Aysonu Kizlari 2008

ooo krispi hanum gelmişşşşşşşşş

heee ben geldüm yatmadan bi bakem dedim
kız gülben nerdeyse doğuracak sen yenimi duyuyon son halini görmedim ama en son gördüğümde son hız şişiyrdu ama ikiz işte şişecek tabi
ama ela gözlüm anlatmış 7 kilo aldım deyo walla brawo helal olsun kıza hemide üçüz ben olsam kapılardan sığmazdım beni kaldırmaya winç gelürfü artıkım:roflol:

kız yenı duydum demedım nasıl okuyon
cok fena şişmiş onu deyom
baya ilerlemiş herhalde hamilelgi
yok eger daha zamanı varsa doguma kadar kesin catlar herhal:roflol:

kız yenı duydum demedım nasıl okuyon
cok fena şişmiş onu deyom
baya ilerlemiş herhalde hamilelgi
yok eger daha zamanı varsa doguma kadar kesin catlar herhal:roflol:

ana yanlış okudum herhal
çatlamak ne kaelime zaten çok elwerişli bir wücudu war çtlamayan yeri kalmaz her yeri selülit onun şimdi tam olur bakalım bunları nasıl doğuracak ilkini sanırsam epiduralli normal yapmıştı

oooofff offf bu kociş beni delirtecek
dün gece dedimki inşallah test sonuçlarım temiz çıkar korkuyorum dedim
neyse bugün çok şükür temiz çıktı amma benim kocişin hiç aklına bile gelmiyor ne oldu temiz çıktımı merak edip aramadı bile nasıl unutur yaaa ben sabahtan akşama kadar meraktan çatlıyom resmen saatleri sayıyom bnu adam unutuyor baktım yatana kadar heç bişey sormadı bende dedimki üleynn hiç aklın gelmedimi benim sonuçlar nasıl çıktı insan merak etmezmi durdu durdu yüzüme baktı aaaa ee ne oldu sonuçlar hiç bişey dedim şimdi sen kudur bide nedese beğenirsin kötü bişey olsaydı sen beni hemen aradın aramaığına göre temiz çıktı aklımdan gitmiş dey yaaa gelde sinirlenme

cnm o kadının ikinci çocuğuydu ilki sezeryanmış ondan öle dendi
hımmm anladım canım tamam o zaman
kız neşe netcen normal dogum yapıp da yaaa zor iş ooo
cok azaldı zaten
bastan dr lar normal yaparsın dio ama zamanı gelince zaten kendileri yonlendırıo sezaryene
normal yapacaksan da epidural iste mutlaka
aslında sezeryan ben olmak istemiyorum bayıtılmaktan ve kesilmekten çok korkuyorum
epidural sezeryanda yapamam elleriyle açtığını hissediyormuşun ben garanti bayılırım
ama epidural normal düşünüyorum bende zaten murat 37 haftamda hergün yağ ile vajinama masaj yapacak yırtılmasın diye
belki bilirsin d-smart ın bebeğim tv kanalında duymuştum
inşallah işe yararkaydirigubbakcemile3
kendimi sende gördüm bende her şarkıyı bebeğe bağlayıp ağlardım:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar
sanırım nuray ve fake var sadece nasılsınız ?
elam hoşgelmişin :lepi:
canım ya yine üçüz:dance: yine iki erkekalkisalkisalkis 1 kızmı:dance: süper ya:teytey:
allah ım bunlara sağlık saat uzun ömür ve bol rızık versin:Saruboceq:
benim sadece karnım var ve 7 kilo aldım bu zamana kadar.elim ayağım ve yüzümde şişlik falan yok.gebelik şekerim çıktığı için 1.5 ayır diyetteyim .öncesindede çok dikkat ettim kiloma
maşallahhhhhhhhhhh sana canım
ben tek bebeyle 11 kilo aldım ve daha 6 haftam var ya:1rolleyes:

hehehe ne güzel nemiş kötü bişey olsaydı hemen haber verirdin
doğru vallah ya:roflol:
sinirlenme bir tanem kocana işinden dolayı unutmuştur eeeeeeeeee aileye bie kişi daha geliyor adam para kazanma derdindeyerimseniben

hb duk canım ama geçmişi okudum baya yazmışlar kızlar:))

drımda gelmiş iyi iyi anlatır burdan yaptıklarınıda bende gaza gelir yaparım yoksa evde durunca insan tembel oluyor yaww...

bende anlatayım sabah 8,30 da dışardan kavga sesleriyle uyandım:)) neyse uyandım saatde bakdım amanın 8,30 olmuş benım kız en son 1,30 da mama yemişdi bir heycanla kalkdım uyanır yaygarayı koparır diye neyse uyanmadı iki biberon kaynattım hemen suyunu kaynattım ama yok benım kız uyanmıyor...müzik açtım gene tık yok...gittim biraz sevdim uyandı ıhlıya ıhlaya:)))))))))) sonra demir ilacını içirdim hiç sevmiyoz iyice uyandı..çamaşır astım çamaşır koydum malineye sonra kıza diğer ilacı poliviti içirdim sonra mamasını yedirdim altını temizledim sonra yarım saaat kadar oynaşdık gülüşdük sonra mızmız etti beşikde salladım mışıl mışıl uyuyor şimdi:))

ay yerim ben onu ya uyanmıyor demek keyifli hanım efendi annesi
inşallah benimkide uyur ya:))

bu arada kavgasıymış o ya neyse
bir yandan iyi olmuş kızını doyurdun:)))

neşem bebekim tatosum selam
neşee ne surersen sur bacım onlar zaten alttan kesik atıyolar yırtılmasın da en azından kontrollu kesik ve sonrasında dikiş olsun diye..
yurtdısında boyle deilmiş ama bizde mutlaka kesiyorlar alttan
bence o sezaryendan daha kotu yaa
popo uzerı oturamıosun bilee
ayyyy ben dayanamam yaaa en kıymetli yerimi kestirememzemuszemus:roflol:
insallah diledigin gibi olur

benim kız cok mızıklanmaya basladı yaa kucak istio ugrasamıorum
yurutec alıcım gezinsin dursun
ayy kudurur artık sevincindenopuyorumnanaktan

tatosum dun de yazmıstım ya
erkekler daha vurdumduymaz oliyyy:roflol:
bizim kadar ince dusunmuolar herseyi didiklemiolar
saldım cayıra mevlam kayıra hesabı:umursamaz:

selam canım
aslında haklısın bide alttan kesilmek varof anam of
hamile olmak çok güzel
dünyaya bi canlı getirmek ayrı bir heyecan ama yırtılmalar kesilmeler dikilmeler
korkutuyor beni,zaman yaklaştıkça benimfikrim değişir belkikaydirigubbakcemile3

zaten eninde sonunda dikilecem doğumdan sonra:sinifsinif:

kızın tam kucakcı oldu desene yandın vallah
yürüteç iyi edersin hem sen biraz rahatlarsınkaydirigubbakcemile5

offf cok sıcak yaa
salonu vileda ıle sıldım ter ıcınde kaldım
simdi sut sagacam
minişe ogle yemegi yedirecem
sonra burdayım baska işim kalmadı sabahtan topladım heryerizemuszemus

canım aslında kucakcı deil ama bikac gundur durup duruken aglamaya baslıyo
kucaga alınca susuo
sıcaktan da bunalıo terlıo kafası sırtı
belkı de kucakta daha rahat edıyo bılemıorum
yurutec cok ıyı olur dik pozisyonda olur en azından surekli yatmaktan skıılıo cocuk

o zaman dediğin gibi diştendir canım
yürüteçte evet pek mutlu oluyorlar,benim yiğeni görüyorum bazen netten çıldırıyor ya

sanada kolay gelsin canım fazlada yorma kendini
allah tan burda hava biraz serin süper yani
yoksa ben biterdim ya

ama çok sinirlendim yaaa insan merak ederde sorar beee
tatosum dun de yazmıstım ya
erkekler daha vurdumduymaz oliyyy:roflol:
bizim kadar ince dusunmuolar herseyi didiklemiolar
saldım cayıra mevlam kayıra hesabı:umursamaz:

doğru deyon bacım bundan sonra bende ona hiç bişey söylemiycem

ama çok sinirlendim yaaa insan merak ederde sorar beee

doğru deyon bacım bundan sonra bende ona hiç bişey söylemiycem

haklısın bir tanem,bir anlık dalgınlığına gelmiştir
anam çok olumlu gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum hanımlar akşama doğru gelirim çok uykum geldi benim uyuyam biraz:1ninca:

haklısın bir tanem,bir anlık dalgınlığına gelmiştir
anam çok olumlu gördüm kendimikaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum hanımlar akşama doğru gelirim çok uykum geldi benim uyuyam biraz:1ninca:

yok anam daaaaalgınlığına gelmedi hiç bişeyi hatırlamıyorki bizim cicim ayları oldu mıçım ayları anlıycan boşwer
ewet yaaa senniye o cinsleri sawunuyon yaaa hem cinslerini sawun bacım
hadi iyi uykular eeee eeee eeee eee piiiişş piiiişşş piiiişş uyusunda büyüsün neeenniii tıpış tıpış doğursun neeennniiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benimmm çok sevindim yaa Allah'ım inşllah saglıcakla kucagına almak nasip etsin güzelim.
krispicim boşverr takma sen kendi bildigin gibi harekett etmeye devam et onlardan da hiçbirşy beklenilmez. kaydirigubbakcemile2
tünaydınn güzel hanımlarrr güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorumm. bizde dün akşam beyfendi ile konuştuk sizi seviyorum diyor anamm seviyorsunda niye öyle davranıyorsun diyorum kıskanıyormuş hareketleri ondan degişiyormuş aman anlamadım gitti.
nuray kuşumm yazın bana izmir yolları göründü yine bu sefer seninle görüşmeyi çok istiyom DAyımın urlada evleri var oraya gelecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…