Aysonu Kizlari 2008

günaydınlar ......

aslıcığım salı gnü aslında evlilik yıldönümüz aslında ama eşim seyhatte olduğundan
pazar günü kutladık.......

aylinciğim sağol cnm benimm

gunaydin hatunlar yine dirim burda baska kimse yok:mymeka:klava:
aslim sizin de evlilik yildonumunz kutlu olsun canim kac sene oldu simdi

günaydınlar ......

aslıcığım salı gnü aslında evlilik yıldönümüz aslında ama eşim seyhatte olduğundan
pazar günü kutladık.......

aylinciğim sağol cnm benimm
anladımm canım daha öncede kutladım ama tekrar kutlayayım Allah uzun ömürler seneler versin çocuklarınızla birlikte.
gunaydin hatunlar yine dirim burda baska kimse yok:mymeka:klava:
aslim sizin de evlilik yildonumunz kutlu olsun canim kac sene oldu simdi
teşekkür ederim kuşumm. aman dünden beri sinirlerim tavan yaptı yine nuraycımm hiçbirşey yokk bu kesin ben kutladımda sanki zorla söylüyormuş gibi o da agız ucunda akşam saatinde 11 gibi kutladı benden sonra. tatile erken çıkacagım rapor alabilirsem hafta sonu kaçmayı düşünüyorum. lmaz:
nasılsınız nuraycım inşllah iyisinizdir kızımızla.
esencimmm siz nasılsınız.
neşe görünmüyor nerelerdeki.
dırımcım dün alide demiştin sanırım tekrar dr yolu gözüktü yumurtalıgın yanı şiş diye inşllah iyidir birşeyi yoktur.

anaa herkes burda ne guselll
fekocan nasılsın kusum naptın adet oldun mu

aslım saol cnım ıyı dıyeyım ıyı olayım
ben de hıc ıyı deılım aslında moralim sıfır
idare ediyoruz işte
ayy zili park yatagı tırmalıo uyuyamadı bir turlu

nunişim canım arkadaşım adet olmadım daha bugün 24, günüm
ama düzenli olucammı sanmıyorum açıkcası ama yumurtlamadım yine nuniş:gitme:
yaaa benim derdim ne anlamdın ben lh yükseldi ama yine yokkmafoldumben
ateş yükselmeden yumurtlamak imkanı varmı acabaa umut işte:umursamaz:
adetim geçerse gidicem dr işte ne olucak bakalımmmm
yazarım buraya gelişmeleri olursa tabiki gelişme
beni hep hatırladığın için nunişim teşekkürederimmm dualarını hep bekliyorummm:1hug:

offf yaa benimde ali bana kök söktürüyorr uyanıkken hep adam istiyor yanında hiç öle kendi kendine yatmıyorr .....ömüşşş sakin kendi kendine yatıyor bakıyor bu aliii benim anamı ağlatacak gibi

hayırdır nuraycımm niye moralin sıfır güzelimm anlatt belki derdine derman olamayız ama en azından anlatınca belki hafifler güzelim. bu arada biraz önce cevaplamayı unutmuşum evleneli 6 bitti 7 ye girdik 1 haziranda çıkma yıldönümümüzdü oda 8 bitti 9a girdikk ama nasıl girdik bilmiyorum inan. :umursamaz:
nunişim ben buralardayım birsenin deği gibi okuyorum sizi
ama her zamanki gibi yazıcak birşey bulamıyorumkiii
fakecim canım benim sadece okumakla degil güzelim aramızada katıl başka konulardan konuşurukk.
ben ne yapayım arkadaşlar aşagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali artık ne yapacagımı şaşırdım ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor kendin gidebilirsin ama ozanla asla diyor. hiçbirşey eskisi gibi degil evde her anlamda iki arkadaş gibiyiz iki ev arkadaşı bile bizden daha çok şey paylaşıyordur eminim.amann yine başlamayayım boşverin gitsin ben artık alıştıgım için gülüp geçiyorum tabi hep içimde ama dışarıdan hep gülüp geçiyorum hep laylaylomum. herşey için Allah'ımıza binlerce kez şükür.
bugün buralardayım temizligimi dün yaptım. yemegimde var ogluşum uyudu. şimdi çamaşırımı serip geliyorum canlarım.sizde bir yere kaçmayın bakem. zemuszemus

aslım kusum durumun bu kadar cıddı oldugunu bılmıodum ben
ayrılmayı konusur olmussunuz:1shok:
o ustedıgı kadar tehdıt etsın guzelım mahkeme cocugu anneye verıyor
ustelık memursun ev hanımı fılan olsan neyse
garantı sen alırsın cocougu ıs ona kalacak olsa
ama gercekten ayrılmayı istiyormusun bunu kendine sor
kararını ver
ittire kaktıra nereye kadar gidecek gencliğin elden gitmeden ya evliliginizi duzeltin ya da kestir at kendine yeni bir hayat kur
demesi kolay diyeceksin ama en guzeli bu olur herhalde:teselli:

fekom canım ne demek soacam tabi ben benim dostumsun
keske elimden bişe gelse
tekrar ultrasona gırseydoın keske
yumurtan duruyor mu baktırsaydın
catlamamıssa dırekt söktürücü alirdin

Son düzenleme:
neler okuyorum kızlar nurişimmmm ayrılacağım derken ????

aslım ben hep anladım ayrılık olacağını ama dile getirmedim ama
eşinin tehtit etmesi onun kişiliğini gösteriyor ve ikinci evlilği neden yaptığı ortada sorun eşinde demek...
erkek çocuğunu mahkeme annesine veriyor nasıl kaçırır nasıl göstermez
sıkar sürüm sürüm sürünür ....
evet sana ayrıl demek bize düşmez ama sen çalışan ona bağlı olmayan bir kadınsın
şimdi ozan küçük anlamıyor sadece huzursuzdur
ama büyüdüğünde ne olacak cnm ? kk da bile ne kadra okuyoruz hakkında hayırlısı olsun cnm çok üzüldüm.....

nurişimmm senden şiddettle cvp bekliyom yaaaa şoktayımm yanlış anlamışımdır umarım

kızlar benim eşimde çok değişti bebeklerden sonra ama bu değişim çok farklı bana ilgisiz değil ama
çocukları dedimi damarındaki kan durur....bazen çok fevri çıkışlar yapıyor ama beni kırmıyor
ben fazla alınganım ....maddiyat dersek bizde çok sıkıntıdayız açıkcası
3500 tl kredi çektik kartımızı kapatmak için ama yetmedi hepsi kredi kartına gitmedi ama
800 tl açığımız var ....ama çok şükür nasıl olursa olsun benim isteklerimi yapmaya çalışıyor
bizdeki tek değişiklşk ben çok gezen çok rahat yaşayan bir insandım acayipp para harcardık her h.sonu gezerdik dışarıda yemek yerdik....bir istedğimi iki etmezdi ....bende çalışıyordum işte ondan rahattık..
tabi değirmenin suyu kesildi ve artı masraf geldiii o yüzden sıkılıyoruz.....birde iki bebe ile ben tek dışarı çıkamıyorumm başka derdimiz yok eğer zam alırsa eşim inş.daha iyi olacazz......birde geçmişdeee çok iyi yaşadığımızdan şimdi çok fazla özenmiyorumm.......

kızlar gelmiş gitmişsiniz benim minnoş uyandı onu uyutayım derken ben uyuyakaldım. amann kızlar herkes için hakkımızda hayırlısı.
nurayım güzelim sıkma güzel canını güzel arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…