Aysonu Kizlari 2008

ooo hadi iyisinn tadini cikar denizin gunesinnnnzemuszemus

çok fazla kalamam heralde plajda çocuklarla olacam sabah gideriz bide saat 3-4 gibi gideriz.....yeter oranın havasıda çok güselll dinleceğim kesin nasıl olsa ist.ben bakacam çocuklara en azında orada açık havada rahat ederiz.....

şimdi bu bebelere güneş kremi kullanabiliyormuyuz acep bide ince uzun kollu bişeyler almam lazım ....bide bele kadar denize sokabilirmiyiz .......

tohtora gidecem sırf bu yüzden hemde rutin kontrolleri olurr

nuriş facede alişle halamın resmi var çok tatlı çıkmışş

gerçi buradaki albümdede var

kızzzzzzzzzz erkek anasıı gabrüslüüü şişkooo

günaydın millet
nasılsınız bakem ben daha yni kahvaltı yaptım bu sabah 11:30 da uyandım yaaa ben okadar nasıl uyudum bu iyi zamanlarım nöbet tutma zamanı yaklaşıyor bacılar bi yandan bebeğimin doğmasını istiyorum bi yandanda korkuyorum ik çocukla nasıl başedecem busenin kıskanma durumları olacak dün doğum yapan arkadaşıma gittim bebeği kucağıma aldım buse hemen ağlamaya başladı o benim annem o benim annem diye ne olcek bilmiyom valla alışır herhalde

sapkali foto mu kusum cok tatli ooo

denize sokma bence daha cok kucukler yaa ciltleri hassas tuzlu su iyi gelmes kanimca

gunes kremi surmek gerekyr 50faktorlu
ama en iyisi gunese cikarmamak bencee heryerine kozmetik urun sivamaktansa
ben ya uzun kollu penye giydiriyorum ya da arabasinin tentesini iyice kapatiyorum
cok hassas tenleri yaniverir sonra

uyandi zilli altini acacagim doldrmus yine
dun 5 kere kakali bez aldim Allah sizin inandirsin
bu kdar da yaplirmi anacim:sinifsinif:

ogle yemegini yedirecem gelirim

cnm senin kız için bişey diyemiyorum tlfda bile sana rahat vermiyor
kıskanmaması için bebeğe hediye gelirken onada gelmeli sen ablasın
onu sev gibi konuşun sonra onun çok küçük olduğunu
onunsa ondan daha büyük olduğunu anlattacaksın şimdiden başla karnını sevdir
yoksa tek kız olarak biraz pofpoflu büyümüş sanırım

evet kuşum o foto ...........şimdi bir uyuyuşu var bi görsen olursun yastığa yüzükoyun yattı ordan kaya kaya öteki tarafa geçmişş velet

cnm 50 faktör alacaz ama sürmek doğru olurmu uzun kollu penye yakmazmı çocuğu
bende güneşe çıkarmam aslaa.....araba olurda yanarsa bide ağlarsalar kucağıma aldığımda yanma ihtimallerini düşündüm....çok beyaz bizim veletler....
deniz için erken diyorsun yaniiii suyu çok seviyolar diye bele kadar sokarız demiştim
ama olmazsa olmaz önemli değüllll allah iizin verirse seneye tatilde girerler

uyandi zilli altini acacagim doldrmus yine
dun 5 kere kakali bez aldim Allah sizin inandirsin
bu kdar da yaplirmi anacim:sinifsinif:

ogle yemegini yedirecem gelirim

aman maşallahh kuşummm bizimkilere bi haller oldu yaa günde 6-7 kere mıcan çocuklar

şimdi mıcmaz oldular kabızda değiller ama mıcmıyolar bir iki oluyor bazen de hiç anlamadım
bide devamlı tükürükle baloncuk yapıyolar yaa

slm kizlarr oy oy oyy yerim ben bu minikleri esen cok tatli kizin maasallahh
dirim abla ikizlerine bayildim rabbim uzun omur hayirli evlat eylesin
gecmis kandiliniz mubarek olsunn
sen noruyommm kusumm
saol canım esmer bomba benim kuzumm
Amin canım inşallah kabul olur dualarımız
oh siz kurtuldunuz aşılardan darısı bizee
canım Ahsen kuş dün yedi de uyudu maşallah aralarda emmek için kalktı bildi yavrum annesinin işi var yattı canım benimmopuyorumnanaktan
sabahta 5 te kalktı 8 de yattı az önce tekrar uyudu iyi ya maşallah çok sorunlu bir bebek değil

bi de güzelleşti ki teyzesiizemuszemus
uleynn sallamaaaaaaalmaz:
niye alistirdin ulen sonra uyumaslar sallanmadan mannak garu:mymeka:
ay benimki de alıştı sallanmaya ama ben alıştırmak istemedim ki senin dediğin gibi koydum uyusun diye çığlık çığlık uyumadı sıpa ne zaman dizime alıp salladım o zaman uyudu ancak
eee şimdi alıştı di mi benimki CADIARZU

ohhhh gidiliyor gezmelere git kuşum gez oh tadını çıkar
nerdeydi yazlığı halanın

enişteye bak ya maşallah ne güzel ilgileniyorlar sizinle

fatoşşşş ablamlar gelirken kardeşin hediye getirecek dediler
bizim kızlar makyaja çok düşkün çocuklar için olan makyaj çantası aldık tam ufuk doğduğunda heidyelerini verdik:))) çok sevindiler şimdi de öyle kıskanclık yok ama çok öpüyorlarrr

cnm halamların yaznlığı izmit kerpede çok güsel hem yeşillik hem deniz
kafa dinleme yeri yani....
eniştem sağolsun çok ilgilenir hemen kurmuş yatağı kendi torunuıda var bizden sonra onlar gelecekmişş

evet karnımı savdiriyorum onu öpüyor seviyor ama bi bebeği kucağıma alınca istemiyor
ilk bebek olduğu için çok ilgi gösterdim şımardı bakalım neler olacak allah büyük

alışacak fatoşş esenin dediği çok doğru bak en çok neyi seviyorsa onu alacak sana de
hastanede babası versin ona

uleynn dun ilk defa tavuklu mama yedirdim
kakasi tavuk kokiyyyyyy:sinifsinif:

esen alismis tabi kiss
sallamadan baska bir yontem bulsaydin azcik aglasa da almiodum ben emerken siziodu zaten genelde
hemen yataga atiodum uyur uyanik arasi yataga koymak gerekiormus zaten
yatak diye brseyin oldugunu anlamasi lazimyerimseniben

evet baktım dün arkadaşım çocuklarınada aynı şeyi söylemiş kardeşin size hediye getirdi diye şimdi baktım onu okadar seviyorlarki bi görsen bende öyle söyleyem bari belki kardeşinin gelmesini dört gözle bekler:roflol:

tavuklu mamamı nasıl yaptın kızzzzzzzz biz ağustosta 4 aylık olcaz acep eylüldemi geçeriz ek gıdayaa

hıh olay bu işte benimki memede sızmıyor :))) hehe alışmış
kaynanasına götüremde o sallasın:roflol:
başında az çocuk var ya bi de bizimkine bakar di mi birsooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…