Aysonu Kizlari 2008

kız birsen saçları nezaman kestirdin sen baya kısaltmışınnn leynnn ama hoş olmuşun heee annelikte başka bir güzellik vermiş sana daha da hoş olmuşun fıstık

fekom kıstlerın ıcın ıcmek zorundasın umarım en kısa zamanda giderler
sonrası onemli senin icin

krispi tatilde
esen garusu niye gelmiyyy

nuniş kistlerden sonrası ramazana denk geliyo ne yapıcam bilmiyorumm
aslında sonrası içinde düşüncelerim varda yazmak istemiyorum offff yaaaaa offffffmafoldumben

masallah esencim kuzumuz baya buyumus.
3 aylık oldu mu?

dırımmmmmmm sut sagıyodum garu
caldırdın yettim hemen komtanım turkbayragi

ayın 30unda 3 ay bitiyor canımmm büyüdü ya ne çabuk büyüyor bunlar yavss

hicran hoşgeldin canımmm hani arayacaktın beni ben sen hastasın rahatsız etmiyim diye aramadım dr dasındır diye düşündüm

temizlik daha yeni bitti yaa geberdim öldüm bittim salonun silinmesini ve banyonun birini eşime bıraktımmm

günaydınlar aksam erkenden sızmışım sabah 4 kalktık mamaya sonra uyudum sekizde kalktım

nevresimle pike yıkanmıştı onları astım çamaşırları katladım yerleştirdim anneme gdecekleri ayırdım

bir valiz gidecem anneme 3 hafta kalacaz şuan annem yolda geldim geldi diyordur

temizlik yapacaz o yüzden olamaya bilir kızar bana ben ev temizliyorum sen ne yapıyorsun diye

hicroş baya oldu kuşum keseli analık herkese yakışıyor cnm benimm

selam kuslar
aslinda ben de kestirmek istiyorum cunku cok yiprandi hem de dokuluyo ama napim kivircik saca kisa olmaz birazcik ucundan alcam o kadar

selam kızlarr bu sabah çok kötü başladık güne ceylin sabah 7de uyandı ağladı bende mamasını yaptım yediremedim ama istemedi 10 cc kadar içti iteledi biberonu uyumadığında biberonla beslenmiyor çünki hanfendi neyse bende ayağımda salladım uyusun diye olmadı yatağına koyuyom ağlıyor bende yanıma getirdim bizim yatağa eşimde rahat yatalım diye oturma odasına geçti bizim yastıkları yatağımın kenarına uzunlamasına koyum dönerken düşmesin diye öle ı ııı nyapa yapa uyudu zilli bende dalmışım birden küüütt diye bir ses ve ardından ceylinin ağlaması bi fırladım yataktan ceylin yanımda yok yastıklar yerli yerinde ceylin pencere tarafına önce peteğe sonra yere vurmuş kafasını çünki önce peteğin sesi sonra parkenin üzerine düştü yavrum ama nassıl ağlıyor ne şekilde düştü tam anlayamadım ama sırt üstü yerde yatıyordu aldım hemen su içirdim kafasını ovaladım soğuk kompres yaptım hemen kucakta dolaştırdım odada ağlaması geçti 3-5 dk ağladı ama hemde katıla katıla bide sişnirlenerek kızarak ağlaması yokmu beni iteliyor kafası ağrıdı baya yavrumun ama ödüm patlaı kafayı yokladım şişlik falan hissetmedim konuşturmaya çalıştım tepki veriyor gülmeye başladı biraz sonra ve oyuncak koydum önüne oynadı tekrar su içti vss bişey olmamış tır inşallah götürsemmi dr dedim ama pek bişii yok gibi uyutmadım bi daha kahvaltısını da yedirdim babası da aldı dışarı çıkardı bahçede bi tur attırdı getirdi şimdilik iyi gibi ama ömrümden ömür gitti yemin ederim allah korudu yavrumu valla

ben birazdan giyinip çıkıcam eniştemizin doğum günü bugün kızkardeşime gidicem görüşmek üzere kızlar

aman cnm dıkkat et ya
ben kesınlıkle ne koltuga ne yataga yatırmıorum o dusme olayları cok oluyor
yatık fılan korumuyo
kusma yoksa sorun yoktur canım cok cok gecmıs olsun Allah korumu:Saruboceq:

ayyyy hicran geçmiş olsun cnm yaaa aman yaa dikkat etdin offf çok zor allah kimseye vermesin

kuşşşş sen nerelerdesin bakimmm

kolay gele kusum
ben de nette dolasıorum
agustos 10unda tatile gidiyorum annemlerle
bebege gunes kremi mayo simit filan biseler bakıorum

kolay gele kusum
ben de nette dolasıorum
agustos 10unda tatile gidiyorum annemlerle
bebege gunes kremi mayo simit filan biseler bakıorum

nireye kuşummmm niden böleee geç sölüyon leynnnn ben aldım 60 faktör cnm

ismi baby blanket pahalı ama alkolsüz ve kAtkı maddesi az ama pahalı iştee

salonu temizledi annem ben camını sildim tülü yıkandı asıldı yatak odasıda temizlendi aman ya pislikten çok dağınıklık var işte

birtek mutfak çocuk odası ve banyo kaldı çocuklar kalktı ben bişey yapamaz oldum
yiyek yiyecez.....sonra işe devam koca bir valiz eşya yaptım ufalmışlarıda koydum bir paket pramatüre bebek bezim vardı onuda koydum hastane arkadasım var ona gidecem ona verecem bezi ve kıyafwtleri onunda ikiz çünki .....yarım pakettte 2 numara bez var onu götürecem .....

hatuncum bugun belli oldu da ondan
didime gideces
ben baktim simdi chicconun 50faktorlusu 20tl
ben herseyi chicco kullaniyorum cok da memnunum bu da iyidir herhal
cok para vermeye niyetim yok kac kere sokarim denize bilmiorum
o da severse tabikiiiiiii:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…