Aysonu Kizlari 2008

kız nuniş üyelik istiyolar oluyum dedim bide oraya bebeğinizin adı doğum tarihi ve cinsiyeti yazmışlar
bi tuhaf oldum
sonrada girişyaptım oy verem diye bu seferde e posta yanlış diyo
sanırım anladılar benim bebeğim olmadığını kabul etmiyolar ( sen bebekten ne anlarsın diyolar heralde)
o yüzden oy veremedim kızma olurmu
senin kızının oylara ihtiyacı yok sayfada ona hayran olan çokkkkkkkkkkkkkkk

kızlar ya moralim çok bozuk geçen haftadan bugüne raporumun çıkıcanı söylemişlerdi bende aradım çıktımı diye sekreter sizin rapor için daha sonra görüşücekler dedi bende neden sorunmu var dedim aşılama kağıtlarınızı bulamıyoruz dedi e ben hiç aşılama olmadımki dedim sonrda eğer başka yerde olduğunuz aşılama yadatedavileriniz için evrak getirebilirmisiniz dedi bende görüşücem özel hastenelerle dedim ama ben zaten doğtu dürüst tedavi olmadımki yaw ne götürücem ben aşılama olmadan tüpbebek raporu vermezlermi şimdi bana
en son drumu aradım o tedavilerle vermezler dedi zaten bende sana hiç yumurtalama ve aşılama tedavi yapmamışım dedi
geriye kaldı bir dr oda tamam dedi ama hiç işe yarıcanı sanmıyorum

evet fekocum o evraklar gerekıyor benım de bıldıgım oyle..yani belki gerek bile yok ama prosedur bu..
ee şimdi sana asılama mı yapcaklar acaba daha once??bebeklik de asılama oldu 5 kurus vermemişti devlette yaptırırsın illa gerekiyorsa..
oy verme olayı onemli deil canım vermiş kadar oldunnnn:1hug:

ay nuniş bilmiyorum kafam çok karıştı 2 gün bekleyin dedi sekreter 2 günde ne değişicekse sanki hiç anlamdım ben ne yapıcamı bilmiyorum artık 2 günü beklesemmi yoksa yarın gitiiğim hastanelerde olduğum tedavilerinnin evraklarını alıp fakülteye götürsemmi bilmiyorum kafam çok karışık

kızlar selam ben hala regl olmadım
yarn regl günüm

bilmiyorum lekede yk bu ay
beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı
tam 28 ay oldu
eger hamişsem koca bir başlık açıcam
28 ay sonra hamişim diye

karnımda tuhaf bir ağrı gögüslerimde koltuk altından gelen arada bir sancı
bekliyor bakalım

bende oy vecem

cnm ins hersey guzel olur hamis olurdun

ins hamissin almise kardes geliyoooo:CüvCüv:

bende oy vecemcnm bu ay tutmadi bugun reglim basladi dahada cok ugruycamda aksamlari siz yoksunuz gunduz bi ce yapip cikiyorum seni ve meyrayi mucuk

fakecim adetim duzensiz oldugundan yumurtlama olmuyo yumurtlamayi saglayan ilac cnm yani uyarici tabi bu dr konturolunde yapilan ignelerle birlikte uygulaniyor

canım inş tedavin güzel gelişirde sende hamiş kalırsın
kusum 2gunden nolurki bekle bakalim ne diyecekler
olmazsa evraklari goturursun:uhm:

ay bilmiyorum nuniş bende ne istiyorumbilmiyorum ben kuruldan aşılama kararı çıksın istiyodum dün sitede benim gibi yumurtası çatlamayan biriyle tanıştım aşılama yaptırdığı halde yumurtası çatlamamış tüpbebek yaptırıyo artık bende korkuyorum şimdi bana aşılama yapıcaz derlerde sonuç yine çatlamazsa ne yaparım bilmiyorum

mira bak ben şunu keşfettim
ben heycanlanırsam böyle geçikmelerde karşımdaki kişi hamiş diye
heycanlanıp bencde hamişsin dediğim zaman olmuyo ama bu kez kalbimde hamişsin diyo kalbim çok istiyo çünkü
hamişsindir inş
buu arada dırımla konuşan varmı bugün
yarın sabah bi arıyı bakalım
hadin iyi geceler

bende merakediyorum birseni iyidir inşşşş

bende oy vecem

canım inşşşş az kişi kaldık rabbim yüzümüzü güldürsün

bernacığım hayırlı olsun dedimmi bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

güsel dilekleriniz için çok sağlun

ama ben çöktüm ,inan sabrımın son noktasındayım kan sayımım çok düşük
anemi durumundayım alerjim olduğu için bir ilaç konuşulcak ve damardan verilecek
bu arada suyum geliyormu diye test yapıldı bebişlerden birinin suyunda çok az azalma görüldü
kandaki mikrop artımış .....şaşkın salak yatıyorum iyice ağırlaştım yatağımdan kendim kalkamıyorum
tuvalete tek gidemiyorum annem ve ben buralarda tek başımızayız ...........rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

dirim canim benim ne desem sasirdimm Allah yardimcin olsun bitanem cok zor seyler yasadin ama insallah hepsine degecekkk
gunesim saol oy icin canima
miraaa insallah hamilesindir
feko catlamazsa catlamasin asilamayi zaten proseduru tamamlamak icin yapacaksiniz o gozle bakmaya calis umut etme ama olursa da super olur hani:lepi:

yirmilik disim tuttu yine berbat durumdayim agzimi acamiyorum bogazim kulagim heryerim agriyor yarin hastaneye gidecegm

canlar ben geldim bundan sonra yarım saat te olsa aranızdayım artık
çünkü hergün kayınvalideme iniyorum galiba bu bir süre böyle devam edecek aslında net konusunda işimede gelmedi değil yani:))

buarada benim neredeyse 1 ay önce iki damla kadar kan gelmişti dk gittim ama korkuacak bişey yok dedi normaldir falan dedi
bugünde karnımı kaynar süt ile yaktım:)) ama hemen soğuk suyun altına girdiğimden bişey yok sadece biraz acıyor,murat ta yanık kremi aldı saolsun yarına geçer bu acıda

evetttttttttttttt buarada BERNAMIZ HAMıLEYMıŞ inan okuduğumda çığlık attım oleyyyyyyyy diye
çok sevindim allah analı babalı büyükmek nasip etsin

birsenim senin içinde çok üzülüyorom bir tanem ya ama bebeklerin kilosu maşallah iyiymiş inşallah bu beklettikleri sürede iyi olursun
demin annenin evini aradım ama yoktunuz ama tekrar yine deneyecem canım çünkü yanına gelecem seni doğumadan görecem

dilek ablamda aşılama yapmış galiba inşallah hayırlısı olurda bizi burda sevindirir

gökçen ablam inşallah senin bebişte tutmuştur ya süper olur bebişlerimizi hep birlikte büyütürüz:)

hicranım,nurayım,2 fatoşum,güneşim,fakem,ususcum ve daha ismini sayamadığım canım dostlarım nasılsınız?

selam kızlar
kız neşe hoşgeldin ay yaktınmı kendini yaaa canım dikkat et kız zaten zor geldi bebişin aman aman valla çok dikkat et eee nasıl gidiyo hamişlik neler yapıyosun kaç aylık oldun sen şimdi kızdı demi bebişin yanlış hatırlamıyosam bende hamileyim 7haftalık şu anda berbatım hiç halim yok sabahları aç karnına kusmaya başladım kızımdada öyle olmuştu sen atlattın o günleri ne güzel hamişliğin en güzel günlerindesin

yaaa kızlar bişey soracam tansiyonum 98,e 60 çıkıyor düşük değilmi yani kendimi aykta tutamıyom valla yüzüm gözüm çok solgun

selamşekerler
MıRA cım insallah hamilesindir yine de hayırlısı olsun
FAKE canım bana ilk tüpbebek dediklerinde ağlamıştım neden diye önce aşılama olsun demiştim bence hakkında en hayırlısı hangisi ise o olur inşallah lütfen kafana çok takma herşey olacağına varıyor
bizler inanan insanlarız eminim ki hakkımızda ne hayırlısıysa o olacaktır

FATOŞŞŞ kız benim ki 80 40 oluyor bir sorun olmaz hamilelikte çıkmasındansa düşmesi daha iyi korkma

NEŞE seni gördüğüme sevindim bebeişi büyütmüşsün maşallah hazırlıklarsda başlamıştır aman dikkat et canım

NURAY oy verdim canım kazansın kuzumuz di mi:)))

birsencim sana da ne denilir ki Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi de akıllı bebeklerin olur ohhhh külfeti çekmiş olursun ama nimeti de güzel olur inşallah biliyorsun her nimet bir külfet karşılığıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…