sagol şekercimmm. iyiki varsınn. opuyorumnanaktanehem ehem yenilikleri seviyoruz malummm kaydirigubbakcemile3 çek bacım çek kopyanı ne dimekkk biz burda sizler için varıkkkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
dırımımm canımm çok geçmiş olsun güzelimm okuyunca çok üzüldüm inşllah iyidir şimdi kuzumuz.şuan daha yeni cerrahpaşadan geliyoruz alişimin burnu kanadı öle böle değil yatak odama koymuştuk benim nevresim batmışşşş ...kendi yatağındada kanamış bu arada hiç görmedik uyuyo diye ışıkları açmadık......ben görünce şoka girdim deli gibi soyundum kıyfetlerimi bulamıyorum.....
bi yandan çanta yapıyorum bi yandan ömer huysuz allahtan erkek kardeşim bana gelmişti ömeri ona bıraktık çıktık küçük kaynım kızarkadaşı ile ömeri n yanına gelmişş onu uyutup bizim yanımızageldiler ancak eve geldik çocuk acılda çocuk doktoru muayne etti bişey görmedi k.b.b yolladı onlarda baktı damla ve jel verdi yüzü koyun yattığından burnunu sürtmüş olabileceğini herhangi bişey görünmediğini söylediler....ama ömrümüzden ömür canımdan can gitti koca kanlı çarşafı bile çantama koymuşum ....kuzumdan kan alırkende çok fena oldummm ...............offff annelik zor zanaat valla...
iyiyim kuşumm nasıl olayım idare edip gidiyoruz işte.ayyy dirim Allah korusun yaa onemli bise deildir canim insallah
selam aslicim hosbuldum nasilsin
hicrosum benimki pazartesi 8aylik olcak simdiden ayakta duruyor heryere atliyor tutnup kalkior cok hizli kendisi iyiki park yatak almisim devamli pesinde kosamam yorulunca icine koyarim simdi zaten oruc da var enerjim yetmez ona
günaydın şekerlerr
nasılsınız ben sabah sabah evi sildim bulaşık yok ütü yok sadece yemek yapıcam ohhh
kızımı emzirdim uyursa bi de kahvaltı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?