Aysonu Kizlari 2008

azcuk ilgileneyim kızcemle
sabahtan beri netteyim yazık yerde yuvarlnıp duruo
anne sevgisi gorsun cocuk:))
sonra yatagına atcam ogleden sonra uyumadı
gelirim sonra

benım kız uyandı oyuncak saatti geldi mamasını yedi şimdi oyuncakla oynuyor:)) oturturdum koltuyuna koydum oyuncklarıda:))

işim pek yokdu canım bi çamaşır katladım astım..o şimdi yemek yapacam...kız oyuncaklarıyla oynuyor..büyüyorlar artıkın birsoş:)) bende mutlu oluyorum..

kız uyuyor ben de yemegımı yedımmm
dırımmm sözleşmeli alımı vardı sadece bizim fakulteden alıyor
istanbulun puanı taban yapmışşşş
Allah nasip ederse bidahaki alımda istanbuldayımmmm

nası kuşum anlamadım kusura bakma ben kps ile ilgili bişeyler bilmiyom anlamıyorum yaa o yüzden dediklerine fransızım cnm

ama istanbula gelme deyince sen detay .isterim tümü ilemi geliyon

hayırlısıyla inşallah allah gönlüne göre verir nuraycım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuş kadrolu genel alım pazartesi acıklandı onda puanlar cok yuksek kapattı
sözleşmeli alım sadece bizim fakultedendi o yuzden tabiki puanlar baya düştü
kadrolu yazanlar sözleşmeliyi de yazabiliyor puan yanmıo yani birileri 2 kere atandı Allah cezasını versin bu sistemin
neyse
ona ragmen istanbulun puanı baya düşmüş 0.8 puan ustumde kapatmış..simdi kadroluyu kazananlar zaten ona gidecek bu sözleşmelliler boş kalacak..ve mecburen yine alım yapacaklar sözleşmeliye
o zaman garanti girerim 1 puan bile fark yok..
kasımda yine genel alım var ama onda nolur bilinmez ne kadar kadro vereceklerine bağlı..
yani kadrolu alım icin kesin bişe diyemem ama birdha sözleşmeli alırlarsa kesin geliyorum istanbula:dance:

saol hicrancım kısmet bu işler bakalım kaderimizde ordan ekmek yemek varsa olacak

kuş kek dime kısss bayılırımmmmcokacimcoook

yarın neşeye gidiormussunuz
ben de selam soyleyin:gitme:
hic gelmio ara sıra ugrasın
bol bol foto cekin biz de gorelim:1rolleyes:

temelli tabi kızımmmmmmmzemuszemus
git dön yapmayız artık kolay mı
sadece nolur kadroluya gecmek icin bidaha sınava girerim biraz daha yuksek aldıktan sonra istanbulun kadrosu zaten cok
sonraki senelerde tekrar atanabilirim yenı puanla
kısa zaman icinde ek yerleştirme olabilir kadroların cogu bos kalacagı icin
olursa hemen kavuşuruk yani kuşummmmopuyorumnanaktan

abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhihoyyythihoyyyt
dimekkk gelebilirsin bu iş ne zaman olur kuşum ayyyyyyyyy ne güsel yaaaa çok mutlu oldim daaŞenizŞeniz

kuşum osym cok buyuk mallık yaptı
aynı anda 2 kılavuz cıkardılar atama icin
noldu biri kadrolu biri sozlesmeli oldugu icin yuksek puanlılardan tercih yapanlar her ikisini de aynı anda kazandı.normalde aynı puanla iki kere atanamıorsun ama sozlesmeli olunca yazabiliosun puan yanmıyor
yani bu sozlesmeli kılavuzu kadrolu sonucu acıklandıktan sonra cıksaydı kadrolular sozlesmeli icin tercih yapmayacaklardı ve sozlesmeli puanları daha da dusecekti.onlara 2 kez atanma hakkı verip iş icin bekleyen onca insanın hakkını yediler.zaten ne dogru işliyorki bu ülkede..
hem bekleyenlerin hakkı yendi hem de bisuru kadro acık kalacak
umarım en kısa zamanda bos kadroları yenıden tercihe acarlar
izmir icin umut yok cok az kişi alınıyor ve cok yuksek kapatmıs
ama istanbul oyle deell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…