benım bir komşum var..ben 3 de o 4 numara....2 senedir tanıyorum...arada gider gelirim..bana o fazla gelmez çğırırım ama gelmez....neyse arada yalanlarını yakaladığım oluyordu..o yüzden mesafeli davranıyordum...zaten mesafeli bir insanımdır..hemen vıcık vıcık olamam..karekterim böylee....
neyse..geçen hafta salı günü babamın telefonu çalmış....abimin yanındaymış babam..açmış...ben nilayın komşusu merhaba amca...nasılsınız... bana 25 gramdan 3 tane 24 ayar bilezik parası borç verebilirmisiniz demişşş..sonra telefonu nilaydan aldım demiş...babamda abimin yanında olduğu için kalabalımkmış...sadece nasıl ödeyeceksin diye sormuş emeklim var demiş....sonra kapatmışlar sonra konuşalım demiş çünkümüsait değilmiş babam şok olmuş zati...sonra anneme anlatırken bu olayı mesaj gelmiş...ben nilayın telefonundan gizlice aldım telinizi demiş....ohaaa yanii yaa babamı görmüşlüğü yok bana giderlerken kapıda gördüklerinde merhaba der iyi akşamlar der babam o kadar..yani ne oturmuşlukları var ne konuşmuşlukları var...yanii acaipşok geçirdim....sonra babama bir yerlerde görüşelim fdemiş...sonra ikinci kez aradığında babam kaymış fırçayı...sen demiş kocandan habersiz neler karıştırıyorsun komşuların bu reziliğini duysa ne olur demiş...birde 3,5-4 milyara yakın para istiyorsun benden ve ben senı nerden tanırım sen benı nerden tanırsın demiş...çok ayıp yaptığın bir daha benı rahatsız etme demiş... allahım şok içindeyim halaaaaaaa ..neler oluyor hayatdaaaaaaaaaa
benım telefonumdan babamın telefonu almış allahım yaaa ..aklıma neler geliyor varyaaa..ya bebeğimii kaçırsa satsaa..offf asla kapımı açmayacam....kolye ve küpe gelecekdi avondan onu almam lazım ödemişdim parasını....almasammı ..bu seferde eşim diyecek nerde kolyen diye ..zaten eşim sin,ir oluyordu..acaba eşiminde anlatmadığıbişilermi var??yaaa kadının iki oğlu var biri 15 biri 10 kocası efendi bi adam.. nasıl bunu yapar hayret ediyorum..
senın yanındamı peki yani yatak odasındamı karyolası??
evet hayatım yanımda yatak odasında ben şimdilik oda yapmadım seneye yapıcam odayı
yaaa ben alıntı yapmadan yazamıyorum
hicroşşş kız uyuyor hala çıkarken ben sana çağrı atarım
yaaa ben alıntı yapmadan yazamıyorum
oh ne güzel buluşacaksınız demek:))
valla kızlar parayıda geçtimde babam ne alaka ben varken çözemedim...acaba başka yollumu bu parayı isteyecekdi ..allahım aklıma çok şey geliyor...kendi boynuna günahı .. yani herşey olailiyor kimseye güvenmemek gerekiyor desem olmuyordaa...
selaaaaaam ben geldiiiimmmm
pazartesi akşamı geldim şu güne kadar evdeki temizlikle uğraştım
eeee sizler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sıcaklardan çok bunaldım artık kışın gelmesini dört gözle bekliyorum ee tabi kışın gelmesi demek bebeğimin doğması demek oliiii allah nasip kısmet ederse inşallah
hoşşş geldin büyütmüşsün oğlanı eferim kızz gezdin geldinnnn
bizler aynıııııııııııııııı vallahhh
teşekkürler canım görmemişimopuyorumnanaktanama unuttu eşimmafoldumbenesencimm canım evlilik yıldönümünüzü kutladım ama görmedin sanırım canım Allah eşinle çocugunla nice saglıklı,mutlu huzurlu nice seneler geçirmenizi nasip etsin.
selaaaaaam ben geldiiiimmmm
pazartesi akşamı geldim şu güne kadar evdeki temizlikle uğraştım
eeee sizler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sıcaklardan çok bunaldım artık kışın gelmesini dört gözle bekliyorum ee tabi kışın gelmesi demek bebeğimin doğması demek oliiii allah nasip kısmet ederse inşallah
teşekkürler canım görmemişimopuyorumnanaktanama unuttu eşimmafoldumben
hoşgeldin kaçakkk
biz hicroşla buluştuk şimdi geldim
hicroşş ben seni çok sevdim canımhep görüşelim tabi sende sevdiysen
u arada kızı pışpışladım gazı çıktııııkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk sağol canım
ooohhhh buldunuz birbirinizi yakın gidin bakalım hiç bana gelmeyin taaammı :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?