Aysonu Kizlari 2008

dur yaa bende kızıma öyle derim ağız sütünü verdim ya kızım derim:))))))))))))) hahahahahaha..ben hatta şimdiden senı yedi ay karnımda taşıdım diyorumda..şimdiden bana diyeceği lafları düşünüyorum 9 ay bi taşıyamadın diyecek hihiihihihhihih:))))))))))

kız anan cok komik kadınmıs hee gulesim geldi ayyy

sütümü helal etmem diye tehdite bakkkk
hemi de sut vermemişkenn:roflol: hahaha koptum
kusum yogurt versin de buyumıx olmaz onların icerigi uymaz
sutasın babymix var ondan versin
ben cok sıkısınca mayalamadıysam ondan verıorum
belli yani katkı maddesi yok icinde cıvık bir yogurt oburlerı gıbı taş gibi kıvamlı deil

ömerin göbek önde gidiyor:))))))))))))))))))))))) nedeni annanede saklıymış hahahahhahahahahahahaaa kızım kakalarını incele ne yedirdiğini anlarsın benım teyzemde yğada yumruta yedirmiş torununa akşam bi kaka yapmış kuzenım bune koku yumurta kokuyor annesine tel anne sen ne yedirdin oğlana demiş yağda yumurta demiş ahhahahaha 4 aylıkmış:))))))))))))))

kızzz pirinçden sonrada kaka normaldi yanlızzzz miktarı çoktu bide çok işiyolar yaaaaa bu veletler bezler 1 kilodan aşağa çıkmıyorrr

annem çok fena yaaaaa bide tehtit var ben görmeden yapıyor herşeyyiii yaa yakaladım işteee

annene içim ısındı birsoş:))) çok kavga ediyonuzmu :))) ay ne zor yaaa ....üzme kadını üzme gül geç..bişi olmaz tosuncuklarımıza:))

kızım150 cc içiyolar tabi işiyecekler yediklerini işiyorlar:))) ben bazen kabız olunca çok su veriyorum o zamna gör aboo bi işiyor yere atarken pat diye ses çıkıyor:)))))

ayaklar ve sol kurusun sağa sürecem kırmızı ya cicim tikkat etmek gerek yarın kokoş kokoş gidecem neşeyee.......resimleri koyarım hemen ......

kırmızı birde rujjjjjjjjjjjjjjj................ay kızlarrrrrrr kırmızı gömlekde aldım kendümee şakışır benim gibi dobiye ....................

dün kocişe sataştımmm sen başak burcusun yükselenin kazma burç didim
sen romantik değilsün didimmmm....

ne yapem diyorr asfaltımı delem senin için diyo d.günü .yıldönümü sevgili günü unutmuyoz işte deyyoo

annemde destekci olduuumuuu

bugün kocam tlf açtı bu hafta eve dönüyoz seyhat iptal dedi.....annem kuduruyor diyoki aksama diyecem sen romantik değülsünnnn...ormantiksin işte diyecem diyorr

kızım150 cc içiyolar tabi işiyecekler yediklerini işiyorlar:))) ben bazen kabız olunca çok su veriyorum o zamna gör aboo bi işiyor yere atarken pat diye ses çıkıyor:)))))

kızz aliş 225 cc ömerde 200 cc yedi ama birkere yaptık

kızzz normaldede çok işiyolarrr

bu arada annemle dalaşırız ama küsmeyizzzz kıyamıyoz birbirimizeee beeee

erkekler romantik falan olamazlar olmaya çalışsalarda ellerine yüzlerine bulaştırırlar:))) bizim gibi olamazlar asla...

selamımızı söyle ....

kocam aradı martdan beri ceren hanıma 1550 ytl mama parası ödemişiz:)))) hahahhahah onu hesaplamış:)))))))))))))) diyoki idareli kullanın artırmasın mamasını atma çöpe sakın diyor:))))))))) sonra yanındakide diyorki benım arabaya benzin koysaydım çok yol gideridm diyor:)))) bende dedimki 5 kilo olarak geri döndü bize dedim..diyolarki ..ayda bi kuzu yemiş benım kız diyor babası ahhahahahahahahaa

oooooooooooooooooooooo biz hesap yaparsakkk dünya para çıkarrr bi paket bez 98 lik 1 hafta gidiyordu şimdiki 6 gün neyse mama olarak bebelaca geçtikde yırttıkk

günde kaç kere alt değiştiriyorsun dur ben bi sayayım gündüzleri 5 kere mama yiyor...5 kere alt açıyorum birde gece 6 kere değişiyor benım kızın altı...eskiden 8 - 10 u bile buluyordu...senın iki katı:)))

benimki de eskiden cok yapardı emerken
ama katı gıdaya gecınce kaka çiş azalıo bacılar
bezden tasarruf edersinizzemuszemus

vallamııı eyi o zaman kurtulacaz desenize masrafdan bu arada dün ömüşüme çorabının küçük geldiğini gördüm çok mutlu oldummmmmmmmmmm beeeee

eee ömüşüm 7 kiloya merdiven dayadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…