tamam canım uyanınca emziririm çıkarız biz sen tam olarak nerde oturuyordun
ohhh gezmişin sefa olsun canımm
napsın bıcırık bakıyorki konuşmak istese konuşamıyor uleynn bu işe yaramaz dili nedeyim atayımda gitsin bu bozuk galiba fabrika hatası diyordurrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bol su içir canım gezmişin tozmuşun değişiklik olmuş çocuğa ama ishal olabilir blkim hava değişimi vss bellide olmaz belki yediği bişiidendir merak etme sen
tamam canım uyanınca emziririm çıkarız biz sen tam olarak nerde oturuyordun
yaaaa ben direk yazamıyorum alıntı yapmam gerekiyor aşada hızlı cvp kısmı yok bende
ben geldimmm kuşlarımm canlarımmm. artıkımm burdayım cuma gecesi geldim eve tabi ev batmış çıkmış bugün temizligim vardı çok şükür evim misler gibi oldu rahat rahat oturabilirim artık bende bugüne kadar ufak tefek işlerimi yaptım aktardım döndürdüm düzenledim işleri yoluna koydum artık buralardayım tabi benim minnoşun izin verdigi sürece. ozan çok yaramaz oldu arkadaşlar artık zapdedemiyorumm memlekette rahattım pek birşey anlamadım annemdi,kardeşimdi,yegenlerimdi derken ilgilenen çoktu birde müstakil ev ogluşumda rahattı eve geldik amann benden inmiyor. hala bagırmalara devam habire aaaa diye bagırıyor durduk yere ne yapacagım bilmiyorum.
öncelikle nurayıma yazayımm nuray canımcımm kusuruma bakma seni ne arayabildim nede gelebildim sagolsun dırımım aradı onada anlatmıştım kuşadasına gittik dolayısıyla maddi olarak biraz çöküntüye ugradım. o yüzden izmir hayallerim suya düştü.arama konusunda da bugün yarın arayacagım inşllah aradıgımda anlatırım şekercim. inşllah sende meyra kızımızda iyisinizdir yeni incileriniz hayırlı olsunn.
dırımımmm canımm nasılsın şekerimm geçmişi okuyamadım inşllah iyisinizdir canım bu sayfayı okudugum kadarıyla minik kuşlara rahat vermiyormusun kıız bırak biraz bebeklik yapsınlar,yaramaz olsunlar. :)
neşemlede konuşamadımm ameliyat olacakmış inşllah tez zamanda iyileşir. bebekle birlikte zor olur Allah kolaylık versin.
Hicranımm papatyamm nasılsın canımcımmm ceylinimiz nasıll.
Bebeklikk sende kızında iyisinizdir inşllah.
Esenimm siz nasılsınız Ahsenimle.
Fakemm nasılll, Dilegimiz nasıl arkadaşlar inşllah herkesler iyidir. sizleri çok özledimm.
Usus'dan haber varmııı.
Gökçen arada bir ugruyordu iyidir inşllah.
Krispii nasıll hamişlik nasıl gidiyor.
İsmini unuttugum kimse varmı bilmiyorum ama güzel arkadaşlarım sakın kırılmayınn hepiniz inşllah iyisinizdir herkesi çok çok öpüyorum yarın görüşmek dilegiyle. herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.
bizimkinin karyolası var bizimki acayip dağınık ytıyor zaten sabaha kadar yatağını herköşesini tavaf ediyor sende al bi tane normal bebek karyolası kız artık da gelir ona küçük beşik bacım:)))))))) evet öyle diyordur:)))))))
yaa benım hiç işim bitmez oldu yawww eskiden ne güzel yedir gazını çıkar uyuyordu:))) şimdi off gezmek istiyor oynamak istiyor gülmek istiyor:)) eski günleri arar oldum sankim:)))) yani daha küçükken halini:))) 3-4 ay sonra ne olacaz acabaa:))) dün gece hiç uyutmadı ...bu küçük beşikler varya ondan var sanırım artık dar geliyor..dün gece bağırıyordu al benı burdan diye aldım yatağa yatırdım uyudu:)))sonra geri aldım beşiğe gene bağırdı:))) sonra mama yaptım gene kandırdım beşiğe yatırdım 10 dakika uyumuşuz aboo bi ağlayışı var kalkdık artık ..odasında yatak var ama ben ne yapacam o orda yatarken alışdım gözümün önünde olmasınaa....kanepeyi açtım birlikde uyuduk sabaha kadar kollarını aça aça uyudu:))))))))))))))
siz nerde yatırıyorsunuz bebekleriniziiiiiiii.....yalnız bırakamam daha ya bişi olursa korkuyorum...odasında kanepe falan da yok tek onunoda takımı var...buna acilen çözüm bulmalığım..telzsizimiz var ama naıl olur...
sizde anlatın nasıl nerde yatırıyorsunuz bebişlerinizi???
yeşilkent 3 te
bizimkinin karyolası var bizimki acayip dağınık ytıyor zaten sabaha kadar yatağını herköşesini tavaf ediyor sende al bi tane normal bebek karyolası kız artık da gelir ona küçük beşik bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?