Aysonu Kizlari 2008

selam hicroşum naber nasılsın?

ben veletlerle uğraşıyorum valla hiçbişey yaptırmadılar bana yaaaa ne alem çocuk bunlar bugün niyetlenmedim yaramaz oldular dün niyetliydim sakindiler

nolsun canım bende ceylinin yaramazlıkları ile uğraşıyom nediyim işte
bende niyeli deilim mazeretliyim malum:kedi:

abooo bırı benı mı cagırdı:))
naber kuslar hayırlı ramazanlar tatoslar da gelmıslerrrr nasılsın hamılelık nasıl gıdıo

tıckerlar deısmıs pek gozel olmuss

selam kızlar nasılsınız
yaaa kızlar oruç tutmuyorum tutsamıydımki acaba yaaa valla cesaret edemedim günler çok uzun ben aç kalınca başım çok ağrıyo tansyon sorunum oluyo onlarıda geçtim bebeğin sıvısı azalır diyede korktum annemler hep tut dedi emme girişmedim

MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers

canım bu siteden yaparsan hem resim ekleyebilirsin hemde kaç aylık kaç günlük belli olur bebişin
yok kendi takviminin aynından istiyorsan o üye olmak gerektiriyor sanırım
ama bu verdiğim likten istediğin desenleri resimleri seç ahsenin tarihini gir her seçimde ilerle tuşuna basıp en son çıkan linklerin en alttakini profil düzenledeki en altta takip çizelgesi yazan yere yapıştır olmazsa bir ara ben yaparım sen ahsenin resmini koyarsın buraya okkk

manyek hamilesin sen kazaya kalır işte tutma doğumdan sonra 11 ay süren var o sürede tutabilirsin kazaları

ülennnn kuşşşş gelmişşş hojjjjjjjjjjj gelmişşş canım nasıl gidiyorrr nasılsınnn geçen ave hattından aradım seniii açmadın yada duyamadın

kızz tataoşşş sakın oruç tutma ben bile zorlanıyorum saçmalama yığılırsın yaa şu hamiş kadınlara bu havada bu uzun vakitte nasıl tut derler yaaaaaaaaaaaaaaa

günahhh asıl tutulursa ya bebeğe bişey olsaaa millet keyfinden tutmazkenn

ayy çok çıkıştım yine sanırım......

hb canım
ne zaman aradın kıs Alla Alla ben nıye bılmıom:uhm:
ben su an evdeyım döndük pc olayı halloldu burdayım
ama benımkı cok fena devamlı pesındeyım heryere saldırıor baya hızlı
emeklıyor
cok sık gıremem aksamları uyuyunca yazarım ancak..

dimekkkkkkkkkkkkk döndünnn zemuszemushoşgeldinnnn cnm

dimekkk geziyorrr heeee abooooo

hicrancımm yaa zaten senin rep ve takvim konusunda hızına yetişemiyorum süpersinn bende kopya çekecegim banane kaydirigubbakcemile2
abooo bırı benı mı cagırdı:))
naber kuslar hayırlı ramazanlar tatoslar da gelmıslerrrr nasılsın hamılelık nasıl gıdıo

tıckerlar deısmıs pek gozel olmuss

nuray canım hoşgeldinn tatilemi gitmiştin canımm kısa sürmüş sanırım. sanada hayırlı ramazanlar kızımız yaramazlıklara başlamış kolay gelsinn.
herkese iyi geceler kimseler yok yine.

maşallah meyra hanumaaa e seni baya yoracak ozaman ceylinde öle hergeçen gün de ilerliyor böcek gibi ordan orayakaydirigubbakcemile3

ehem ehem yenilikleri seviyoruz malummm kaydirigubbakcemile3 çek bacım çek kopyanı ne dimekkk biz burda sizler için varıkkkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

şuan daha yeni cerrahpaşadan geliyoruz alişimin burnu kanadı öle böle değil yatak odama koymuştuk benim nevresim batmışşşş ...kendi yatağındada kanamış bu arada hiç görmedik uyuyo diye ışıkları açmadık......ben görünce şoka girdim deli gibi soyundum kıyfetlerimi bulamıyorum.....

bi yandan çanta yapıyorum bi yandan ömer huysuz allahtan erkek kardeşim bana gelmişti ömeri ona bıraktık çıktık küçük kaynım kızarkadaşı ile ömeri n yanına gelmişş onu uyutup bizim yanımızageldiler ancak eve geldik çocuk acılda çocuk doktoru muayne etti bişey görmedi k.b.b yolladı onlarda baktı damla ve jel verdi yüzü koyun yattığından burnunu sürtmüş olabileceğini herhangi bişey görünmediğini söylediler....ama ömrümüzden ömür canımdan can gitti koca kanlı çarşafı bile çantama koymuşum ....kuzumdan kan alırkende çok fena oldummm ...............offff annelik zor zanaat valla...

ayyy dirim Allah korusun yaa onemli bise deildir canim insallah
selam aslicim hosbuldum nasilsin
hicrosum benimki pazartesi 8aylik olcak simdiden ayakta duruyor heryere atliyor tutnup kalkior cok hizli kendisi iyiki park yatak almisim devamli pesinde kosamam yorulunca icine koyarim simdi zaten oruc da var enerjim yetmez ona

sağol kuşum yaaaa evet burnunu yatağa sürttüğü için olmuş dediler ama yok böle bir kan yaa çocuğumun kanının yarısı gitmişşş alla alla

bide aksam kan alan salak doktor çocuğun canını yaktı kuzum yaa ona bile gülücük taıyorr.....offf içim giti kuşum içimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…