neşe cnm cvp yazdım
şükürki kuaföre gidebildim ağda yapturdım
kaşımı bıyığımı aldırdım
eve geldim veletleri besledim şimdi kendim besleniyorum
2gecedır sabahlıyorum agrıdan yanagım davuL gbı sıstı
sabah sabah kstuk hastaneye.2antıbıyotık 1 agrı kesıcı..emzırmeyı kestık 5 gun mama verecegım prsembe cekılcek ılac bıtmeden
cok kotuyum gece atesım cıktı tır tır tıtredım kulagım bogazım yanagım berbat drumdaydı.sımdı ılac ıcınce kendıme geldım sezeryanda bıle bu kadar canım yanmadı cumartesı aksamından berı aklımı kacrıyorum sandım
saol bir tanem
evet ya kocaman oldu maşallah kızımız
senin zillide seni yoruyor dimek ama yinede çok tatlılar yaaaaaaaa
sende kendine iyi bak,birgün görüşek ya özledim sizi ben
canım benim iyi haberini almak süper
mevlüt ne zaman bana haber ver birazdan özeline tel no atacam
habersiz koma bei
öpüyom seni
esennnnnnnnnnn kız hazırla hemen çantanı, ben 30. haftada hemen hazırlayacam allah izin verirse
liste bilem çıkardım ne alacam diye:))
sen kaç haftalık oldun kız 34 oldun mu?
Nese masallah kocaman olmus bebısın dogumuna az kalmıs
aldınızmı odasını esyalarını fılan
esen sevındım canım vaktınde gelsın bebıs..
Hıcros ozledım kıs senıııııı
evet teyzesi kocaman oldu maşallah,zaman yaklaştıkçada heyecan basıyor beni ya:)
yok oda yapmayacaz,yatak odasının bir köşesine karyolası ve dolamını koyacaz alınınca,kurulsun foto çekip yollayacam
cicileride yavaş yavaş alınıyor aslında resimlerini çekip koyarım buraya:))
odasınıda 1 yaşına yakın yapılacak şimdilik murat efendinin akvaryumları var orda yaza kadar hepsini satabilirse hemen odası yapılacak ama zannetmiyorum
kızlar ben biraz yatayım dr um çok oturma didi istirahat verdii
bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlere
Kızlar herkeze slm umarım herŞey yolundadır.gÜzel anneler Şİrİn anne adayları kendİnİze ve bebİŞlerİnİze İyİ bakın.allaha emanet olun.
Ben bugÜn test yaptım ve negatİf Çıktı İlk defa sevİndİm tek Çİzgİyİ gÖrÜnce.hem dÜŞÜkten sonra Çok erken dİye dÜŞÜnÜyodum.hemde bronŞİt olmuŞum bİr sÜrÜ İĞne hap antİbİyotİk kullandım korkuyodum eĞer hamİleysem bebĞİme zararı olurmu dİye.neysekİ rahatladım.bu ay bÖyle geÇtİ bakalım.bİde adet olsam rahatlıcam. GECİKTİ AMA 14 MARTTA DÜŞMÜŞTÜ.NEYSE BEKLİCEZ BAKALIM.hepİnİzİ Çooookkkk sevİyoruuummmm.KENDİNİZE İYİ BAKIN.
günaydınnnnnnnnnnnn niden kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ula geliyom yoksunuz boş sayfada nöbetmi tutam gelince çağrı atın barimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?