Aysonu Kizlari 2008

kiz dirim sebze corbasina azik da tavuk atip blenderdan gecirecen iste
ama ben kendim yapmadim evde tavuk yoktu bebelacin tavuklu pirincli sebze puresini almistim acil durumlarda veya evde malzeme yoksa kavanoz mamasi eyi oluyor ondan verdim

valla kusum ek gida doktordan doktora degisiyor anne sutu almayanlarda cogunlukla 4 aylikken baslatiyorlar
ama bazilari illa formul mama ile de olsa 6ayi doldurmayi bekletiyor
bence 6ay gec..sonra kabul etmio ek gidayi biberondan fosur fosur icmek varken kati gidalar degsik tatlari kabul ettirmek zor oluyor
bence 6ayi beklememk lazim simdi benimki herseyden yiyor masallah
aralik annelerine bakiorum 6ay emzirenler hep zorlanio yemek yedirirken
eltim de oyle dio 1 yasina kadar yemek yemek istememis ek gidayi reddetmis
emmek istio bebisler daha kolay geliozemuszemus

heeee ek gıdayı bilmiyoz işte içine girince öğrenecez kuşumm,,

bizim özeldeki tohtopr teyzemiz rahat geçer sanırım 4 ayda ek gıdaya

alişimi dün annem sağlıkocağına götürdü hemen çapraz binamızda sağlıkocağı annemlere yakın yanii
aliş bey yaygara çıkarmış...tohtor annesi emzrisin demiş annem ananeyim ben demiş getirin şu yaygaracı hastayı demiş doktor almış bakmış ilaç vermiş yalancı memeden olabilir demiş annem demiş ikizinde yok ama demiş bu paşa hassas demek demiş .....bunları bize aşıya getirin demiş tohtor amcası sevelim demiş annem cerrahpaşalı onlar demiş ozaman ziyarete gelin boyunu posunu ölçeriz demiş
ebe abplası tartmış hemen 5250 olmuş alişimmm

micheal ölmüş inanamadım yawww çokmu yaşlıydı kendisi

şu delphin i görünce aklıma sigara geldi eskiden yani bıraktığımda canım çekerdi

ne zaman hamişken tiksindim hala aynı biri içce içim yankıyorr nr tuaf bee

tünaydınn hanımlarrr iyi günler hayırlı cumalarrr. sabahtır koşturuyorum yarın yolculuk varr valiz hazırlama işim bitmedi. ablamızda geliyor bizimle OZan ilk defa ablasıyla uzun vakit geçirecekler birlikte.
Allah hepimizin dua eden ellerini geri çevirmesin bende herkes için dua ettim Allah'ım kabul etsin.
hepinizi çok öpüyorumm şekerlerim.

tünaydınn hanımlarrr iyi günler hayırlı cumalarrr. sabahtır koşturuyorum yarın yolculuk varr valiz hazırlama işim bitmedi. ablamızda geliyor bizimle OZan ilk defa ablasıyla uzun vakit geçirecekler birlikte.
Allah hepimizin dua eden ellerini geri çevirmesin bende herkes için dua ettim Allah'ım kabul etsin.
hepinizi çok öpüyorumm şekerlerim.

selam kızlar benim pc göçtü o yüzden giremedim uzun zamandır hepinizi çok özledim inşallah iyisinizdir hepiniz

biz iyiyiz ceylin 9 ayı geride bıraktı çok şükür 2 de dişimiz çıktı 1 hafta oldu dişler çıkalı çok huysuz gene eli hep ağzında dişleriyle oynuyor
bu arada mide filmimiz çekildi 10 gün oldu ve çok şükür her şey yolunda temiz çıktı filmimiz mide kapağımız artık normal görevini yapıyor reflümüze by by dedik sonunda ilaçları ve özel mamayı bıraktık artık
başkada alerjimiz devam ediyor sıcaktanda isilikle başımız belada kafamız çok terlediğinden boyun çevresi acayip kızarıyor hergün yıkıyoruz kremleniyoruz ama fayda etmiyor birde kızkardeşimin bahçesinde geçen hafta bişii ısırmış sinekte olabilir ama vücudu hep sanki su çiçeği gibi olmuştu oda geçti çok şükür ama baya korktuk meğer ne ısırdıysa mikrobu yayılmış vücuda ve her yerinde sivilce gibi iltihaplı su çiçeği gibi şeyler çıkmıştı damla ve krem verdi dr geçti onlarda allaha şükür
ben şuan kızkardeşimdeyim bilgisayarı servise gönderdim olursa bu hafta alıcam inşallah olmazsa yenisini alıcaz artık bıktım bu bilgisayardan zaten

yeni hamiş varmı kızlar yazın yaw sonra gene gelir bakarım 2 gün annemin evinde kalıcam anamı malatyaya gönderdik babama bakmaya geldim ne yiyip ne içiyor diye ev alan kardeşimde taşınıyor pazartesi kendi evine hayırlısıyla inşallah
evini toplamasına yardım ediyorum

hıcros hg kusum sukur kavusturanaaaaaopuyorumnanaktan

masallah ceylin koca kıs olmus yaaadiş reflu filan da atlatılmış oh ohhh masallah

kardesının evı hayırlı ugurlu olsun bitanem Allah saglıkla huzurla oturmak nasip etsin

biz de koydeki evi satısa cıkardık insallah tez gunde hayrlı bir musteri cıkar da satarıs üzerine koyup anneme burdan ufak bir ev alacagız insallah:Saruboceq:

yeni hamiş mefayo tatos var canım
bir kere girdi bidaha gelmedi
bu arada ela gozlum yine 3 uzlere hamişmiş yenı ogrendik
yıne 2 erkek 1 kız Allahın işine bak
ama bu kez 35.haftada masallah suphanallahhhh

ooooo Hicran hanım gelmişlerrrr
iyi olduğunuza sevindim canım
nedir senin bu bilgisayardan çektiğin yaaa

hoş bulduk canım sağoll
evet yaaa bıktım valla bu bilgisayardan anam sanki 40 yıllık bilgisayar sanki servise gidip geldikçe başka yerleri bozuluyor kavga ettim servisle zaten Çok üzgünüm çoook

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına

hayırlısıyla annen yakınına gelicek demekk iyi yaa

ela gözlümmü aaaaaaaaa anam bu kız hep 3 üz mü getiriyor yaww maşallah inşallah rabbim tamamına erdirir hepsinin bebişini
:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…