maşallah maşallah sana ne kafayı sıyırması yaşımız kaç dahaayy demekki henüz kafayı sıyırmamışım accuk daha kaldı ama onuda oğlum halleder bende akıl kalmaz
ay oğlum deyince bi garip geliyor yaww bu zamana kadar kızım kızım şimdi oğlum çok garipa.s
aslında çok doğru düşünüyorsun nuray haklısın yanine bilem kızlar yaaa
ben hala aynı dusuncedeyim tek cocuk daha iyi
kardeşi olsun diye deil
kendim icin istiyorum bunu farkettim:kedi::kedi::kedi:
evet evlat sevgisi cok baskaymis
neyse hakkımızda hayırlısı olsun
zaten işler kesat giderse yapmam ikinciyi
goz gore gore cocukların gelecegini riske atmam
neşem cok uzuldum yaaa
yıkama zaten kız ne bulasıgı karnın burnuna gelmiş iş mi yapacaksın
Allahtan az kalmıs 38haftada sezaryene alıyorlar
canım yaa meyra büyüsün ozaman daha çok isteyeceksin ikinciyi
tabiki herkes ewlwdını en iyi şakilde yetiştirmek ister ama o kızında bi kardeşe ihtiyacı olcak allah hakkınızda hayırlısını wersin bacım bakalım zaman ne gösterir
neşe kııı gün bellimi sezeryn günü
ben double erkek anasıyım cicimmm
neşem bak cnm benim dediğim arkadaş senin gibi oldu cerrahpaşaya yollmış onu özel hastane
intihap var dendi kadın tam 3 gün aç serumla besletildi ağrıkesicilerin anitbiyotiklerin hesabı yok gebe bölümüne cerrah geldiii baktı didiki kapalı ameliyat başarısız oluyor gebeyken olması riskli didi onunda senin gibi doğuma az kalmıştı 20 gün sonraya sezeryan tarihi alın dediler ağrıları keçmişti yani
sezryan oldu doğum sonrasıda safra kesesi olacaktı ama ağrısı kalmamış cnm korkma bişey olmaz
cerrahpaşa asla hamişken almıyor ameliyata çok son noktada yanii...
nurişimmm kardeş güsel bişeyyy ben istesemde istemesemde ,iki evlat sahibiyim olan imkanlar neyse onu verecez ....ne yapalım bize kimse bişey vermedi okusunlar meslek sahibi olsunlar karılarına baksınlar eşlerinden gelecek paraya ihtiyaç duymayacak duruma gelsinler ben böyle yetiştirecem kadın asla çalışmak zorunda olmsın......
duble erkek anası nedemek lan anamadım iki dene war diyemi didin
yirim senin erkekleriniŞeniz
he cnm aynen ölee
ev taşıma vs.işlerimiz vardı
telefon nakil internet nakli epey sürdü işte
ben 32+5 haftalık hamileyim ve gene üçüz .2 oğlan bir kız dedi dr.cinsiyetlerine ama eşim halen doktorun karıştırdığını düşünüyor.bu arada oğlanlara isim arıyoruz önerilerini beklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?