Aysonu Kizlari 2008

hayret ya ne insanlar var heeee:1shok:

benim kızımda benim odamda yatıyor park beşiği var oldukça geniş zaten orda yatıyo

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum bşka da bişey diyemiyorum valla sapıtmış bu insanlar yaaa :1shok: ulen ben çok yakın insanlarımdan borç isteyemiyorum yeri geliyor kaldı ki tamımadığın dialoğun bile olmadığı insandan 3-5 milyar bu yaaa:1shok:

sen ala alacağını ondan bence yüzleşş neden böle bişey yaptın sana yakıştıramadım de ve günenimi kaybettin görüşmek istemiyorum senle artık de kapat konuyu görüşme bidaha

oh ne güzel buluşacaksınız demek:))

valla kızlar parayıda geçtimde babam ne alaka ben varken çözemedim...acaba başka yollumu bu parayı isteyecekdi ..allahım aklıma çok şey geliyor...kendi boynuna günahı .. yani herşey olailiyor kimseye güvenmemek gerekiyor desem olmuyordaa...

esencimm canım evlilik yıldönümünüzü kutladım ama görmedin sanırım canım Allah eşinle çocugunla nice saglıklı,mutlu huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin.

kimbilir ne düşündü hatun bellimi olur iyisi var kötüsü var insanlar binbir çeşit işte
değilmi ya senle komşu bi dostluğunuz var senden talep edebilirdi böyle bişeyi bide cep telefonundan numara çalmalar vss tuhaf yanii pek hayra alamet bi insan değilmiş gibi yanii

selaaaaaam ben geldiiiimmmm
pazartesi akşamı geldim şu güne kadar evdeki temizlikle uğraştım
eeee sizler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sıcaklardan çok bunaldım artık kışın gelmesini dört gözle bekliyorum ee tabi kışın gelmesi demek bebeğimin doğması demek oliiii allah nasip kısmet ederse inşallah

hoşşş geldin büyütmüşsün oğlanı eferim kızz gezdin geldinnnn

bizler aynıııııııııııııııı vallahhh

esencimm canım evlilik yıldönümünüzü kutladım ama görmedin sanırım canım Allah eşinle çocugunla nice saglıklı,mutlu huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin.
teşekkürler canım görmemişimopuyorumnanaktanama unuttu eşimmafoldumben

hoşgeldin kaçakkk

biz hicroşla buluştuk şimdi geldim
hicroşş ben seni çok sevdim canımhep görüşelim tabi sende sevdiysen
u arada kızı pışpışladım gazı çıktııııkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sağol canım
ooohhhh buldunuz birbirinizi yakın gidin bakalım hiç bana gelmeyin taaammı :dilcikar:

eşim kutlamadı kızlar üstüne bi de fb maçına gitti çok kırıldım onamafoldumben
benim için ne kadar önemli bir gün olduğunu bile bile unuttu

selam kızlar ben geldimmmm
bu akşam üstü esenle buluştuk nihayet sizlerden biri ile daha yüzyüze görüşme imkanım oldu sanki eskiden beri görüşürmüş gibiydik (bence tabii )çok tatlı biri valla bundan sonra fırsat buldukça görüşücez hem yakınızda bu çok iyi valla şimdiye kadar neden görüşemediysek artık neyse geç oldu ama güzel devam edecek inşallah
ahsen hanımda çokkkkk tatlı maşallahhh ceylinin çorba saati geldiğinden fazla kalamadık yahuu bi resim çektirebilseydik ama neyse bidahaki buluşmalarda artıkk ahsenin bi resmini çektim şeker kız yaa ceylinle iyi arkadaş olacaklar inşallah seneye bu zaman oynarlar beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…