kızlar iyi akşamlarrr
napıyosunuz
dırım,nuray ve hicran
bana ev adresleriniz lazım
artık msn emi yazarsnız mesajmı atarsınız kk da özel mesajmı atarsınız bimem
bebişlern hediyeleri durup duryo
valla giyemeden büyüycekler
günaydınnn bende varımm ama kimseler yokk. kızlar sizleri çok özledim ama malesef bilgisayar başına artık hiç oturamıyorum Ozan Ege artık ayaklandı bir dk bile yanlız bırakamıyorum okulada başlayınca herşey çok daha zor hiçbir işe yetişemiyorsun.. ee sizlerde ne var ne yokk nasılsınız yeni haberler varmı anlatın gelen kim olursa ben Çorludayım bugün bütün gün pc başındayım sizlerleyimm gelinn.
aslıcım yaa hoşgeldinnn nerelerdesin özledik seniiii kız çorlud ne işin var senünnnn
aslıcığım hoşgeldin bende pek pc başında değilim açığım ama değilim şimdi veletleri yıkadık karınlarını doyurduk ütü vs.yaptım uykum var karnım açve kendimi sağmam lazım ve 1 saat vaktim var
gidip yatacam sanırım sonra yemek sonra sağma işi .......
hoşbuldum canım. gelmişsin ama kaçırmışım seni nasılsın canım benim.inşllah iyisindir.hoşgeldin aslı uzun zamandır yoktun
birsen sanada kolay gelsin
esencim canım benim içini rahat tut tatlımm sakin ol güzelim hayırlısı ne ise o olsun canımcım aklına kötü şeyler getirme herşeyi Allah bilir.çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
hoşbuldum hicrancımm çorluya gezmeye geldim kuzenimle en yakın üniversite arkadaşım burdalar 3-4 gün boşlugum vardı geldim canım. bende sizleri özledim tatlımm. ne var ne yok.degişiklik varmı bizim kızlarda bilmedigim birşey kaçırdıgım birşey varmı. ceylin kızımız nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?