evet eveeeeeeeeeeeeeeettttttttt:dance:
Kızlar bir derdim var bölümündeki igves arkadasın ............. konusunu okudum gece.Sıkıntıdan uyuyamadım ya.Birisinin 5.5 aylık bebeği birden fenalaşmış hastaneye götürüyorlar hemen ölüyor orda.Meğerse menenjitmiş anlayamamışlar.Çok ama çok üzüldüm.Çok da zor kazanılmış bir bebek bu.kadın 5-6 aya bir adet oluyormuş aşılama tutmaz tup bebek demişler kendilignden hamiş kalmış dr yanlışlık olmasın demiş ya siz düşünün ve kadın şimdi evladını kaybetmiş birdaha buraya girmeyecem yorum filan yazmayın demiş çok kötü oldum yaa çocuk konusunda sınamasın Rabbim bizleri.. Çok korkuyorum başıma böyle şeyler gelmesindensenağlama Sonu hayırlı olmayacaksa hiç olmasın razıyım senağlama
kız ayşenur neresindensin gümüşhanenin sizi kesin tanıyoruz biz en azından babam kesin tanıyor:)
aşkımdoğa yanına mı geliyor dırım aman ne güsel
sana yakın mı ki işyeri
aman da aman
ay çok acı allahım ya nasıl dayanılır ki buna aman yarabbim ya
işte ben bu gibi şeylerden çok korkuyorum ya
allah sen biyiksin yarabbim sen bizlere yaşatma bunları yarabbim
ayyy torul muu öyle bir yerdi canımm.....
Kızlar bir derdim var bölümündeki igves arkadasın ............. konusunu okudum gece.Sıkıntıdan uyuyamadım ya.Birisinin 5.5 aylık bebeği birden fenalaşmış hastaneye götürüyorlar hemen ölüyor orda.Meğerse menenjitmiş anlayamamışlar.Çok ama çok üzüldüm.Çok da zor kazanılmış bir bebek bu.kadın 5-6 aya bir adet oluyormuş aşılama tutmaz tup bebek demişler kendilignden hamiş kalmış dr yanlışlık olmasın demiş ya siz düşünün ve kadın şimdi evladını kaybetmiş birdaha buraya girmeyecem yorum filan yazmayın demiş çok kötü oldum yaa çocuk konusunda sınamasın Rabbim bizleri.. Çok korkuyorum başıma böyle şeyler gelmesindensenağlama Sonu hayırlı olmayacaksa hiç olmasın razıyım senağlama
kimlerdensiniz peki siz bir de akraba çıkarmışsınız bize bizimkilerin torullu akrabaları var babaannem tarafından
kimlerdenmiyizz derkennn ??????????????? suan teyzem var gümüşhane merkezde canım...anne soyad köroğluuu babamın soyad demiroğlu canım....
ayşecik naber bugün pas vermiyon bana hiç:dilcikar:hayırdır
cicim
hoş geldin hicrancım nasılsın bitanem
kızlar ben gidiyorummm kendinize ve bebişi olanlar bebişlerinede iyi baksınlar allaha emanet olun. görüşmek dilegiyle... herkese slmlar... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?