canım ya evt kocaman oldu allah ım inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasp eder inşallahbuldum simdik meyra diince cikiyomus :)
uye olup oy vericem tatliss.
kıs neşeli kocaman olmuş ya bebişin .. kızmış onu da yeni gördüm ..
inşallah kucağına da alırsın cnm..
miracımm cidden ne diyceğimi biliyorum cnm yaa..
ben de o kadar çok yaşadım ki o duyguyu..
şimdi sevinemiyorum bile.. her an kötü bişey bekliyorum..
kızlar kanamam durdu şükür.. bugün de ultrasona girdim ve beklediğimiz gibi tek bebek..
ama doktor çok çok küçük bi ihtimal ikize donebilir dedi.. nası oluyosa.. ama siz o yönde düşünmeyin çok çok küçük ihtimal didi.. buna şükür yaa..
takvim bile yapamadıydım. şimdi yapcam..
evet vallah ya özlemişim sizi,ama artık eskisi gibi kimse gelmiyor dimibernacık saol cnm oy ıcına.s.
oyy takvımın de gelmiş cok yakısmısssssssssAllah tamamına erdrır ıns:Saruboceq:
neseeeeeee sukur kavusturana beee:mymeka:
bişey değil canım teşekkür ederim:1hug:cnm yaa hayirlisi birgun olacak
sagol tatlim bu arda cokk gecmis olsun
gozun aydin olsun
şimdi o kadar pişmanım ki; çok güvendiğim çok sevdiğim ve kaç seneden sonra tedavisi sayesinde hamile kaldığım ( tabi önce rabbim istedi de oldu dr bir vesile) dr uama, hamile kaldıktan sonra gitmedim.başka bir dr a kaynanam istedi diye gittim.neymiş daha yakınmış istediğimiz zaman gidip gelebilirmişiz.sonuç hüsran oldu kaynanamın sayesinde ( gerçi meleğimin ömrü yokmuş ama).artık bu dr umu hiç bırakmıcam ona çok güveniyorumm.(BUDA SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM UFAK Bİ AYRINTIYDI).
kızlar herkeze slm.nasılsınız umarım herkez iyi ve her şey yolundadır.geçmişi okuyamadım iş yerindeyim.dr um bebğim düştükten sonra hormon testi yaptı tsh lh prolaktin testi falan.dün sonucunu aldım dr umduğumdan da mükemmel çabuk toparlanmışsıın dedi.(bu arada şöyle bir bilgi edindim dr umdan her kadının doğumdan veya düşükten sonra hormonları dengesizleşirmiş.)istersem hemen hamile kalabileceğimi yani bir sorunun gözükmediğini söyledi.ama biz yinede bir adet dönemi geçirelim dedi.psikolojikmen de düzelmen gerek biraz atlat dedi.prolaktinim normal çıkmasına karşın çok az bi süt geliyo bunu keselim dedi. ve sadece dostinex verdi.inşallah önümüzde ki ay yine klomenle denicez bakalım.inşallah bu sefer olur.hamile kalırım ve dahada önemlisi inşallah bebişim beni terketmez.hepiniz allaha emanet olun.
cnm bnm gozunaydin diyemedim dogum yapinca karsilasamadik allah anali babali buyutsunslm iyi geceler arkadaşlar şimdi eve girdim cemre yi uyuttumm tabi siz ancak gündüzz bakarsısınız herkesi öptümm
evet eskisi gibi canli baglan tiya gecemiyoruz nuraycim kimsecikler olmuyoevet nesecim eskisi gibi kimse tum gun bilgsyr basinda olamiyor birer mesaj yazilip cikiliyor
hicros kiz netceksen et sen de gelmeyince hepten sessiz kaliyor buralar canimŞeniz
dırım nasıl oldu acaba kuşum yaa sag salim dogursa da kurtulsa artık kızcagız
o unutkanlık bende de var hicroş ne yapcaz bilmiyorumm(
nurayım sen nasılsın
neden buraya kimse uğramıyor yafsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?