Aysonu Kizlari 2008

Neşecimm canım çok geçmiş olsunn Allah'ım saglıcakla kurtarsınn.
şekerlerimm ben hazırlık yapmaktan ugrayamadım işler yetişmiyor bir türlü akşamlarıda çalışıyorum oglan peşimden ayrılmıyor iki gündür ilgi istiyor.
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN. ALLAH HERKESıN DUALARINI KABUL ETSıN.

selam kızlar annemdeydim şimdi geldim öncelikle HEPİNİZ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN BANA DA DUA EDİN
bugün kızım hiç durmadı inşallah akşam uyurda bende bişeyler okuyabilirim

bu arada nuriş sen kızın aşılarını nerde yaptırıyorsun sağlık ocağındaki ilaçlar bayat diyorlar ama ne kadar doğru sizce

saglik ocginda tabiki de
ne bayati kiz devamli devirdaim var saglik ocaginda
herkes orda yaptrdigi icin
hastanedeki bayat olur kanimca

sağlıkocağında bayat olmaz hatta belli hasta sayısı olduğundan ona göre ilaç geliyor

bana bile koskoca cerrahpaşa erken gelin aşı günleri belli sizden önce arka arkaya üçüz gelirse aşı kalmaz didi

iyi içim rahat bi şekilde sağlık ocağına gideyim barriiii
herkese iyi gecelerr ben çıkıyorum bu geceyi ihya etmek lazım duayla kalın canlarım

dirim kizzz bakiom ele gune ilan etmisin besik kertugumuzuzemuszemus

bu ne diyecekler 4uzmu yoksam:roflol:
bana da dua edin biyere kapak atayim cok sıkıldım ev hanımı modundannnnnn:umursamaz:

ülen krispi kesss sen eskiden sayfada kimse olmasada sayfada olurdun şimdi bakıyon kimse yok tüyüyorsun......

seninde kandilin mübarek olsunnnn
bacım eskiden sayfa bukadar boş kalmazdıki ee bende sürekli netin başında duramamki
bana diyenlere bakın hele yawww aaa bak kızdırmayın beni döferim haaa özlediniz herhalde dayak yemeyi klava:klava:klava:
evet dırım haklısın kusum
bız hergun burdayıs krıspı hanım kac gunde bır ugruo:mymeka:
sayfada birileri olsa ben de gelirim
sonucta nerdeyse hergun evdeyım acık tutarım bılgısayarı ne varkiiii
sayfada birileri olsa bende açık tutarım amma yok işte yok
üleyynnn siz iyice kaşınıyonuz habu sıcaklarda bunaltmayın beni zaten zor nefes alıyom aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydınlar efet nuriş elaleme ilan ettim aksam öle aklıma geldi ahhh bende pohotoshop olsa neler yapacamm hehehehe

amin kusum saolun canlarima.s.
aksam cok dua ettim zaten Allah kabul eder insallah
cok birsey istemiorum yaa o kadar okudum saglam bi is istiyorum sadecemafoldumben

fekooo sana da dua ettim kusum Rabbim sana saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat versin diyeeeeee:Saruboceq:

Allah kabul etsin esencim:Saruboceq:
ahsen napio yaramazlik edio mu annesi
biz de son asimizi olduk bugun babasi goturuverdi saolsun..hic aglamamis aferin kizimaaopuyorumnanaktan insallah ates yapmaz da bu asi defterini sorunsuz kapatiris
sizdi simdi birasdan kaldiracam ogleden sonra uyumuo yoksa

slm kizlarr oy oy oyy yerim ben bu minikleri esen cok tatli kizin maasallahh
dirim abla ikizlerine bayildim rabbim uzun omur hayirli evlat eylesin
gecmis kandiliniz mubarek olsunn
sen noruyommm kusumm

uleynn sallamaaaaaaalmaz:
niye alistirdin ulen sonra uyumaslar sallanmadan mannak garu:mymeka:

yok kızz öle sallama değillll uykusu var huysuzluk ediyor göğüsüme bastırdım
iki sağ sol yaptım uyudu kuşummm

aliş çok huysuzsa ayağımda sallıyorum yoksa ömüşde öle bişey yok

kuşummmmmmmmmmmm gidiyoz haftaya değil sonraki h.sonu çıkacaz yola bakalım iki bebişle nasıl olacak eniştem beşik kurmuş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…