanırmmmm :)))))))))))))
bırşey soracam sızlere burada mesaj yazmanın kolay bır yolu yokmu allahınızın askına
bı ılerı bır gerı dengem bozuluyor ltfn bılen bırı varsa yardım etsın
hahaha hayyyyyyyyyyyyyy kocan soymusturrrrrr haberin tyok cok deri uyyuyodun herhalde
yokmu yardım edıcek olan sevabına
ayy gulme krzine girdim allahta seni guldursunnn bu arada allah bagislasin canim benim kizmi erkekmi:roflol: yokk kızzzz hamişim yaa heriff dokunamıyoo bana 3 haftadır... :roflol::roflol:
şekerim hızlı cvp kısmından konuşmak sitediğin kişin ismi ile yazzzz en kolayı oo cacann
canim aseriyosun daha erken sanirim cinsiyet belirginligineeehaydaaaaaaa canımmm yanıksıı dondurma çektiiii nerden aklıma düştü kii allah allahh
ayy gulme krzine girdim allahta seni guldursunnn bu arada allah bagislasin canim benim kizmi erkekmi
canim sorun neydi yardimci olabilrsem sevinirimtşkrler bu kardes attı benı buraya goruyormusunuz hıc yardımcı olmuyor ilk gun hele kayboldum:):1no2:
kızzzz daha görmedimm kiii yarın allah izin edersee görecemm sanırım 5 hafta 4 günlükk canımm :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?