Aysonu Kizlari 2008

dirimmmm gusel diosun da yine oglan olursa netcen kizzzz

benimki sabah cok yedi hala acikmamis mamasini yemedi saldirirdi halbuki sebze puresine
bebeklik senin isin de cok zor ya Allah kolaylik versin

kimle gidiosun dirimmm gidios demissin hicrosla mi
bsover bebeklere anan baksin rahat rahat otur orda
2 bebeyle rahat edemezdin
bebeklik hakliisin canim hicbiryere gidemiorum disarda olmo bebekle
eve de tikildim iyice psikolojimbozuldu

ben ne yapayım feko kendimi camdan aşağı atmam lazım.....bu şekilde bebeğim olduğu için ..bence kızımın bişi yok fakat erken doğduğu için dr larda bilemiyorlar..ve olumsuz örnekler var premetrülerde..bundan korkuyorlar...ben her ay hastanedeyim hatta iki günüm.. ne kadar üzülüyorum varyaa içimdeki o ateşi bir bilsen..ama ben metanetli olmaya bakıyorum..kendimi bebeğim doğdukdan sonra bırakdım..şuan antidepresan içiyorum...bebeğimin bana ihtiyacı varken ben kendimi kaybettim...ama yanlış taamma senıde anlıyorum fakat gerçekden bazende diyorumki keşke bu kadar çok istemeseydim ..sonradanda saçmalama nilay kendine gel..suçluluk duyuyorum ne bu diyorum...bişi yok bebişimin ama işde kontrolde..kontrolde olması bile rahatsızlık veriyor..

kimle gidiosun dirimmm gidios demissin hicrosla mi
bsover bebeklere anan baksin rahat rahat otur orda
2 bebeyle rahat edemezdin
bebeklik hakliisin canim hicbiryere gidemiorum disarda olmo bebekle
eve de tikildim iyice psikolojimbozuldu

öyle canım yaaa gezilmiyor bebekle... sıkılıyor ağlıyor huysuzluk ediyorlar...uzun süüre dışarda olamıyorsun...gezmeye gitsen oturmaya uyanıyor uyuyor mamasıymış falan derken gittiğine değmiyor..zor vallaaa..

atanmamışsın ...üzüldüm canım polis olalım 10 bin polis alınıyormuş:))))) 2 milyar maaş veriyorlarmış:))

buraya geldiğimde hiç olumsuz bişeylerimden bahsetmiyorum varya burda mutlu oluyorum sizleri okuyorum dejarc oluyorum....yaa hep düşünsem kafayı yeim ben fakom sende benım gibi yap düşüne düşüne kafayı yiyeceksin sana tavsiyem yapma bunu kendine....

hee birde ömüş olması :)))) ali bi dövsün ömüşü ben ona sorarım:))))) yaa çok tatlı çıkmışlar yerim ben onların biberonlarını:))))))

ayyyy geldimmm kendime buluz aldım azcukk erotik bişiiii hahaaa çok hoşşşş

evet nuriş annemle halam bakacak hiçroışla gidecez

bebekliğe çok katılıyorum biz bebeklerimize kavuştuk çok şükür ama
doğdukdan sonrada bitmiyor hiçbişey bunu belirttim zaten .....

ve üstelik sen kendine ne kadar acı verecek şey varsa yapıyorsun

yogurt en sevdıkleı sey zaten
yogurdu sevmeyen bebe duymadım hıc

baya yedı ustune de kavanoz mamasından yedırdım bıras az yedı gıbı gelınce
yogurtlarımız mayalanmak uzere onları dolaba atacam
kıymalı bamya yapicim aksama

dirimmmm gusel diosun da yine oglan olursa netcen kizzzz

benimki sabah cok yedi hala acikmamis mamasini yemedi saldirirdi halbuki sebze puresine
bebeklik senin isin de cok zor ya Allah kolaylik versin

doğru deyyon yaaa bende bu şans oldukdan sonra olmaz kız mız sağlık olsun kızım gibi iki gelinim olsunnnnn

ayyyy annem şu büyümix yoğurttan almışş aliş le ömere yedirmiş sapıttı yaaa

bü gördüm son kaşığı veriyordu ......dedim sen manyakmısın ne yapıyorsun dedim aman diyor sanki anne sütü alıyolar hazır mama yiyorlar diyoo yaaaa......

sonrada bana sus sütümü helal etmem sana diyor yaaa bende didim ne sütü beee sütmü verdin bana diyom illa ilk ağız sütü vermiştirim diyo yaaaa bu kadın herşey verecek bu gidişlee

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

hahahahahahaha kızım markete gittiğimde almamak için kendimi zor tutuyorum benım kıza o yoğurtlardan annenin eline sağlık:)))) nasılar peki kakaları nasıl.....

brde o princi yediden sonraki kakası ne oldu kabız falan olmadımı??? ayy bende çorbamı yedirsem:)))) hihiiihihhi..yazık yaa hep aynı şey, yiyor benım kız valla üzlüyorum varya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…