ooo krispi hanum gelmişşşşşşşşş
kız yenı duydum demedım nasıl okuyon
cok fena şişmiş onu deyom
baya ilerlemiş herhalde hamilelgi
yok eger daha zamanı varsa doguma kadar kesin catlar herhal:roflol:
hımmm anladım canım tamam o zamancnm o kadının ikinci çocuğuydu ilki sezeryanmış ondan öle dendi
aslında sezeryan ben olmak istemiyorum bayıtılmaktan ve kesilmekten çok korkuyorumkız neşe netcen normal dogum yapıp da yaaa zor iş ooo
cok azaldı zaten
bastan dr lar normal yaparsın dio ama zamanı gelince zaten kendileri yonlendırıo sezaryene
normal yapacaksan da epidural iste mutlaka
kendimi sende gördüm bende her şarkıyı bebeğe bağlayıp ağlardım:çok üzgünüm:bu aralar funda ararın senden öğrendim şarkısını dinleyip bol bol yapıyorum bundan:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben
ben her şarkıyı bebeğime yoruyorummm
Gittin, kanadı kırık kuştum
Sustum, sözlerine küstüm
Hani kırılırsın siyaha
Nöbet nöbet geceler boyunca
Dün güne dize gelince
Yürek acılara doyunca
O tez dönüşün geç olunca
Kendime tahammülü öğrendim
Kördüm, bilendim
Seni unutmayı öğrendim
Sen yoktun, ben yalnız kalmayı öğrendim,
Acıya duvar gibi durmayı öğrendim
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi
Köksüz, bağsız durmayı öğrendim
Vazgeçtiysen hep sağanak yağışlarımdan
Vazgeçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan
Korkma kimseye ödenecek borcum yok
Yoksaymayı ben senden öğrendim
elam hoşgelmişin :lepi:iyi akşamlar kızlar
sanırım nuray ve fake var sadece nasılsınız ?
canım ya yine üçüz:dance: yine iki erkekalkisalkisalkis 1 kızmı:dance: süper ya:teytey:ev taşıma vs.işlerimiz vardı
telefon nakil internet nakli epey sürdü işte
ben 32+5 haftalık hamileyim ve gene üçüz .2 oğlan bir kız dedi dr.cinsiyetlerine ama eşim halen doktorun karıştırdığını düşünüyor.bu arada oğlanlara isim arıyoruz önerilerini beklerim canım
maşallahhhhhhhhhhh sana canımbenim sadece karnım var ve 7 kilo aldım bu zamana kadar.elim ayağım ve yüzümde şişlik falan yok.gebelik şekerim çıktığı için 1.5 ayır diyetteyim .öncesindede çok dikkat ettim kiloma
oooofff offf bu kociş beni delirtecek
dün gece dedimki inşallah test sonuçlarım temiz çıkar korkuyorum dedim
neyse bugün çok şükür temiz çıktı amma benim kocişin hiç aklına bile gelmiyor ne oldu temiz çıktımı merak edip aramadı bile nasıl unutur yaaa ben sabahtan akşama kadar meraktan çatlıyom resmen saatleri sayıyom bnu adam unutuyor baktım yatana kadar heç bişey sormadı bende dedimki üleynn hiç aklın gelmedimi benim sonuçlar nasıl çıktı insan merak etmezmi durdu durdu yüzüme baktı aaaa ee ne oldu sonuçlar hiç bişey dedim şimdi sen kudur bide nedese beğenirsin kötü bişey olsaydı sen beni hemen aradın aramaığına göre temiz çıktı aklımdan gitmiş dey yaaa gelde sinirlenme
neşem bebekim tatosum selam
neşee ne surersen sur bacım onlar zaten alttan kesik atıyolar yırtılmasın da en azından kontrollu kesik ve sonrasında dikiş olsun diye..
yurtdısında boyle deilmiş ama bizde mutlaka kesiyorlar alttan
bence o sezaryendan daha kotu yaa
popo uzerı oturamıosun bilee
ayyyy ben dayanamam yaaa en kıymetli yerimi kestirememzemuszemus:roflol:
insallah diledigin gibi olur
benim kız cok mızıklanmaya basladı yaa kucak istio ugrasamıorum
yurutec alıcım gezinsin dursun
ayy kudurur artık sevincindenopuyorumnanaktan
ama çok sinirlendim yaaa insan merak ederde sorar beeehımmm anladım canım tamam o zaman
aslında sezeryan ben olmak istemiyorum bayıtılmaktan ve kesilmekten çok korkuyorum
epidural sezeryanda yapamam elleriyle açtığını hissediyormuşun ben garanti bayılırım
ama epidural normal düşünüyorum bende zaten murat 37 haftamda hergün yağ ile vajinama masaj yapacak yırtılmasın diye
belki bilirsin d-smart ın bebeğim tv kanalında duymuştum
inşallah işe yararkaydirigubbakcemile3
kendimi sende gördüm bende her şarkıyı bebeğe bağlayıp ağlardım:çok üzgünüm:
elam hoşgelmişin :lepi:
canım ya yine üçüz:dance: yine iki erkekalkisalkisalkis 1 kızmı:dance: süper ya:teytey:
allah ım bunlara sağlık saat uzun ömür ve bol rızık versin:Saruboceq:
maşallahhhhhhhhhhh sana canım
ben tek bebeyle 11 kilo aldım ve daha 6 haftam var ya:1rolleyes:
hehehe ne güzel nemiş kötü bişey olsaydı hemen haber verirdin
doğru vallah ya:roflol:
sinirlenme bir tanem kocana işinden dolayı unutmuştur eeeeeeeeee aileye bie kişi daha geliyor adam para kazanma derdindeyerimseniben
tatosum dun de yazmıstım ya
erkekler daha vurdumduymaz oliyyy:roflol:
bizim kadar ince dusunmuolar herseyi didiklemiolar
saldım cayıra mevlam kayıra hesabı:umursamaz:
ama çok sinirlendim yaaa insan merak ederde sorar beee
doğru deyon bacım bundan sonra bende ona hiç bişey söylemiycem
haklısın bir tanem,bir anlık dalgınlığına gelmiştir
anam çok olumlu gördüm kendimikaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum hanımlar akşama doğru gelirim çok uykum geldi benim uyuyam biraz:1ninca:
canım benimmm çok sevindim yaa Allah'ım inşllah saglıcakla kucagına almak nasip etsin güzelim.ev taşıma vs.işlerimiz vardı
telefon nakil internet nakli epey sürdü işte
ben 32+5 haftalık hamileyim ve gene üçüz .2 oğlan bir kız dedi dr.cinsiyetlerine ama eşim halen doktorun karıştırdığını düşünüyor.bu arada oğlanlara isim arıyoruz önerilerini beklerim canım
krispicim boşverr takma sen kendi bildigin gibi harekett etmeye devam et onlardan da hiçbirşy beklenilmez. kaydirigubbakcemile2yok anam daaaaalgınlığına gelmedi hiç bişeyi hatırlamıyorki bizim cicim ayları oldu mıçım ayları anlıycan boşwer
ewet yaaa senniye o cinsleri sawunuyon yaaa hem cinslerini sawun bacım
hadi iyi uykular eeee eeee eeee eee piiiişş piiiişşş piiiişş uyusunda büyüsün neeenniii tıpış tıpış doğursun neeennniiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?