Aysonu Kizlari 2008

bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlere

Son düzenleme:
Kızlar herkeze slm umarım herŞey yolundadır.gÜzel anneler Şırın anne adayları kendınıze ve bebıŞlerınıze ıyı bakın.allaha emanet olun.
Ben bugÜn test yaptım ve negatıf Çıktı ılk defa sevındım tek Çızgıyı gÖrÜnce.hem dÜŞÜkten sonra Çok erken dıye dÜŞÜnÜyodum.hemde bronŞıt olmuŞum bır sÜrÜ ıĞne hap antıbıyotık kullandım korkuyodum eĞer hamıleysem bebĞıme zararı olurmu dıye.neysekı rahatladım.bu ay bÖyle geÇtı bakalım.bıde adet olsam rahatlıcam. GECıKTı AMA 14 MARTTA DÜŞMÜŞTÜ.NEYSE BEKLıCEZ BAKALIM.hepınızı Çooookkkk sevıyoruuummmm.KENDıNıZE ıYı BAKIN.

neşe cnm cvp yazdım

şükürki kuaföre gidebildim ağda yapturdım
kaşımı bıyığımı aldırdım
eve geldim veletleri besledim şimdi kendim besleniyorum

GÜNAYDIN KIZLARRR BEN BU ARA offf oldum offff =) ne yediğimi ne içtiğimi ne uyuduğumu biliyorum leyla gibi dolanıyom ortalarda hiç bişeyi düzgün yapamıyrumm ceylin beni bayaa yordu bu ara dişler çıkmadı ya hala mahvolduk birde alerji üzerine de grip başlıyor burun akıyor hapşırıyorr az ateş oldu gece fitil verdim de uyudu azcıkkk ay valla görseniz 10 dk uyuyor 10 uyanık resmen yanii uyusan uyuyamıyorsun uyanık kalsam kalamıyorum öle tuhaf bişii yaşıyoz kaç gündürr
bu arada akşam üstüde kardeşim aradı ev nakınıyorlar almak için ille 3-5 ev beğendim gel bide sen gör dedi kızı anneme bıraktık onuda geitrmişler birde 2 saat dışardaydık akşam üstü ben iyice ESCAPE oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

bu günün geleceğini biliyordum
aşırı yüklenme devreleri durdurunnn şarj olmak gerekiyorrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım yaaa aman dikkat et kendne dişler mahvediyor insanı heleki hamilelik sırasında çok zayıflıyor o yüzden haile kalmadan gözden geçirmek lazım ama hangimiz yapıyoruz kii bende 6.aya kadar dişçilerdeydimmm çektirememiştim dişimi doğumdan 1 ay sonra çektirmiştimm:bbo:

görüşelim canım görüşelim ama seni buraya yoramam bn gelirim bi yerlere yada evine bulabilirsek artıkk neysee doğumdan önce görüşek valla havalarda ısınıyor artık havadar bi sahilde çay içerük artukkk sırnaşık şey yada bana çay demlersin sende içerikkk delikafadulden

ne demek satabilirse alsın işyerine götürsün aaaaa balıklarlamı uğraşcez leynnnnn klava:bebek geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlere

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: allah cezacıklarını versin msn patlatıp kontörmü istiyorlarrr ayol bunları yakalatıp tıktırmak lazım içeriye
neyse bende yok zati vermiyorsun bana msn niiisenağlama niye amaaaaaaaaaasenağlama

canım aman dikkat et 3 ay bekle en azından vücut ve rahim toparlansın korun yanii aman diyim ben çok öle yaşadım biliyorsun ara verdiğim halde hemde dr lar 3aydan önce olmaz diyor genelde yeni gebelik istemiyorlar zatii allah kimselere yaşatmasın heleki benim gibi peşpeşesinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…