Aysonu Kizlari 2008

ehem ehem yenilikleri seviyoruz malummm kaydirigubbakcemile3 çek bacım çek kopyanı ne dimekkk biz burda sizler için varıkkkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sagol şekercimmm. iyiki varsınn. opuyorumnanaktan
dırımımm canımm çok geçmiş olsun güzelimm okuyunca çok üzüldüm inşllah iyidir şimdi kuzumuz.
iyiyim kuşumm nasıl olayım idare edip gidiyoruz işte.
herkese iyi pazarlar.

günaydıın kızlar
birsenim geçmiş olsun canım şükür bişe yokmuş
hicran kız doğumgününe kaç gün kaldığı yazıyor kaç ay kaç günlük olduğunu nerden anlıycazzzz
ne beceriksizim yaaaa

dırım cnm çok geçmiş olsun yaaaa
umarım kötü bişey yoktur
sıcaklardan falan olmuştur
şimdi geç oldu yarın ararım seni

gece 3 de yattım 4 de sahura kalktım
pazar diye 6,5 kadar tv takıldık kocişle
öğlen 12 ye kadar uyudumsonra almiş açkaldı diye fırladım yataktan sormayın
acıkmış kuzm omlet le süt hazırladım sonra işe koyuldum
ev silindi toz alındı üç makina çamaşır
merc çorb ve etli dolma yaptım
yatak çarş değişti almişin odası toplandı,derken ben bitmişim tabi
iftarı ettik şükür:)
yaşalnıyormuyuz ne?

günaydınlarrrr

gece sahurdan sonra uyumak istiyorum şöle 9 kadar ama ne mümkün yaa

ömer nasıl ağlıyor ciyak ciyak hemen mama yaptım ama regli olduğumdan pedimi değiştirmem gerekti

ayyyyyyyy durmadı çocuk mecbur değiştirdim yaklaşık 10 dk.biberonu ağlamaktan algılamadı göğüsüme bastırdım sakinleştirdim...sonra yedi mamayı 100 cc yedi uyudu tam uyuyayım dedim bu sefer alii ağlıyo onada mama altını değiştir onun gözler felfecir okuyo uyumaz o ömer kalkar öle uyur annemi nasıl uyutmasak taktiği bu....

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum......hergün bişiler yapıyorum ama ne ev toplu ne iş bitiyor

bikere şu ek gıdaya geçişten beri her ek gıda yiyiş bir üst değiştirme tabi bizde iki tabi medillerde var bide altlarına battaniye atıyorum püskürtmekten onlarda batıyor........

kocamda sağolsun her defasında gazı çıksın diye onları sırtına alıyor onun üstüne de batıyor gaz çıkarınca.....yani dün sadece 3-4 sıfır yaka çıktı...........alişin burnu kanayınca yatak koruyucusu nevresimler yıkandı........iki sepet çamaşır var. ......

kendimi yorgun ve yetersiz görüyorum artık ......bugün yapmaya çalışacağım işler

1)bulaşık makinasını boşalt ,pisleri at
2)evi süpür sil
3)çamaşırları katla,
4)makinaya çamaşır at
5)ütü yap
6)yemek yap

bunların hepsini yapmak bi yana adet olduğumdan kanrım ağrıyoo halim yok ve artı uykusuzum

bunların dışında sürekli mama yap yedir ,muhallebi yap yedir üstlerini değiştir altını değiştir

battılar hadi yıkan ..........aksam olur .......ama bide bunları yapmam için bana ,izin vermelilerrrrrr

bide gece rüyamda alişimi gördüm yüzü doğduğu günkinden daha küçük boynu ve kolları bir ip gibi

şok oluyorum görünce benim oğluma ne oldu diyorum böyle doğdu diyolar zor kalktım yaaa yatakadan

günaydın şekerlerr
nasılsınız ben sabah sabah evi sildim bulaşık yok ütü yok sadece yemek yapıcam ohhh

kızımı emzirdim uyursa bi de kahvaltı yapıcam

biz meyve yiyelimmm sonrada mutfağı toplayacam silecem leşş gibi olduuu

evide süpürecem bi veletler rahat bırakırsa

oyy kuş okurken ben yoruldum yahu Allah kolaylık versin
ama ek gıda oyle canım demiştim ya bol psilikli gunler beklio diye
beniki de aynı merak etme heryer batıyor gözüne kadar sokuo mamayı ayaklar bile batıyor
napalım boyle buyuyecekler
bende iş yok dun camsır yıkandı bu sabah da mutfagı hallettım sımdı oturuyorum ama oructan dolayı bitkinim zaten bişe yapasım da yok
enerjimi idareli kullanmam gereknaniknanik

günaydın şekerlerr
nasılsınız ben sabah sabah evi sildim bulaşık yok ütü yok sadece yemek yapıcam ohhh

kızımı emzirdim uyursa bi de kahvaltı yapıcam

merhaba kızlar... bizde aşıdan geldik 3 cü zatüre ve karma aşımızı olduk geldik öbür ayada 3. hepatitimiz var...premetüre olunca hepatitleri geç yapıyorlar....

valla kızlar ek gıdaya geçince daha çok işim arttı....sabah 7 de bi biberon maması yedik ..uyudu ..sonra kaldırdım öprek üstünü değiştirip bişi yedirmeden sağlık ocağına gittik..aşımızı olduk ...6700 olmuş kilomuz..boyumuz 60 cm....kafamız 39 cm... ek gıda kitabı ve demir ilacı verdiler...neyse demir ilacını değiştirmek gerkiyor arada simsiyah oluyor...elimdeki bozuluncaya kadar oda yedekde duracak:) ek gıda kitabı güzelmiş...mamadan yoğurt yapma tarifi var..birde patates haşlayıp mamayla karıştırıp yedirsem ...güzel güzel öğünleri anlatmışlar...gelince 70 cc kaşık maması sütlü pirinçliden yedi hemen arkasınada 125 cc biberon mamasını içti...şişti:)))ateşi çıkmasın diye ilaç verdim...6 saatde bir ver dedi hemşire..sabah kadar nöbetteyim bugün...şimdi mışıl mışıl uyuyor benım kız...

esen en güzel günlerin canım 1 ay sonra kendine bile hazırlamadığın şeyleri hazırlayacaksın...:)) birde çalışacaksın zor vallaaa...ama herşeye rağmen çok güzel...ben adet olmadım daha 2 gün önce olmam lazımdı yaww....hamile olma ihtimalim olamaz demi yaaaaaaa olursa yaaa ben ne yaparım ....kızlar şayet öyle bişi varsa sezeryanla oldu benım kız daha sakıncalımıdır??????

buraya gelmek için iyi vakit bulabiliyorsunuz ben kaç gündür bilgisayarın başına bile geçemedim..dün bi eşim açmış sadece müzik açabildim..biişiler oldu bugünlerde banada iş bitmiyor yapıyorum yapıyorum yok yaaaa bitmiyor..şimdi cerenin kıyafetler yıkanıyor sonra beyazları atacağım....mutfağım toplu ama akşama yemek lazım evin tozuda var..bilemiyorum ne olacak ...

benım kız geçen ay 700 gram almış...pek iştahı yokdu geçen ay...arada olur sanırım böyle şeyler demi kızlar....

dün eşim evdeydi sabah 8 de bi kalkdım 5 e kadar oturmamışım ...bi yandan kız bi yandan kahvaltı yemek off banyoyu temizle onu yap mutfağı sil akşam oldu ...gece bile kalkamadım kızda ağlamadı ağlasa uyanırdım...ama 4 de kalkıp bi mama yapıyordu..dün gece aç aç uyudu sabaha kadar:)) sabah uyandım ellerini yiyordu:)))

kızlarrr bende iş yapıyorum yokummm mutfağı sildim süpürdüm yatak odasını sildim süpürdüm aynı şekilde salonda silindisüprüldü...... çocukların odasını süpürecem silecem .....ama alişi sallıyorum şuan
uyursa o iş yatar.....banyoyu silcecem klozet lavoba kalıyor bide yemek yapacam kocam bu aksam arkadaşları ile iftara gidecekmiş o yüzden sadece barbunya yapacam çorbada yapmayacam yarın aksama hazır olur yemeğim ....

bebeklik cnm geçen ayda alişle ömerde az kilo aldı aliş 900 gr ömerde 850 gr aldılar ama boyları çok uzadı ömer 4 cm ali 5 cm uzamış....ek gıdaya gelince biz muhallebi ve meyve püresi yiyoruz yani doktor bu ay için onu verdi.....yemek için artık saat tutmuyorum acıkıca anlıyorum veriyorum....

meyve püresi kavonoz kullanıyorum milupa ,hipp ,bebelac alıyorum ,ben ayriyetten milupanın sütlacınıda yediriyorum çok güsel yiyolar....muhallebi bebelacın pirinçli tahıllı sütlüsünden aldım onuda güsel yediler bi arkadaşım hipp yollamış bana onu sevmediler ama mama ile yapmamıştım....bide dün hippin tahıllı değişik bi muhallebisini buldum pirinç kabız yaptı alişi....pirinçi diğer muhallebi ile karıştırıp vereceğim...

yani şuan evde yaptığım bişey yok birdahaki aya biz sebze çorbasına geçeceğiz.....

sana bi tarif vereyim ilk onunla başla canım dur yazayımm...ben deneyeceğim biraz sonra uyanınca hazır herşey bi mamayı yapıp hazırlayacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…