Aysonu Kizlari 2008

çok sevindim ya şükür bişe yokmuş merak etmiştim bende sabahtan berii

bende ablamda kahvaltıdaydım yarında annem teyzem diğer teyzem ve iki ablam bana kahvaltıya geleceklerrr:))curcuna yaniii

eeee daha kimse gelmedi mi
annemler bana kahvaltıya geleceklerdi bugün ablamın kızı kabakulak olmuş
dün birlikteydik inşallah Ahsene geçmemiştirrr((
bugün evdeyim biryere çıkmıycamm

birsencim geçmiş olsun tekrar canım bişii yokmuş çok şükür bak çocukta komik olan ne biliyonmu dün ceylinde emeklerden dengesini kaybedip yere yüzüstü kapaklandı onunda burnundan çok minik bir kan leke gibi geldi ama bişii yok çok şükür düşe kalka büyüyorlar işte ama ceylin 2 gün peşğeşe böle oldu yaww çocuk kendini hırpalıyor resmen

esencim inşallah geçmemiştir kardeşinin çocuğundan ama haberin yokmuydu bacım be götürdün yanına ahseni neyse artık olan olmuş bugün yarın geçiricez kabakulağı sonuçta ama biraz daha büyüsünde ozaman geçirir inşallah

yok güzelim be bunun kuluçka süresi var ya üç gün o günlerde hastalık kendini göstermiyor bugün sabah belirtileri ortaya çıktı inşallah geçmemiştir çok üzülürüm vallaaa

yok güzelim be bunun kuluçka süresi var ya üç gün o günlerde hastalık kendini göstermiyor bugün sabah belirtileri ortaya çıktı inşallah geçmemiştir çok üzülürüm vallaaa

inşallah canım inşallah çok ufak daha zaten zor geçirir herhalde öle bir durumda
benim tuba 5 yaşındaydı geçirdiğinde yuvada kapmıştı çok fena oldu yavrum küçükken olaydı nasıl olurdu bilemiyorum yanii

ayy kızlar
ben de mevlut ıcın koye gıttım ya
sıze anlattım mı hatırlamıorum
komsunun 11 aylık bebegı su cıcegıydı
uvey babamla beraber binmişler arabay gelmişler
baktık cocugun yuzu yara bere
annem bu ne dedi su cicegi deyince kafamızdan asagı kaynar su dokuldu sanki
be salak kadın ne getiriosun cocugu
2.5 aylık bebegim kapsın diye mi
anneme dedim sakın gelmesin annem soyledi
ikide bir gelio
bir de bozuluo cocugu sokmuos diye
yani orda 2-3 gun kldım burnumdan geldi
2 hafta boyunca baktım ha sımdı cıkarcak ha sımdı dıye..
aynı arabada geldik sonucta
hemen camı filan actım ama ne kadar koruyabilirsin
kahroldum resmen

anamda geliyor yarın istanbula akşama yada yarın sabaha ona gitmem lazım ev dandini bitirmem lazımmm ama içimden hiiiiiiiiiç gelmiyor netçem bilmem valla zilli uyuyor şimdide kafa dinledim accukun o uyanmadan yemek vss hazırlamam lazımm

e be mübarek hastaysa çocuğun ne gezdirirsin demi ama yaa ben çok kızıyom böle şeylere hem kendi çocuğunu riske atıyor hem başkalarının yahuuÇok üzgünüm çoook

ama benim ablamın haberi yoktu
şimdi evde küçük bebeği de var bir ona koşuyormuş bi ötekine bizimkilere geçmemiştir inşallah

seninki babada diyor:)))

yaw benımkı bir kere aguladı bidaha yok garip garip bapırıp çığırıyor:))))agulamayan bebek olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…