Aysonu Kizlari 2008

cok saol kuşum
hele elbise ne tatlı oyleopuyorumnanaktan
seksü çamasırlar da kocayla aram duzelsin diye mi:lepi:CADIARZU:sinifsinif:

:roflol::roflol:

hepsi cok guzel valla cok sevindim yaa saolasın kesenize bereket cnm

kızlar ben dr a gidiyorum
Ahsen hala öksürtüyor ve ilacı almayı kabul etmiyor ağzında ekletip çıkarıyor
gidip bi dr a sorayımm

cok saol kuşum
hele elbise ne tatlı oyleopuyorumnanaktan
seksü çamasırlar da kocayla aram duzelsin diye mi:lepi:CADIARZU:sinifsinif:

:roflol::roflol:

hepsi cok guzel valla cok sevindim yaa saolasın kesenize bereket cnm

cnm benim halam var yazamadım ..........çamaşırlar kocamın ürünleri işte bana olmuyor
banada pacalı don pazenden :lepi:kaydirigubbakcemile3
güle güle giy cnm benim

gecmıs olsun esencım
duzelır ıns sıkma canını
benımkı 1 haftalıkken olmstu
yavas ıyılesıyor yalnız
hatta sordugumuzda oksuruk hemen gecmez dıye kızmıstı dr bıze

kızlar ben dr a gidiyorum
Ahsen hala öksürtüyor ve ilacı almayı kabul etmiyor ağzında ekletip çıkarıyor
gidip bi dr a sorayımm

canım eczaneden damlalık al çok kolay oluyor....valal ateşi falan çıkınca ilacı içirince hemen düşdü içiyor damlalıkla...kaşıkla pöö yapıyor...bebek falan ama akılları herşeye eriyor bunların..kandıramıyoruz.:))

yarın sabah vep testimiz var uyutup başına bişiler bağlayıp bilgisayardan grafiği çıkacak sanırım bilmiyorum duyduyum kadarıyla. dua edin bana iyi çıksın...içim rahat iyi çıkacayına benım...ama insan gene korkuyor....ve uyuması içinde dua edin:)

valla kızlar bende inek sütüyle beslemiş mamamı varmış varsada pahalıymış inek sütü ve nişasta sana mama işde:))) varya boşverin yaa takılmayın yapın istediğniz eskiden yapmışlar bişimi olmuşda şimdi olacaklar herşey gibi bununda vıcıyıını çıkardılar..yedirin canlarım boşverin valla aslında bahçem olsa çiftlik gibi ineğimi sağar bebeğğime içiririm..en faydalı şey...allah neden yaratış inekleri..bizler baksanıza tosuncuyuz ne olmuşda bbebeklere olacak...asıl o hazır sütler beş para etmez..ne öyle şoklanmışlar öyle... ne vitamin ne şey biliyormuuyuz ne olduğunu??? ama anne yoğurdu yapn diyorlar..1 bardak süte bir tatlı kaşığı yopurdu ilık süte koy 1 saat sonra ye:))) bu güzel yapmak lazım....

ne tatlu bunlar yaww:)) portakallarım:)))

ahsende pek tatlı olmuş yanii ..ömüşünki:))))))) kıskanmayayım..çok şeker olmuş ne tatlı ooo yaa yerim ben onuu..:)))) valla ben bir kere benımkının yanağını ısırdım..sizlerinkinide yakalarsam ısırırım:)))) dayanamadım ama çok ağladı bidahada yapmam ama sizinkiler garanti değil:))))))))

bebeklik cnm inş. temiz çıkar herşey bişeycik olmaz

iyi düşün iyi olsun amma şey yaptılar yaa yavruyu rahat bırakmadılar heee

yaz bacım yazz kimseler gelmez oldu baksana

bebekım ıyı cıkar ınsallah

bacım ınekler bebege sut olsun dıye mı yaratıldı:)))
anne sutu dıye bırsey neden var o zaman
ınek sutu ınek yavrusuna gore
ınsan yavrusuna uygun deıl hazmı zor, alerjık,icindeki madde oranı anne sutunden cok farklı
iyi br alternatif deil yani..
mamalrın icerigi anne sutune yakın
ve sindirim sistemini destekleyici maddeler var icinde
ona ragmen bebekler kabız oluyor inek sutunu icse nolur kimbilir

yaa nurişciğim anlamaıyorum ben bu inek işini ben bildiğimi okurum yaa

bizim kızda ebe kesinlikle sağlıkocağına gelenlere önermiyorum diyo bana diyorki yediği mamadan yoğurt yapacan diyor .....

karışık konu ben inek sütü almışım alerjim var astımda babamda var al sana alrjik astımm

ben geldim minnoşum iyiymiş bişeyi yokmuş şurubu da sütüme katıp verecekmişim
inşallah alır 3 gün içse yeter dedi dr umuz sonra markete gittik sonra eve geldik şimdi uyuyor kuzum

bebeklik inşallah sonuçlar iyiçıkar canım iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…