Aysonu Kizlari 2008

iyi gecelr arkadaşlarr ayy ya girmeyeli neler olmuşş yaa bu arada meyraa 'ya maşallahh çok şekerr..
birsen canm sen nasılsınn bebişler nasıl..
miraa slmm canımm umarımm sende iyisindirr geçmişi okuyamadım bu yüzden oup biteni bilmiyorummm,bu arada dilekk geliyor muu o nasılll..
bernacım sennasılsınnnn
ayy özlemişimm sizi yaaaaaa
güneşim07 umarımm sende iyisindirr hemserimmmm valla antalyadası haa bide fatoşş vardıı demii yaa ?
herkesi öptümm
valla bende numaraları olann arkadaşlarımm aaymıyorumm kusura bakmayınnn çocukdann fırsat bulamıyomm (( bide kontor yokkk kocişim yüklemiyoo (((

kızlar herkeze slm.nasılsınız umarım herkez iyi ve her şey yolundadır.geçmişi okuyamadım iş yerindeyim.dr um bebğim düştükten sonra hormon testi yaptı tsh lh prolaktin testi falan.dün sonucunu aldım dr umduğumdan da mükemmel çabuk toparlanmışsıın dedi.(bu arada şöyle bir bilgi edindim dr umdan her kadının doğumdan veya düşükten sonra hormonları dengesizleşirmiş.)istersem hemen hamile kalabileceğimi yani bir sorunun gözükmediğini söyledi.ama biz yinede bir adet dönemi geçirelim dedi.psikolojikmen de düzelmen gerek biraz atlat dedi.prolaktinim normal çıkmasına karşın çok az bi süt geliyo bunu keselim dedi. ve sadece dostinex verdi.inşallah önümüzde ki ay yine klomenle denicez bakalım.inşallah bu sefer olur.hamile kalırım ve dahada önemlisi inşallah bebişim beni terketmez.hepiniz allaha emanet olun.

şimdi o kadar pişmanım ki; çok güvendiğim çok sevdiğim ve kaç seneden sonra tedavisi sayesinde hamile kaldığım ( tabi önce rabbim istedi de oldu dr bir vesile) dr uama, hamile kaldıktan sonra gitmedim.başka bir dr a kaynanam istedi diye gittim.neymiş daha yakınmış istediğimiz zaman gidip gelebilirmişiz.sonuç hüsran oldu kaynanamın sayesinde ( gerçi meleğimin ömrü yokmuş ama).artık bu dr umu hiç bırakmıcam ona çok güveniyorumm.(BUDA SıZLE PAYLAŞMAK ıSTEDıĞıM UFAK Bı AYRINTIYDI).

esmacim canim benim alttan muayene ile kese filan oynamaz onu kim dedi bilmiyorum ama aklindan cikar..dr un hatasi deil yani ömrü yokmuş oyle dusun .gebelik kesesi rahimin içinde vajinal ultrason ise en fazla rahim agzına kadar gidebilir. kese yerinden oynayacak olsa cinsel ilişki yasak olurdu..ilişkiyi dusuk riski olanlara yasaklıyorlar sadece.. onun sebebi de ilişkinin rahimde kasılmaya yol acması ve zaten tutunamayacak olan bir bebegin dusmesine sebep olabilmesi..
yani senin durumunla hic ilgisi yok kusum ne kendını ne de dr u suclama takdiri ilahi de...bak benım 10haftalıkken bıle alttan bakıldı bir damla bile kanamam olmadı hamilelikte
insallah bundan sonrası cok guzel olur senin icinyerimseniben
ohoo ayse sen gelmeyeli aylar oldu cok sular aktı tabi..bombom asılama yaptırmıs cuma gunu bellı olacak sonucu..meyra tesekkur etti sanahihoyyyt
hicranımmm yoklugun belli oluyor bidenem

Son düzenleme:
canım ya evt kocaman oldu allah ım inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasp eder inşallah
kanamanın durmasına sevindim
ve ilk heyecanlar süper öce kese kalp atışı falan derken zaman güzel geçiyor
inşallah hamileliğini rahat geçirirsin:CüvCüv: :1hug:
bernacık saol cnm oy ıcına.s.
oyy takvımın de gelmiş cok yakısmısssssssssAllah tamamına erdrır ıns:Saruboceq:
neseeeeeee sukur kavusturana beee:mymeka:
evet vallah ya özlemişim sizi,ama artık eskisi gibi kimse gelmiyor dimi
cnm yaa hayirlisi birgun olacak

sagol tatlim bu arda cokk gecmis olsun

gozun aydin olsun
bişey değil canım teşekkür ederim:1hug:

canım ya çok geçmiş olsun
buarada nuray ın yazısını okurken gördüm
alttan muayene ile bebeğe bişey olmaz çünkü bende 5 haftalıkken alttan baktırmıştm,
olmuşla olacağın önüne geçilmezmiş,
allah ım sana ve isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü bebişler nasip etsin

evetttttttttt hanımlar nasılsınız bir nuray ım var galibaŞeniz

esmacım herşey takdiri ilahi eğer verirse de vermezse de vardır bir sebebi burası imtihan dünyası değil mi çocukta imtihan çocuksuzlukta imtihan bacım

slm iyi geceler arkadaşlar şimdi eve girdim cemre yi uyuttumm tabi siz ancak gündüzz bakarsısınız herkesi öptümm
cnm bnm gozunaydin diyemedim dogum yapinca karsilasamadik allah anali babali buyutsun

evet nesecim eskisi gibi kimse tum gun bilgsyr basinda olamiyor birer mesaj yazilip cikiliyor
evet eskisi gibi canli baglan tiya gecemiyoruz nuraycim kimsecikler olmuyo

selam kızlarrr modemin parçası hala gelmedi ben ara kablo hallettim kendim evden ama böle olmuyor modem kapı girişinde pc kızın odasında arada var 5 -6 metre o nedenle fazla duramam böle geldim ama kimseler yok sanırım hepinizi öpüyorum görüşmek üzereee

neşe hanım neşe hanuuum nerelerdesiniizzz büyütmüşün ufklığıı kızzzzz maşallah ama bizi unuttun küstüm sana bennnn

Son düzenleme:
hicros kiz netceksen et sen de gelmeyince hepten sessiz kaliyor buralar canimŞeniz
dırım nasıl oldu acaba kuşum yaa sag salim dogursa da kurtulsa artık kızcagız

selam kızlarrrr ben geldim gene kimseler yok tabiiii benim kafa ceylinin gözlerine takıldı yaa gözlerini kırpmıyor hiçç doktorumuza da ulaşamadım normalmi bu zamanlarda değilmi bilemedim dr acil hastayla ilgileniyormuşşş 1 saat sonra arıyacağım o olmazsa bizim burda dünya göz var oraya bi gidip bilgi alıcam telde cevap vermiyorlar aradım randevu alın diyor haspalar

hicros kiz netceksen et sen de gelmeyince hepten sessiz kaliyor buralar canimŞeniz
dırım nasıl oldu acaba kuşum yaa sag salim dogursa da kurtulsa artık kızcagız

eternet kablosuyla bağlanıyorum şuan canım kablolar ortalıkta oluyor sevmiyorum öle ama napiim sizinle olabilmek için bunuda yaptım modemin usb kablosuz adaptörünü kaybettim nettim bilmiyorum pc kızın odasında ya bizimki gizli gizli gece girip msnden yazışıyordu bir ara giremesin diye her akşam çıkarıyordum geçen çıkardım ama nettim bilmiyom kaybettim herzaman koyduğum yere koymamışım belkide kızın odasından çıkarken hep kağıtları koyduğu bir kuru var onu boşaltırken beraber attım belkide elimde farkına varmadan neyse artık baktım yenisine 75 tl diyorlar alıcaz mecburen ama evde aramaya da devam ediyorum belki sokmuşumdur bir kenara boşuna para vermiim gene dedim

ayy kımsecıkler gelmemısss
hıcran kıs ceylinin sacları nasıl uzamıs oyle ne seker olmussss
bernaaaa sık sık haber ver merak ettirme kendini
fekooo nerdesinnnnn

o unutkanlık bende de var hicroş ne yapcaz bilmiyorumm(
nurayım sen nasılsın
neden buraya kimse uğramıyor yafsss

ıyı demek adet olmus esencim
asıl sen nasılsın az zamanın kaldı artık heyecan var mı zorlanıyormusun gerci 34 35haftadan sonra cok agırlasıyor insan
simdilik o kadar deilsindir:1rolleyes:

o unutkanlık bende de var hicroş ne yapcaz bilmiyorumm(
nurayım sen nasılsın
neden buraya kimse uğramıyor yafsss

valla sorma unutkanlık fena boyutta bende bu ara uykusuzluktan yorgunluktan sanırım ama hamileyken normaldir canım zaten banada oluyordu hemde aşırı boyutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…