Aysonu Kizlari 2008

hayırlı olsun fakecim allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah en kısa zamanda kucaklarsın bebişini sağlıkla inşallahh en iyisi zaten tüp bebek uzun zaman olmuyor ve tedavi sonuç vermiyor vss uğraşıyor çoğu kadın ümit veriyor dr lar ama her tedavi boş çıkabiliyor kısadan kestirmeden tüp bebek yapılabilse keşke aşılamalar olmadan falan sanada tüp bebekte bol şanslar inşallah canım

kızlarrrrr
ben geldimmmm
ama çokkkk hastayım.çok fena grip olmuşum yatıyom kaç gündür.sürekli hapşırıp tıksırıyorumm.resmen mikrop saçıyorum etrafıma:jeyyar:

çok geçmişolsun canım bol meyve ye bebişimize de kendine de iyi bak allaha emanet olunŞeniz

canım üzme kendini stres yapma bazılarında olur öleee sen kendine dikkat et yorma yat bile kalkma bi süre bence dr ne diyorrr inşallah hayırlısıyyla bi sorun çıkmaz

herşeyin hayırlısı olsun canım benimde kanamam olmuştu baya yoğun oldu hemde sonra 12. haftaya kadar iğne yedim bak bugünlere geldik çok şükürr

evet yaa rabbim nasip ederse hiç bi sorun olmaz bebişii kucaklar sende bernoşta inşallah .
hem benim kızkardeşimde kanama olmuştu ortancada hatta doğuma kadarda sürdü suyu bile geliyordu 4 ten sonra :1no2: 6 aylıkta geldi yeğenim maşallah şimdi 2,5 yaşında yaaaaa

kızlar selam
bernoşum takma kanamayı almişte 3-4 ay sürdü beni
in bişey olmayacak

kızlar dırımı aradım öğlen enf. kapmış 2 gün kendini bilmez yatmış
dr sezeryanda yapamıyomuş ateşi vamış
serum vermş
beklemede
herşey beni buluyor diyor

fake çok sevindim cnm ya
nuray maşşallah cn yaaa kızın tosun gb

bende ise durum aynı
bekliyorum belirtilerime güvenemiyorum çünkü biz psikolojik olarak her ay hamiş oluyoruz

selam kuslar
annem sabah gitti 1gece kalabildi sadece uvey babam hasta onu birakamiyo
dirim enfeksyn mu kapmisss nasillll hastaneden mi bulasti hay Allah derdi bitmio kizin ya

selam kuslar
annem sabah gitti 1gece kalabildi sadece uvey babam hasta onu birakamiyo
dirim enfeksyn mu kapmisss nasillll hastaneden mi bulasti hay Allah derdi bitmio kizin ya

allah kavuştursun ve geçmiş olsun canım evet birsoş enfeksiyon var diye dr bekletiyormuş sancısı lsa bile sanırım bu hafta alabilirler bebekleri ama hastaneden değil yaa kanaması oluyor ya leke ile karışık ondandır benim kızkardeşimdede olmuştu öle hemde daha fenaydı bundada olmuş kanda enfeksiyon demişler yanii allah göstermesin bebişlere bile bulaşabilir şimdi korkutmayayaım kız gelir melir neme lazım allah yardımcısı olsun

anladim canim hayirlisi ne ise o olsun tabiki gerekiyorsa alacaklar bebisleri ins sorunsuz atlatir
kimse gelmio ya sonra da sitem ediosunuz bakin:mymeka:
krispi tatos da hep burdaydi hamis kaldi ugramio bakkaydirigubbakcemile3
asli hic gelmioooo nasil acaba neseyi de merak ediyorum baya buyumustur bebisi
bombom bugun asilama yaptiriyormus bu kez tutturur ins

hicroş günüm geçmedi cnm
ayın 2 sinde
ama yarın lekelenmem olmazsa ihtimal yükseliyorazım var
çok bitkinim uyukluyorum hep
ve acayip g

selam millet ben bugün annemdeydim hiç uğrayamadım ama kimselrde gelmemiş zaten,
nuray mira ve hicrandan başka

hicroş günüm geçmedi cnm
ayın 2 sinde
ama yarın lekelenmem olmazsa ihtimal yükseliyorazım var
çok bitkinim uyukluyorum hep
ve acayip g

geçmişi okuyamadım canım kusura bakma ondan haberim yok ama uyku varsa bence hamişsinnn inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

aslı çalışıyor ya fırsat olmuyor galiba arada gelip ceeeeeeee yapıp gidiyor unutmuyor en azından bizi
tatoş ta hamişlik heyecanında galiba artık konuşacak sorunu kalmadı tabiiii
neşeyi merak ediyom ben o hepten unuttu bizi galibaa ev telide yok bende cebini çaldırmıştı yenisini almadı galiba geçende aradım kapalı diyordu gene cebi
bombom inşallah hamiş kalır bu defaaa oda aşılama konularına takılıyor pek gelmiyor buralaraaa:1closedeyes:

ya esen birsenle sen bi doğum yapında görelim bebişleri yaaa merak ediyom hayırlısıyla gelsinler dünyaya el öpmeye fotolarını koyarsınız burayaaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…