selam hicroşum naber nasılsın?
ben veletlerle uğraşıyorum valla hiçbişey yaptırmadılar bana yaaaa ne alem çocuk bunlar bugün niyetlenmedim yaramaz oldular dün niyetliydim sakindiler
nurişş 20 -25 gün kalacaktı cnm zaten pc bozuktuuu
abooo bırı benı mı cagırdı:))
naber kuslar hayırlı ramazanlar tatoslar da gelmıslerrrr nasılsın hamılelık nasıl gıdıo
tıckerlar deısmıs pek gozel olmuss
nice senelere canım ne güzel benimkine iyi ders oldu bidaha unutmazzzopuyorumnanaktan
hicroşşş kız şu takvim işini öğrette bende değiştireyim
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didi
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
naber kuslar hayırlı ramazanlar tatoslar da gelmıslerrrr nasılsın hamılelık nasıl gıdıo
selam kızlar nasılsınız
yaaa kızlar oruç tutmuyorum tutsamıydımki acaba yaaa valla cesaret edemedim günler çok uzun ben aç kalınca başım çok ağrıyo tansyon sorunum oluyo onlarıda geçtim bebeğin sıvısı azalır diyede korktum annemler hep tut dedi emme girişmedim
manyek hamilesin sen kazaya kalır işte tutma doğumdan sonra 11 ay süren var o sürede tutabilirsin kazaları
hb canım
ne zaman aradın kıs Alla Alla ben nıye bılmıom:uhm:
ben su an evdeyım döndük pc olayı halloldu burdayım
ama benımkı cok fena devamlı pesındeyım heryere saldırıor baya hızlı
emeklıyor
cok sık gıremem aksamları uyuyunca yazarım ancak..
hicrancımm yaa zaten senin rep ve takvim konusunda hızına yetişemiyorum süpersinn bende kopya çekecegim banane kaydirigubbakcemile2MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers
canım bu siteden yaparsan hem resim ekleyebilirsin hemde kaç aylık kaç günlük belli olur bebişin
yok kendi takviminin aynından istiyorsan o üye olmak gerektiriyor sanırım
ama bu verdiğim likten istediğin desenleri resimleri seç ahsenin tarihini gir her seçimde ilerle tuşuna basıp en son çıkan linklerin en alttakini profil düzenledeki en altta takip çizelgesi yazan yere yapıştır olmazsa bir ara ben yaparım sen ahsenin resmini koyarsın buraya okkk
hb canım
ne zaman aradın kıs Alla Alla ben nıye bılmıom:uhm:
ben su an evdeyım döndük pc olayı halloldu burdayım
ama benımkı cok fena devamlı pesındeyım heryere saldırıor baya hızlı
emeklıyor
cok sık gıremem aksamları uyuyunca yazarım ancak..
hicrancımm yaa zaten senin rep ve takvim konusunda hızına yetişemiyorum süpersinn bende kopya çekecegim banane kaydirigubbakcemile2
nuray canım hoşgeldinn tatilemi gitmiştin canımm kısa sürmüş sanırım. sanada hayırlı ramazanlar kızımız yaramazlıklara başlamış kolay gelsinn.
herkese iyi geceler kimseler yok yine.
sağol kuşum yaaaa evet burnunu yatağa sürttüğü için olmuş dediler ama yok böle bir kan yaa çocuğumun kanının yarısı gitmişşş alla allaayyy dirim Allah korusun yaa onemli bise deildir canim insallah
selam aslicim hosbuldum nasilsin
hicrosum benimki pazartesi 8aylik olcak simdiden ayakta duruyor heryere atliyor tutnup kalkior cok hizli kendisi iyiki park yatak almisim devamli pesinde kosamam yorulunca icine koyarim simdi zaten oruc da var enerjim yetmez ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?