Aysonu Kizlari 2008

esoşşşş kızıma bakmadınmııııııııııı video koydum amaa aşk olsun küstüm :)))))
nirde yavs ben görmedim ki bakayımm
,sonunda başardın heee azmin sonuuu:lepi:

benım kızında turuncu:))))) aslında bunlar tencere kapak misali ama esoş kızacak şimdi hihihihihihihihihihihiih

o zaman halanda benden miş:)))))))

aynen canım kısarım heeeeklava:klava:

uleynnn
bebeklıke vıdeo mu yolladın:mymeka:
hani bize nalçakkk kadınnnnnnklava:

heh bende tam onu diyordum işteeeklava:

üleynnnnnnnnnnn üzerime gelmeyinnnnnnnnnnnnn döferimmmmm artı kızlarınız gelinim olurrrrrrrrr hatırlatırım

nirde yavs ben görmedim ki bakayımm
,sonunda başardın heee azmin sonuuu:lepi:

aynen canım kısarım heeeeklava:klava:

heh bende tam onu diyordum işteeeklava:

bugün gene horozlarla berabber kalkdık :))))) şimdi uyudu elini eme eme...uykumu bırakıyor yaww...gene uykum kaçdı:))) ne yaa bu uyku düzeni değişti kızın :)) ne güzel eskiden 7 ye bazen 8 e kadar uyurdu..ne oldu buna yaww..

yaptım tabi linki koydum dur bidaha koyayım senın için :))) dövme dövmee allah sahibine bağışlasın ömüşü:)))))

he bacım düşünelim bence de:))))
kızın ateşi düştü uyur inşallah bugünn

düşünün düşünün bencede hihihihi:))) drımım senın oğluşlar kalmaz evde korkma canım benım kıza kerperiz senın ömüşü meraklanmaaa:)))) hhihihihihihihih

kızım senın gibbi marifetli kaynannayı nerde bulacak ...ohh yaşar benım kız senınle:) ihihihhihii kıskansınlar birazzz:)))))))

dün akşam eşim geldi yaw buraya takılırken çıkmak zorunda kaldım..sonra bi yemek yedim bi yedim ohh dedim ..ay açlık ne kötü bişi allah açlıkla kimseyi terbiye etmesin....zor zor...neyse yedik içtik benım hatun uyandı...aldık oynadık 8 gibi mama yedik gaz çıkardık:))sonra beşiğine koydum bende uazndım ana bakdım uyuyorum bende:)))gittim mutfağın camını odaların camını kapadım kapımı kilitledim yattım ana benım kızdan önce uyumuşum:))))o kadar yersem tabi ağırlık çöker böyleee... 9 da uyumuşum gece 1,5 da bi ses şapur şupurrrr benım kız ellerini emiyor ay kıyamam acıkmış :)))) kalkdım mama yedirdim 160 cc yi hüpletti hemencicik:)) sonrada gag sonrada bakdım omzumda uyuyor:)))))hemen yatırdım uyuduk sabah 5,30 da geri kalkdı ıkınarak:))) kaka yapamadı 3 üncü gün bugün sanırım kapıya dayandı kakası bugün yapacak :)))))

ne yemek yapsam acaba ben offf ....akşam gene olu verir...

günaydınlarrrrr bebeklik hakkatten erkenci senin kızz heee

valla cnm üstüme geliyolar hem gelşnlerime kötü davranacam demedim kendimi çok sevdiririm kıskanırlar heheee

benim veletleri bende 10 da zorla uyuttum ali yemek işini abartıyor 180 cc yiyor yaaa
neyse 10 uyudular saat 2 de mama yaptım kımıl kımıllar 120 yuttular sonra sabaha karşı ömeri annem almış uyuyolar alide 8 den beri ayakta mama yedi velet yok bağıra çığıra uyutuyorum şimdi daldı bile

gidem annemi kaldıram kahvaltı edek bugün kocam gelecek limoniyiz ya aksam bana annenin yarın işi varmı diyor ....yok dedim iyi senle dışarı çıkarız diyor bakarız dedim...

bu arada aksam o kadın yine geldi ben hemen kardeşime dedim getir çocukları alişi ayağımda salladım ömeride yanımda besledim ....bana alabilirmiyim çocukları diyor hayır dedim ..ben besleyim diyor ben besliyoum dedim uyuz oldum kadına yaa ......sonra veletler aman uyur uyanır kadın bekliyo kucağına alsın .......anneme kıyameti kopardım zaten yüzsüz yaaa haLa aklıma geldikce sinirim hopluyor.......

bu arada antalya fatoşla konuştum iyiymiş 14 haftalık olmuşlar 2li test iyi çıktı dedi slmı var herkese

senın aliş fena olacak kız:)))) ömerden çekmeyecen aliden çekecen :))) ama ne güzel yaa iki tane birden oldu bebişin daha farklısınızdır evde ne güzel hele büyüsünler az daha evde ne çok ses olacak ne güzel ben severim kalabalık aileyi.....

acaba kadının çocuğu yokmu??? neden öyle yapıyorki devamlı...aman dikatli olun canım komşu falan bu devirde güvenılmıyor..sakın ...neler oluyor hayatda....

benımkı poliviti içerken kustu yaww...bende senmıısın kusan dedim soydum cıp cıp ettik bakdım yorgunluktan bayıld ı mama içerken bile uyuyordu:))) neyse uyudu şimdi uzun süre uyur heralde sabah 40 dakika uyudu...

sen neden kocanla limonisin yaww ...boş ver sürtsünler burunlarını erkekler hakediyor arada:)))

günaydııııın
kızımla uyandık ben kahvaltımı da yaptımm
yazık yavrucak inleye inleye uyumuş dün babası ilgilendi 5 e kadar sonra beni kaldırdı emzirdim geri uyudu 8 de kalktı emdi 10 da kalktı yavrum ama hep inledi şimdi ilaçlarını verdim dönencesiyle oynuyorrr
bende etrafı toparlıyayım birazzz
bebeklik daha izleyemedim canım kız uyanık ağlıyor ama izliycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…