offff ömeride temizledim belim koptu ya veee yine yemek saati geldi kafayı yemek üzereyim yaa ömerin işi ancak bitti alişin yemek saati geldi heryere işidiler biberonları temizleyecem kıyafetleri banyoyo götürecem varsa içeridede bişey yıkamam lazım yoruldum karnım acıktı yaa
esenciğim hastanelerde pomba ve strelize var ama bize bebek hemşiresi sizin varsa daha iyi olur dedi burada herkese veriyoruz dedi .......strelize etsek bile kendinize ait olması daha iyi dedi biberonunuz var maden dedi ketılda suyu kaynatın içine atın 10 dk.dursun her bebeğin kullandığı biberonu biz strelize ediyoruz ...dedi bence varsa imkanın pompanıda strelize makinanıda al ...ben arkadaşımdan aldım şuan aynısı 180 ytl imiş ...sterelizeyide verdide hala arkadaşımda ...inan benim 5 biberonum var yetmiyor
yıkamaya yetişemiyorum suyuma elektiriğeme acıyorum biran önce strelizen aletini getirtcem valla
gidem biberonları yıkıyam sırtım ağrıdı valla ...........sonrada suları soğsun
kendimi daha sağmadım yawww
offff ömeride temizledim belim koptu ya veee yine yemek saati geldi kafayı yemek üzereyim yaa ömerin işi ancak bitti alişin yemek saati geldi heryere işidiler biberonları temizleyecem kıyafetleri banyoyo götürecem varsa içeridede bişey yıkamam lazım yoruldum karnım acıktı yaa
:1hug: CANIM BENİM BUNLAR TATLI KOŞUŞTURMALAR DİMİ.RABBİM SAĞLIK VERSİN KUVVET VERSİN İNŞALLAH ALIŞICAKSIN ZAMANLA BU TEMPOYA.ANNELİK ÇOK YAKIŞMIŞ TATLIMM.ALLAHA EMANET OL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?