Aysonu Kizlari 2008

ay çok acı allahım ya nasıl dayanılır ki buna aman yarabbim ya
işte ben bu gibi şeylerden çok korkuyorum ya
allah sen biyiksin yarabbim sen bizlere yaşatma bunları yarabbim

aşkımdoğa yanına mı geliyor dırım aman ne güsel
sana yakın mı ki işyeri
aman da aman

cnm yok yakın değiliz o beylik düzüne gelmiş iş için sanada uğrayım dedi ...ama hala gelmedi saat 3 de toplantım var kıza ayıp olacak yawwww
normalde bizde görüşme yasak bize ama ben kabul ettim hehehehee
dediki gelemeyim aman dedim bugüne akdar kimse gelemdi herkesin bişeyi geldi dedim gel dedimm

amin bombommummm ya allah yaşatmasın ben sinirlenince hep aklıma ya bebeğime bir şey olursa diye o kadar korkuyorum ki şimdiden o zaman allah sabır versin diyorum gerisi boşş

aminnnnnnnnnnnnnn allahımm tüm yavruları annelerine bağışlasın allah böyle üzücü şeyler yaşatmasın yarabbim.............
senağlama

cnm çok büyük acı allah kimseye yaşatamsın tabi ama neden buraya giremeyecem yorum yapmayacam demiş....

mesela birine hakkında fesatlanır kötü söz der allah başına verir
ama bizde öle bişey yok mesela sen hamiş kalsan deli olurum ne kadar güsel bişey derim hicran cnm mesela asli esra arzu ayşe hep iyiliklerini düşünüyoz bişey olsa allah korusun ailesi kadar üzülüyoz yani...
rabbim yazdıysa kadere oluyo cnm verende o alanda o bak tüp bebel yapacakken gelmiş demek kaderi buymuş hamile kalbilceğini hiç düşünmüşmü o kadar olumsuzlukta ama kalmışş...şimdide böle talihsiz bir olay yaşamıs ama rabbim yazmış onu.......

allah herkese herşeyin en hayırlsını doğrusunu versin

cimbomlu benim ikizin k.valdei geliyomuş ede iş yapıyodu.sağol cnm bende birdahaki kontrolde duyarım kalpöatışını diye umut ediyorum.4 hafta sonra gidicem muhtemelen 3 aya yakın olacak hayırlısı allahtan

hicrancım nbr cnm ay ben senin bebişini yarim kaç haftalıkmış ben takip edemedim benimkisi 7 haftalık nasıl koyucam resmibi bende istiyommm yaaaa

kızlar ben gidiyorummm kendinize ve bebişi olanlar bebişlerinede iyi baksınlar allaha emanet olun. görüşmek dilegiyle... herkese slmlar... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…