Aysonu Kizlari 2008

dirim ben de 3 gibi yattim 7de kalktim berbatim aynen
cocugu yikadim kendim yikandim evi topla annemi gecir bu saat oldu cok bitkin hissediyorum gendumuuuuuu
fekooo saolasin kusummm ozel msj doluymus msj gitmedi Allah razi olsun inanirim tabikiii
bugun daha iyiyim Allaha sukur
yarin sabahtan gidecem duruma gore cekilecek disim kurtulcam Allahin izniylee

kızlar iyi akşamlarrr
napıyosunuz
dırım,nuray ve hicran
bana ev adresleriniz lazım
artık msn emi yazarsnız mesajmı atarsınız kk da özel mesajmı atarsınız bimem
bebişlern hediyeleri durup duryo
valla giyemeden büyüycekler

En kÖtÜ kargo parasından yırtalım aytunÇun yanına gelınce getır hehehe

Çok yÜzsÜzÜm dımı

yıprak dÖkÜmÜ molası verdım mama yapam gıdem

günaydınnn bende varımm ama kimseler yokk. kızlar sizleri çok özledim ama malesef bilgisayar başına artık hiç oturamıyorum Ozan Ege artık ayaklandı bir dk bile yanlız bırakamıyorum okulada başlayınca herşey çok daha zor hiçbir işe yetişemiyorsun.. ee sizlerde ne var ne yokk nasılsınız yeni haberler varmı anlatın gelen kim olursa ben Çorludayım bugün bütün gün pc başındayım sizlerleyimm gelinn.

YA CANIM BİZİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ZAHMET ETMİŞSİN ÇOK SAOL ÖZELE ATTIM BEN ADRESİ TERAR TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİİİ a.s.:1hug:Şeniz

aslıcım yaa hoşgeldinnn nerelerdesin özledik seniiii kız çorlud ne işin var senünnnn

aslıcım yaa hoşgeldinnn nerelerdesin özledik seniiii kız çorlud ne işin var senünnnn

hoşbuldum hicrancımm çorluya gezmeye geldim kuzenimle en yakın üniversite arkadaşım burdalar 3-4 gün boşlugum vardı geldim canım. bende sizleri özledim tatlımm. ne var ne yok.degişiklik varmı bizim kızlarda bilmedigim birşey kaçırdıgım birşey varmı. ceylin kızımız nasıl.

aslıcığım hoşgeldin bende pek pc başında değilim açığım ama değilim şimdi veletleri yıkadık karınlarını doyurduk ütü vs.yaptım uykum var karnım açve kendimi sağmam lazım ve 1 saat vaktim var
gidip yatacam sanırım sonra yemek sonra sağma işi .......

canım benim güzel annem. minnoşlar güle güle kirlensinler ohh misler gibi olmuşlardır gerçi zaten yıkanmasalarda mis gibi kokuyorlar onlarr. canım işler hiçbir zaman bitmiyor herşeye yetişmek zor oluyor.hele senin işin daha zor canım benim Allah kolaylık versin.

çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum

hoşgeldin aslı uzun zamandır yoktun
birsen sanada kolay gelsin
hoşbuldum canım. gelmişsin ama kaçırmışım seni nasılsın canım benim.inşllah iyisindir.
esencim canım benim içini rahat tut tatlımm sakin ol güzelim hayırlısı ne ise o olsun canımcım aklına kötü şeyler getirme herşeyi Allah bilir.

ayyy esen sakin dogurma kizzz
bari ciger gelistirici yapsalardi yaaa akil edemedilermiiiiiii

mira teyze saol cnm dusunmen yeterrrrrrra.s.

asli seni cok ozledik kusum arayi cok actin olmeyo boyleklava:

sabahin korunde hastnedeydim disim cekildi aman o neydi oylee gozlerimden yaslar akti agzim kan doldusenağlama obur 20lik gibi kolay cıkmadı yerinden..amanın kocaman bir diş nasıl köklü:1shok: hem digeri cekilince acı macı birsey kalmamıstı bu gecmeyyo
ama ALlahtan bu da operasyonsuz alındı direkt cekim oldu yanii
hala agrılarım var hıc tadım yok tamamen duzeleyım donecem ben sizeyerimseniben

selam millet ben geldimmm dışardaydık bugün yeni geldikk eve babamız gezdirdi bizi birz hava da güzel diye keyif yaptık accıkkk

ceylin fena oldu valla slıcım sorma huysuzlukta birinciiii 2 gündür de benide babasını da yanında istiyor odadan birimiz çıkınca ağlıyor feryat figan hemdee netcez bilmiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…