teşekkür ederim canım inşallah sende böyle güzel pozlar verirsin en kısa zamanda bebişinleeEsencim sen ve kizin cok tatli görünüyosunuz, sana turuncular cok yakismis
anladımm canım daha öncede kutladım ama tekrar kutlayayım Allah uzun ömürler seneler versin çocuklarınızla birlikte.günaydınlar ......
aslıcığım salı gnü aslında evlilik yıldönümüz aslında ama eşim seyhatte olduğundan
pazar günü kutladık.......
aylinciğim sağol cnm benimm
teşekkür ederim kuşumm. aman dünden beri sinirlerim tavan yaptı yine nuraycımm hiçbirşey yokk bu kesin ben kutladımda sanki zorla söylüyormuş gibi o da agız ucunda akşam saatinde 11 gibi kutladı benden sonra. tatile erken çıkacagım rapor alabilirsem hafta sonu kaçmayı düşünüyorum.gunaydin hatunlar yine dirim burda baska kimse yok:mymeka:klava:
aslim sizin de evlilik yildonumunz kutlu olsun canim kac sene oldu simdi
anaa herkes burda ne guselll
fekocan nasılsın kusum naptın adet oldun mu
aslım saol cnım ıyı dıyeyım ıyı olayım
ben de hıc ıyı deılım aslında moralim sıfır
idare ediyoruz işte
ayy zili park yatagı tırmalıo uyuyamadı bir turlu
yedirdim yatirdim zillliyi birasdan sizar
ya bu feko nirde
hicran nirdeeeee
hayırdır nuraycımm niye moralin sıfır güzelimm anlatt belki derdine derman olamayız ama en azından anlatınca belki hafifler güzelim. bu arada biraz önce cevaplamayı unutmuşum evleneli 6 bitti 7 ye girdik 1 haziranda çıkma yıldönümümüzdü oda 8 bitti 9a girdikk ama nasıl girdik bilmiyorum inan. :umursamaz:anaa herkes burda ne guselll
fekocan nasılsın kusum naptın adet oldun mu
aslım saol cnım ıyı dıyeyım ıyı olayım
ben de hıc ıyı deılım aslında moralim sıfır
idare ediyoruz işte
ayy zili park yatagı tırmalıo uyuyamadı bir turlu
fakecim canım benim sadece okumakla degil güzelim aramızada katıl başka konulardan konuşurukk.nunişim ben buralardayım birsenin deği gibi okuyorum sizi
ama her zamanki gibi yazıcak birşey bulamıyorumkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?