Aysonu Kizlari 2008

patates püresi 4. aydan itibaren....

malzemeler
150 ml bebelac 2 veya bebelac 3
1-2 küçük boy patates

hazırlanışı

patatesi haşlayıp püre haline getirin ve hazırlanmış bebelac 2 veya bebelac 3 mamayı içine ilave edip iyice karıştırın ...

sana bi tarif vereyim ilk onunla başla canım dur yazayımm...ben deneyeceğim biraz sonra uyanınca hazır herşey bi mamayı yapıp hazırlayacam...

sağol cnm benim doktorumuz bizede verdi artı dün milupanın standındaki göçrevlide verdiii

ben doktor diyince baslayacamm

öfff beee dedim bu ali mıçını yırtıyooo deli edecek beni yaaa ömer uyanacak o inat ediyo ağlıyo ben sallıyorum alamam kucağıma hiççç

:1shok::teselli: canım yaa çok üzüldüm allah korusun işte yatakta debelenmeye çalışıyorlar ama sizinkiler daha küçük değilmi nasıl dönebilmişte burnunu sürtmüşki yaa çok geçmiş olsun bak bişii yokmuş demekkii ama bu ikinci olmadı mı yaa acaba burun damarında sorun mu oldu da ufak bişiiden kanıyor ölee sen genede peşini bırakma birşoşumma.s.çok geçmiş olsun

maşallah seninki hızlıymışş bizimki 9 ay 10 günlük tü ilk emeklemesi ve tutunarak yürümesi

yapmışın işte bacım bak ne güzel olmuş hem resimli hem kaç ay kaç günlük yazıyor işte

allah kolaylık versin canımm ev işi kolay değil işte hem oruçta da insan zorlanıyor biraz ben daha siftah yapamadım yarın ilk orucumu tutucam allah nasip ederse regl henüz bitmedi

Birsencim senin işin hepimizden zor tabii kolay değil 2 tane ile uğraşmak heleki büyüdükçe hareketlenmeleri yaramazlıkları olucak daha ALLAH KOLAYLIK VERSıN SANA CANIM ama bide şööle düşünn ikisi birden büyüyecek ilk arkadaşları kendileri olacak ileride annelerine bakacak iki gelin gelecek elin sıcak yada soğuk suya değmeyecek inşallahhh allah hayırlı elat olmalarını nasip etsin a.s.

alah kolaylık versin sanada canım.
inşalah hamiş değilsindir daha erken çünki ama benim arkadaşlardan sezeryanla doğum yapan var 2. ayda hamiş kalmıştı ve doğum yaptı çok şükür iyi ama erken doğum oldu 7,5 aylık çok şükür ikiside iyi ama genede erken inş.hamiş değilsündürrr:CüvCüv:

evet cnm zor ama bugün rabbim iş yapmamı istedi kesin çok zorlu geçmedi yani

heryeri silidim süpürdüm banyomu sildim klozet lavoba yıkandı sadece küveti yıkamadım

çamaşır makinasına çamaşır attım ...bizim makinanın pis gider borusu küvetin içind yine kirlenecek diye yıkamadım duşa girmeden yıkayacam....sadece toz aldım bulaşıkları hallettim.....çamaşırları topladım ütülencekleri ayırdım diğerlerini katladım kendimi doyurdum sahurda yedim bide şimdi yedim......çocukları besledim...

şimdi barbunya ayıkladım ocağa atacam çamaşır durduysa onu asacam ömeri alıp yıkama işine girecem onuda yıkayım rahatlasın çocuk aliş uyuyor tabi tilki uykusu uyanır hemen.....

ahhhh hicroşum dedin gibi olur inş.gelinlerim yapar ...ben erkenden evlendirecem bunları eli ekmek tutan evlensin valla genç kaynana olayım...genç olayımki sorunlarına gençliğimde koşayım sonra bizim kaynana gibi ben yaşlıyım diyip yayılmayayım dimi....

leynnn nurişş buradası ışığın yanii ama neredesinnn

bişi soracam ben bu veletlere 125 ml lik sütlaç yediriyorum 2 saat geçmeden acıkıyolar 2 saat olmasına 15 dk. 90 cc mama yedi ali öle uyudu fazlamı yiyolar yaaa bikavonoz meyveleri götürüyolar çok güldüm ömer havuç mıçmışş resmennn

sağol cnm benim doktorumuz bizede verdi artı dün milupanın standındaki göçrevlide verdiii

ben doktor diyince baslayacamm

anladım canım..

bişi soracam canım...bu kavonoz mamaları falan alıyorsun yaa baya çok para gidiyordur...baya masrafınız artmışdır değilmi....bu püre işini evde yapsan daha ucuza mal etmezmisin bide iki bebek...çok yaaa..ben sadece kaşık maması aldım..eşim çorbalardan alayım dedide olmaz dedim ben yapacam evde..yazık yaa paraya diye düşünüyorum..ama senın işinde zor iki bebek bakımı ben biriyle zor uğraşıyorum senın daha zor...allah kocana sağlık versin ve bol paraa :) kaydirigubbakcemile5

cnm çorba yok bu ay bize bende çorbaları kendim yapacam ben sadece meyve pürelerini kavonoz alıyorum onuda 6 aya kadar cnm doktorum dediki bu ay rendeleyeceğin vereceğim meyveden sadece o vitamini alacaklar ama kavonoz meyvelerinde birçok vitamin ilaveli dedi en azından 6 aya kadar böle gidelim dedi ....tmm dedim şimdi bebelac alırsak uygun ama hipp dedi doktor organik olduğundan ayda 150 tl buluyor günde bir kavonozu yiyolar çünki buda iki meyve yapar günde 5 tl hipp le bebelakla 1,25 hangisi varsa onu alıyorum cnm kasmıyorum çünki ...pirinçler zaten mama gibi bunları yerken mama biraz daha az gidiyor sütlacı hazır muhallebiyi ben kendim alıyorum dışarı çıktığımızda hazır oluyor çünki bazenden pirinçden kabız olduklarında armutlu muhallebi yiyolar herşey haloluyor

mesela bugün ömer havuç mıçmış heheheh :)))))

hanımlarr merhabalarr ben geldimm bugün biraz banka işlerim vardı dışarılarda takıldım bakıyorum ben yoktum tabi sizde kaynatmışsınızz ohhh.
dırımcımm canım maşallahın var güzelimm on elinde on marifet iki bebişin var ama her işe yetişiyorsun kuşumm bende tembel teneke ancak ozanın peşinde koşuyorum yemek yapıyorum gerçi geldigimden beri hemen bir gün süpürge birgün vileda yapıyorum toz alıyorum.dün yemegi döktürmüşüm zaten ayıptır söylemesi. ama geldigimden beri çamaşır yıkama faslım bitti ama ütüleri elim gitmiyor bir türlü yarın yaparım diye hep erteliyorum ama bakalım daha ne kadar erteleyecegim.

herkese selam nasıl gidiyor kızlar ramazanınız

birsen cim mesajın için teşekkür ederim canım nerden biliyon benim doğum günümü faceden demi
ince düşünceli arkadış benim çok sağol
msejı yeni gördüm bugün dışardaydım tel i evde bırakmıştım şarjı yoktu
bugün doktorada gittim kızlar şeker yüklemesi için bebişimide gördüm geldim kuzucum tersmiş ayakları aşağıda keratanın bende desemki bu çocuk neyn bu kaaa canımı yakıyo aşağıdan meğer ayaklarını geçiriyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…