Aysonu Kizlari 2008

aslımmm bi bakem dedim

gidiyorum yatmaya çok öptüm seniiii ozan ege 1 yaşınamı giriyor cnm

ayın kaçında girecek?

aslımm kilo verdinmi tatlım şimdi kaç kilosun ?

ne var ne yok bi rbakayım dedim başka vaktim olmuyor ki güzelim o kadar yoğun ki işler kafamı kaşıyamıyorum bakıcımız da işi bıraktı aşağı yukarı koşturup duruyorum

oğluşumun sesi geldi uyandı galiba tatlım çok öpüyorum seni kızlar hepinizi çok öpüyorum en kısa zamanda döneceğim aranıza hepinizi çok özledim.byeeeeeeeeee

aslımmm bi bakem dedim

gidiyorum yatmaya çok öptüm seniiii ozan ege 1 yaşınamı giriyor cnm

ayın kaçında girecek?

aslımm kilo verdinmi tatlım şimdi kaç kilosun ?
canım kaçırmışım seni. evt güzelim 28 agustosta. kilo konusunda da eve geldigimde ilk işim tartılmak oldu 2-3 kilo vermiş görünüyorum tartı ama bilmiyorum artık memlekette iştahtan kesilmiştim biraz iyi degildim açıkçası şimdilerde de aynıyım inşllah kalan 6-7 kilomuda verebilirim şuan 52-53 üm inşllah 47 olmalıyım. boyum malum kısa oldugu için.
oğluşumun sesi geldi uyandı galiba tatlım çok öpüyorum seni kızlar hepinizi çok öpüyorum en kısa zamanda döneceğim aranıza hepinizi çok özledim.byeeeeeeeeee
arzuu canımm hoşgeldinn sende gelip gitmişsin. bizde seni özledik canım geçen sene bu zamanlarda dogum muhabetleri konuşuyorduk ama sanırım sen dogum yapmıştın degilmi.
en yakın zamanda tekrar aramıza dön canım gerçi bende yeni döndüm. opuyorumnanaktan

günaydınlar bayanlarrrrr ben kalktım tabi herzamanki gibi 8 deeee şimdi aliş kalktıı onunla ilgileneceğimm

günaydııııııııııııııııııııııııııııınn bende şimdi kalktım
ya bu kız akşam geç yatıyor ama sabah maşallahı varrr
hicroşşşş buluşalımmı dedikkk ama yoksun yaaa

günaydınn hanımlarrr bende her zamanki gibi erkenci olanlardanım 7de kalktık ama gelmem bu saati buldu ogluşu uyuttum etrafı toparladım ogluş uyanmadan bir bakayım sizlere dedim ama gelip gitmişsiniz sanırım.
Esencimm sorma canım benim oglanda öyle gerçi çok geç yatmıyor ama sabahları biraz daha geç kalksadiyorum ama nerde aslında böyle alışmalarıda iyi uyku düzenleri var bizde uyuyalım diye neler istiyoruz:))

:Saruboceq:
canım inşallah kendiliğinden geçer ameliyata gerek kalmaz allah yardımcın olsun üzme kendini iyi düşün iyi olur inşallah

evet nurayyy avrupa yakasııııııııııııııııııııhihoyyyt

iyiler maşallah kız iyi bakıyosun yeğenlerimizee devam ettalkisalkisalkis

anam ben sana diyom görüşelim diye sen de benim gibi yerinde duramadın bi türlü bide ana bacı dıdı çok :roflol: ama görüşelim valla bak ben hergün 5-6 arası bahçeye çıkarıyom kızı sitenin bahçesine evde olduğum sürece tabii .arada sen bizim buraya gel bazende ben sizin bahçeye kızı hergün çıkarmıyonmu sen kışa girince zaten çıkamayacaklar fazla şimdiden güneş görsünler accuk leynnn hem bizde laflaruk işte beee

ne var ne yok bi rbakayım dedim başka vaktim olmuyor ki güzelim o kadar yoğun ki işler kafamı kaşıyamıyorum bakıcımız da işi bıraktı aşağı yukarı koşturup duruyorum

OOOOOOOOOOOOOO EFENİM KİMLER TEŞRİF ETMİŞŞŞŞ ulen bizde bakıcımı varda biz geliyoz uyuz gacıııııklava: insan hergün 10 dk olsun uğrar buraya dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…