evet fekocum o evraklar gerekıyor benım de bıldıgım oyle..yani belki gerek bile yok ama prosedur bu..
ee şimdi sana asılama mı yapcaklar acaba daha once??bebeklik de asılama oldu 5 kurus vermemişti devlette yaptırırsın illa gerekiyorsa..
oy verme olayı onemli deil canım vermiş kadar oldunnnn:1hug:
bende oy vecemsaol gunescim iyi giidyor Allaha sukur..Rabbim sana da nasip etsin insallah tedavin işe yarar canım:Saruboceq:bu arada daha sık gelmeye basladın ne guzelllamin cnm bu ay tutmadi bugun reglim basladi dahada cok ugruycamda aksamlari siz yoksunuz gunduz bi ce yapip cikiyorum seni ve meyrayi mucuk
miracık bilemiyorumki kusum belirtiler kesin olmuyor insallah hamilesindirrrrrr
kız fekoooo bizim icin girmiyormusun uleynnnn:mymeka:
huggies ın yarısmasına katıldık teyzoslar zahmet olmazsa bize oy verirmisinizzzzzzzzzhihoyyyt
baktım forumlarda herkes birbirinden oy istiyy bizim basımız kel mi didim:1rolleyes:
www.kucakdolusurahatlik.com
cnm ins hersey guzel olur hamis olurdunkızlar ya moralim çok bozuk geçen haftadan bugüne raporumun çıkıcanı söylemişlerdi bende aradım çıktımı diye sekreter sizin rapor için daha sonra görüşücekler dedi bende neden sorunmu var dedim aşılama kağıtlarınızı bulamıyoruz dedi e ben hiç aşılama olmadımki dedim sonrda eğer başka yerde olduğunuz aşılama yadatedavileriniz için evrak getirebilirmisiniz dedi bende görüşücem özel hastenelerle dedim ama ben zaten doğtu dürüst tedavi olmadımki yaw ne götürücem ben aşılama olmadan tüpbebek raporu vermezlermi şimdi bana
en son drumu aradım o tedavilerle vermezler dedi zaten bende sana hiç yumurtalama ve aşılama tedavi yapmamışım dedi
geriye kaldı bir dr oda tamam dedi ama hiç işe yarıcanı sanmıyorum
ins hamissinkızlar selam ben hala regl olmadım
yarn regl günüm
bilmiyorum lekede yk bu ay
beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı
tam 28 ay oldu
eger hamişsem koca bir başlık açıcam
28 ay sonra hamişim diye
karnımda tuhaf bir ağrı gögüslerimde koltuk altından gelen arada bir sancı
bekliyor bakalım
bende oy vecemcnm bu ay tutmadi bugun reglim basladi dahada cok ugruycamda aksamlari siz yoksunuz gunduz bi ce yapip cikiyorum seni ve meyrayi mucuksaol gunescim iyi giidyor Allaha sukur..Rabbim sana da nasip etsin insallah tedavin işe yarar canım:Saruboceq:bu arada daha sık gelmeye basladın ne guzelllamin
miracık bilemiyorumki kusum belirtiler kesin olmuyor insallah hamilesindirrrrrr
kız fekoooo bizim icin girmiyormusun uleynnnn:mymeka:
huggies ın yarısmasına katıldık teyzoslar zahmet olmazsa bize oy verirmisinizzzzzzzzzhihoyyyt
baktım forumlarda herkes birbirinden oy istiyy bizim basımız kel mi didim:1rolleyes:
www.kucakdolusurahatlik.com
cnm ins hersey guzel olur hamis olurdunkızlar ya moralim çok bozuk geçen haftadan bugüne raporumun çıkıcanı söylemişlerdi bende aradım çıktımı diye sekreter sizin rapor için daha sonra görüşücekler dedi bende neden sorunmu var dedim aşılama kağıtlarınızı bulamıyoruz dedi e ben hiç aşılama olmadımki dedim sonrda eğer başka yerde olduğunuz aşılama yadatedavileriniz için evrak getirebilirmisiniz dedi bende görüşücem özel hastenelerle dedim ama ben zaten doğtu dürüst tedavi olmadımki yaw ne götürücem ben aşılama olmadan tüpbebek raporu vermezlermi şimdi bana
en son drumu aradım o tedavilerle vermezler dedi zaten bende sana hiç yumurtalama ve aşılama tedavi yapmamışım dedi
geriye kaldı bir dr oda tamam dedi ama hiç işe yarıcanı sanmıyorum
ins hamissinkızlar selam ben hala regl olmadım
yarn regl günüm
tam 28 ay oldu
28 ay sonra hamişim diye
bekliyor bakalım
fakecim adetim duzensiz oldugundan yumurtlama olmuyo yumurtlamayi saglayan ilac cnm yani uyarici tabi bu dr konturolunde yapilan ignelerle birlikte uygulaniyor
kusum 2gunden nolurki bekle bakalim ne diyecekler
olmazsa evraklari goturursun:uhm:
kızlar selam ben hala regl olmadım
yarn regl günüm
tam 28 ay oldu
28 ay sonra hamişim diye
bekliyor bakalım
buu arada dırımla konuşan varmı bugün
yarın sabah bi arıyı bakalım
hadin iyi geceler
bende oy vecem
cnm ins hersey guzel olur hamis olurdun
ins hamissinalmise kardes geliyoooo :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?