Aysonu Kizlari 2008

nuray ben yinede ısımı gönderiyorum görünce değerlendirirsin canım arkidişim benim

1.günü:36.2
2.günü:36.1
3.günü:36.2
4.günü:36.1
5.günü:----
6.günü36.1
7.günü:----
8.günü:----
9.günü:----
10.günü:35.9
11.günü:36.2

arada ölçemediklerim var adet döngüm neredeyse 40 günü buluyor son adet günüm ise 15 ocak ben daha yumurtlamamışımdır dimi.

şimdiden çooooooooooooook teşekkür ederim

kızlar ben çıkıyorum hepiniziŞeniz
sizi seviyorum
gökçen ablacım sana hayırlı yolculuklar seni ve herkesi sabırsızlıkla bekleyecem.
kendinize dikkat edin ve iyi bakın

bebeğimin ilk resmiiii kıslaaaaaaaaaarrrrrr maşallahhhh deyinnnnnnnnn

hicrancım allah bebegini nazarlardan korusun inişşah saglıklı,sıhhatli bebegine kavuşursun canım.darısı tüm anne olacak hamişlerin başına tabi benimde başıma :1rolleyes:

bu arada bende yeni geldim arkadaşlar kimseler yokmuuu. benim dr kontrolü çok güzel geçti o kadar çok soru sordumki dr artık annesi o daha küçük dedi eşimde hep gülüp durdu. ayşe gelmedi herhalde daha. CADIARZU

kızlar ben 6 yıllık evliyim 4 kez hamile kaldım ama doğum kısmet olmadıı

slm gözekcim hoşgeldinnn çok geçmişler lsun canım llah yardımcın olsun zor şeyler atlatmışsın benimde 3 düşüğüm var allaha şükür şimdi gene hamişim allah bebeğime sağlık verirse inşallah bu defa kucağıma almak nasip olur belkii.şimdiye kadar işler normal gidiyor sende bıkma usanma çalış idin allah verir mutlaka bebişini .senin sorun neydi pekiii düşüklerin nedeni bellimiii bulabildilermi bişii benim bu haişliğimde aşılamaya geçildi ve ilaçlarla hergün devam ediyorum hala .doktor da çok önemli bu konuda

hicrancığım tutututuuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah allah nazarlardan sakınsın yavrunuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…