Aysonu Kizlari 2008

üleynnn kimse yokkk ben hastaneydeken bakıyorudm kaynatıyorduz maşşallah ben geldim böle oldum
hicroş sitem ediyon ama bacım ben buraya geliyom kimse yok
dün fakeyi gördüm yazdım ses vermedi
neşenin neti yok
nuriş hasta
mira hanum çalışıyor (ben hastanedeyken gündüzde girmiş gördüm ama)
sende benim gibi bakıyon kimse yok kaçıyon
krispininde neti yok
avukat hanumu heç görmüyorum

ama ben iki çocuklaaburadayım işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şimdi çıkıyom bugün yarı kırkımız bende kırklanacağım sonra kırk uçurmaya gidseceğim
hadi öpüldünüz anacığımm

heee bu arada fatoşun antalya şubesi ile konuştum beni çok aramak istemiş ama korkmuş bişey oldu kötü haber alacam diye ben ona doğurursam arayacam demişim tabi unuttum
kendisi yeniden tüp bebek yapmış dün çatlatma iğnesini olacaktı inş.güsel haberlere döner aramıza
bende didim işte....doğurdum yarı kırk yapacaz diyee

NURAYCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İNŞALLAH BU PASTANIN ÜZERİNDEKİ MUMLAR GİBİ SENİNDE HER YENİ YAŞIN YOLUNU AYDINLATIR ÖMRÜNE VE SEVDİKLERİNE IŞIK VERİRa.s.a.s.a.s.Şeniz

desene buranın geleceği ikimize bağlııııııı:roflol:

netsinler kııı herkesin ayrı bir derdi var işte bende dediğin gibi gelip bakınıyomm kimseler olmayınca eylül annişlerişne kayıyom ordada fazla kalmıyom aslında pc açık başına gelip gelip gidiyom iştee gelip bakıyom arada sayfamızaaa kimse yoksa gene gidiyom napiim bende aynıyımm bakma öle dediğimeeŞeniz

evet bacım doğum günü bugün hadi kaçtım ben mama saati gelecek ben daha saçımı yapacam süt sağacam ooooooooooooo iş çok öğle ezanından öncede çıkacam

nereye kaçtın leyyn mayıs annelerindesin taküp ettüm senüüü
hem nereye çıkıcan bakiim sennnn ohhh saçlar başlar yapılıyor maşallah rahatsın rahat maşallah ben 40 gün saçımı tarayamamıştımmmm:roflol: bi hastanede saçıma fön çekmişti kuaför hizmetinden gelmişlerdi o kaaaakaydirigubbakcemile3

kız vermem mi veriri alayımda yenisini canım arkadasım:1hug:

kızım 2 ay mağra adamı gibi yaşadık dün gittim kuaföre ağda kaş bıyık
bugünde duş aldım kendim fönleyecem saçımı sütümü sağıyorum
çocuklar mama yiyecek ezandan önce çıkacam bide

annem yanımda olma mok rahatımmmmmmm

annen yanında kalsa hep keşke bir süre daha allah kolaylık versin canım

BİRSEN CANIM GÖRMEDİM MESAJINI DÜN HEM BEN TAM ÇIKICAM ZAMAN YAZMIŞIN KOÇİŞ GELMEYE YAKINDI ÇÜNKÜ BENİM BİRAZ MORALİM BOZUK TÜP İŞİ KARIŞIK YAWWW Bİ BELLİ OLSA YAPTIRABİLİCEKMİYİZ BİLMİYORUM
SAYFAYA HEP GELİYORUM AMA BAZEN YAZICAK BİRŞEY BULAMIYORUM İŞTE

FATOŞADA ÇOK SEVİNDİM HİÇ GELMİYO ARTIK HABERİMİZDE OLMUYO İNŞ TUTAR BU KEZZZZ:Saruboceq:

fakecim inşallah tutar sen inan buna iyi düşün iyi olsun canım hem neden karışık tüp işi noldukiii anlat bakemm

cok tesekkur ederim canlarima.s.

bu ilaclarin hicbir ise yaradigi yok yaa cok canim yaniyor
bugun disardaydik annemle daha yeni gelebildik o yusden giremedim
yoksa hep burdayim uleynnn hergun giriyorummmm yaaaa

kuşummm hoşgeldin aman yaa antibiyotik işe yarasın sonrada çektir kurtul cnm diş bela bişey yaa

aynen kusum beynime vuruyor acisi yaa kulagimin ici nasil aciyor cenemi acamiyorum birsey yiyemyrm tukurugumu bile yutamiorum bogazim aciyo cok cektim kac gundur 2 antbytk iciyorum ama ise yaramadi henuz
suratim da sis hala
sen nasilsin pasalar nasil napiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…