Aysonu Kizlari 2008

iyilik canım ne olsun işde pazar pazar kahvaltı yemek derken akşam oldu gene:)

daha doğrusu bizim kızla uğraşmakdan akşam oldu :) amanın sabah ıkınıp duruyordu..sonra saat 10 gibi oda bir kokmuş bir kokmuş abooooo giremiyorduk sonra altını açayım bu doldurmuş dedim ne görem kız omuzlarına kadar pok etmiş:))))) bu şekilde olması 3 oldu bugne kadar...aboo dedik midem bulandı amanın ne fena kokmuş dün kaka yapmamışdı topluca yapmış:)))neyse silmek olmayacak hemen küvetini çıkardım cıb cıb hemen babayla yıkadık mis gibi oldu dedik.ama mama yedirdim mis oldu demeden gazı çıkmamış iyice ben su verem dedim kızaki nasıl bir kusdu suratımın arısı saçlarım kusmuk oldu:))))) acaba üşüttümü bilemiyorum....sonra rahatladı benım kız uyudu....sonra biraz öncede mamadan sonra fazla olmasada çeneme kusdu eşim peçete falan getirdi gene üst değiştirdim benım nevresimlerde değişdim böyle bir gün geçirdim yani:))

sen ne yapıyorsun.

ay bebekim dimek mok:sinifsinif: ve kusmukla ugrastin butun gunkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin diyelim sana
ne olsun ben de benimkiyle ugrastim iste
butun gun huysuzluk etti
aksamustu soktuk suya yikanmaya bayilio
onceden hic sevmezdi aglardi daha dogrusu yirtardi kendini
ama artik kuvetini doldurup icine birakioruz deli gibi sipir sipir oynuo bayiliozemuszemus
yoruldu tabi sutunu icti sizdi
smdi rahatim butun gece

herkese iyi akşamlarr ayy bugün bir türlü oturmadım gitti habire iş iş hiç bitmiyor iş tabi ogluşumlada ilgilendimm bütün gün bitti şimdide ütü yapacagım başlamadan bir ugrayayım dedimm.
dırımcımm evt yaa bak millet mehterle sünnet yapmış biz nasıl yapsakkii Allah'ım o günleri göstersin.
sonram görüşürüz şekerler öptüm hepiciginizi.

selam millet yorucu bir gündü sabah temizlik yaptım bu ev çok büyük yaaa temizlenmiyorrrr
sonra mevlüte gittim üst komşumun arkasından göbek attık:)))
tam kendimi kaptırmıştım ki göbeğe misafir geldi inmek zorunda kaldım
yemek yaptım yedik bulaşık yıkadım
kızımı da yıkadım şimdi babasının kucağında uyumyor sıpaaa
eeee herkes nerde??
neyse ben çıkayım bari namaz kılıcam görüşürüzzzz

selam kızlart nasılsınız
esen kız göbek atıp yağmı eritiyonn kııı

bişey soaracam bu çocuk hep sol taraftan oynuyo neden acaba hiç sağa geçmiyo çok sewdi herhalde sol tarafımısositososito

slm krispi senin durumu hiç yaşamadım bişey diyemeyecem kuşumm

bu arada nuriş kuşum kovalamaca alanına girmişş şuan misafir sanırım

kızlar şu haberi okuyun çok tuhaf rabbim ne kadar büyük

Tıp literatüründe ender rastlanan bir olay Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Doktorlar, 1 yaşındaki bebeğin hamile olduğunu açıkladı. Doktorlara göre hamilelik döneminde iki embriyo birden anne rahmine düşerken, embriyolardan biri diğer bebeğin rahmine yerleşerek gelişmeye başladı.

Olayın basına yansıması üzerine uzmanların bebeğin karnındaki canlıyı ne yapacakları konusunda bir karara varmaya çalıştıkları belirtiliyor. Uzmanlara göre bu tür olaylar 500 binde bir ihtimal olarak görülüyor ve genel olarak da cenin içinde gelişen bu ceninler pek çok organları gelişmediği için ölüyor.

Daha önce de Hindistan'da benzer iki olay yaşanmıştı. 2002 yılında 6 aylık bir bebeğin vücudunda 1 kiloluk ölü bir cenine rastlanmıştı. 2006 yılında da karın şişliği şikayetiyle doktorlara giden Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan bir çiftçi büyük bir sürprizle karşılaşmıştı.

Doktorlar hastanın karnında çok büyük bir ura rastlamış, daha sonra bunun bir insan embriyosunun büyümüş hali olduğunu fark etmişlerdi. Saçları, eklemleri, çenesi olan nesne hastanın karnında çıkarılınca bacakları ve uzun tırnakları olduğu da görülmüştü.

abbbooo ay allahım neler war yarabbim mecburen ameliyatla alacaklar napacaklar küçücük çocuğa ürtaj yapacak halleri yok yaa

Cnm ya aliyi besledim pasta börek kısmına daldım

sonra orada bir poça tarifi buldum harika oldu dayımlar geldi onlara yaptım şimdi alişi uyuturken geçtim pc kusura bakma tatlım

Birsencim iyi aksamlar, seni bekledim yukarida bahsettigin pogacanin hangisi oldugunu sormak icin, insallah kapamadan ugrayip görürsün, rica etsem ben olmasamda adini yazar misin? yeni tuzlu tariflerine ihtiyacim var, madem güzel oldu diyosun denemek isterim, öpüyorum.

aylin nasilsin hic ugramiosun daha sık gelopuyorumnanaktan

dırım kaynanamda yemek yedık geldık
ama ben cok yoruldum tabanlarım yanıo yaaaaaa
nıye yaaaa

aylin nasilsin hic ugramiosun daha sık gelopuyorumnanaktan

dırım kaynanamda yemek yedık geldık
ama ben cok yoruldum tabanlarım yanıo yaaaaaa
nıye yaaaa

saol Nuraycim hergün misafir olarak takiliyorum aslinda, kizin nasil uyudu mu? bir ara avatarda fotosu vardi cok tombik bi bebekti masallah

saol teyzesi
uyudu cok tan
8de uyuo masallah
niye misafir oluosun gel yaz yazacak bişe bulamıorum deme
biz de pek kayda deger bişe yazmıoruz zaten yani havadan sudan
maksat muhabbet olsun:) ve bırbırımızden kopmayalım

demektuzlulara ihtiyacın var heeee
şişko patteeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…