Aysonu Kizlari 2008

ela gozlum naptı acaba
en son hazıran sonu kontrol var demıstı zaten 35 haftalktı
dogum yapmıstır 3 hafta oldu gelen gıden yok
umarım hepsı ıyıdır cok merak edıyorum valla

herkese hayırlı akşamlar kıslar
hicroş geçmiş olsun canım umarım bidaha olmazz

bennde annemdeydim şimdi geldik yatıcam kız uyursa iyi gecelerrrr

temizlik saat 9 da bitti beeee komsu geldi yaaaa onun yanındada yaptık iş ama tabi istediğin gibi olmadı offf

annemdeyim şimdi eşyaları ayırdığım arkadaş doğum yapmışbugün aradı yarın gidecem görmeye

ikizdi biri 1200 biri 2000 gr doğmuş yaa çok üzüldüm 35 haftalıktı bebeklerde gelişim geriliği vardı yaa

hayırlısı canım yaaa sağlıklı olsunlarda alırlar kilo
Ahsen uyumadı hala adam yoruldu ben alayım artık herkese iyi gecelerrrr

mamalar hemen kilo yapıyor zaten dırım
toparlanır onlar
akciger ve organ gelişimlerinde sorun olmasın yeterki...

biz de yemege gittilk
azcuk da alısveriş yaptık
minişime bikini aldımkemuszemus cok tatlı ya yirim onu yirim bennnalkisalkisalkis
süslü bir de sandalet aldım
kendime bir sort terlik kocama terlik filan işte..

günaydınlar dün herüfle kapuştuk bişyler ters gidiyor kırılıyorum

neyse sabahda kötü basladı yaaa alişimin burnu kanamış şok oldum panik oldum yüzü koyun yatıyor acaba yüzünümü bastırdı iyicede ondanmı oldu.....doktoru arayacam şimdi
hareketleri gayet normal aynı fırlamalık var üzerindee ama korktum

nurişim bikinili poz isterikkkk maneee

aman cnm dıkkat et ya
ben kesınlıkle ne koltuga ne yataga yatırmıorum o dusme olayları cok oluyor
yatık fılan korumuyo
kusma yoksa sorun yoktur canım cok cok gecmıs olsun Allah korumu:Saruboceq:

saol canım yaa valla allah korudu yavrumu bende bırakmıyom öle yatakta falan ama bende yanındaydım ya uykuya dalsında mamasını yesin diye beklerken bende dalmışım işte aksilik ama bidaha asla yapmıcam ölee

herkese hayırlı akşamlar kıslar
hicroş geçmiş olsun canım umarım bidaha olmazz

bennde annemdeydim şimdi geldik yatıcam kız uyursa iyi gecelerrrr

sağol canım inşallah olmaz ama zilli urmuyor biyerde habire tırmanıyor biyerlere tetikteyiz hep gözünü ayırmaya gelmiyor valla az önce yer minderinde uyuya kaldı uyanmasın diye kaldırmadım tuba geldi kapıyı sert kapattı gittim baktım uyanmamıştı geldim pc başına gene bi baktım arkamdan bi ses anneeee diye kız oturma odasından yanıma kadar gelmiş zilli sessiz sedasızz:bbo:kaydirigubbakcemile3

a burnumu kanamış kızz geçmiş olsun allah allah belki kafayı kaldırıp vurdu ama sen götür bi dr nolur nolmaz anacıma.s.

biz hastaneden çoktan geldikde ben cerrahpaşa gittim arkadaşım doğurdu

bişeyciği yokmuş kuşumun önlem için testler yapıldı tabiii ....burnuna iyice bakıldı

heralde kendi kafasını kaldırıp kafayı vuruyor öle bişey yaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…