canım kaçırmışım seni. evt güzelim 28 agustosta. kilo konusunda da eve geldigimde ilk işim tartılmak oldu 2-3 kilo vermiş görünüyorum tartı ama bilmiyorum artık memlekette iştahtan kesilmiştim biraz iyi degildim açıkçası şimdilerde de aynıyım inşllah kalan 6-7 kilomuda verebilirim şuan 52-53 üm inşllah 47 olmalıyım. boyum malum kısa oldugu için.aslımmm bi bakem dedim
gidiyorum yatmaya çok öptüm seniiii ozan ege 1 yaşınamı giriyor cnm
ayın kaçında girecek?
aslımm kilo verdinmi tatlım şimdi kaç kilosun ?
arzuu canımm hoşgeldinn sende gelip gitmişsin. bizde seni özledik canım geçen sene bu zamanlarda dogum muhabetleri konuşuyorduk ama sanırım sen dogum yapmıştın degilmi.oğluşumun sesi geldi uyandı galiba tatlım çok öpüyorum seni kızlar hepinizi çok öpüyorum en kısa zamanda döneceğim aranıza hepinizi çok özledim.byeeeeeeeeee
lenn nurayy avrupa yakasına gelecen anadolu yakası değillllll aslıyı biz misafir ederiz ben iki çocukla nasıl geçem beeeee......
biz geldikk yawww alişimin yumoşunda su kesesi varmış 1-1,5 yasa kadar takip dediler kendiliğinden erirmiş erimezse ameliyat dediler.....
ömerimde yumoşuna baktı ve birdahaki aya dedi gelin muayne ve ultrason isteyecem dedi....
eğer 2 aydaki ultrasonla aynı yerde ise yumurtanız ameliyat günü vereceğiz dedi
kızlar inş. ameliyat olmaz çok korkuyorum yavurmu vermem yaaaaaaaaa off fçok zor bu işlerr
aslııı ozan ne kadar büyümüş cnm yaaaa ne kadar büyümüşşşş
bu arada hicroşumm boy kilo sormuşsun paşalarım iyi tatlımm
ömer en son 7030 du alişde 6400 dü boylarıda 62 cm 63 cm ömer 1 cm fark attı ama bundan sonra ne olur kilomuz bilmiyorum ek gıdaya geçtik ömer çok üçkağıtcı oldu mama yerine meyve muahllebi yemek istiyor mama yemediğinde muahllebi yapıyorum bende
yarın bizim yıldönümümüz ama kociş hatırlamıyor galiba
kafasını kırıcam bu ikinci heeee
hicran o kadar yakın oturuyoruz görüşemedik canım ya görüşelim mii
hadi yaakötükedihüso
ne var ne yok bi rbakayım dedim başka vaktim olmuyor ki güzelim o kadar yoğun ki işler kafamı kaşıyamıyorum bakıcımız da işi bıraktı aşağı yukarı koşturup duruyorum
günaydııııııııııııııııııııııııııııınn bende şimdi kalktım
ya bu kız akşam geç yatıyor ama sabah maşallahı varrr
hicroşşşş buluşalımmı dedikkk ama yoksun yaaa
ohooooooooooo hicroş beni görene kadar kızım uyuduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?