Aysonu Kizlari 2008

hicrancım nbr cnm ay ben senin bebişini yarim kaç haftalıkmış ben takip edemedim benimkisi 7 haftalık nasıl koyucam resmibi bende istiyommm yaaaa

canım benimki allaha şükürler olsun 5+1 günlük .resmi scan cihazı ile kaydettim ben canım .hepsi bir arada makinelerden almıştım eve fax fotokopi scaner yazıcı özelliklerini bir makinede kullanabiliyorum işteee

kızlarrrr ben geldim aslı güle güle hayırlı yolculuklar cnm

hicran can hoşgeldin

kıslarrrrrrrrrr AŞKIMDOĞA geldi konuştuk şimdi gitti sizleri çok öptü ofise gideyim girecem dedi....

ben toplantıya gidiyom öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anacım nereye kayboldu herkes dağıldımı konularaaaaaaaaaaaaa ben kaçtım bugün bel ağrısı çok bende malesef yatayım gene görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ya ben geldim aşkımdoğa geldi dedim kimseden ses yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

keçilerim geliyo heeeeeeeeee haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar selem konuyu pek anlayamadım bebiş iisteyenlerin yeri demi.......
bende istiyorum çabalıyorum........
paylaşmak için burdayım......

kızlar selem konuyu pek anlayamadım bebiş iisteyenlerin yeri demi.......
bende istiyorum çabalıyorum........
paylaşmak için burdayım......

gel cnm gel güselim tam dediğin gibi üstüne bastın ayağını çek herkes bebiş istiyor tabi aramzıda çok mücadele edipte hamiş kalanlar var ama yasadığımız herşeyi her bilgiyi paylaşıyoruz

özlellikle nuraycığım çok bilgilidir çok yardımıcı bir arkadaşımız canımız
birde cinekoloğumuz var şaun burada değil kendisi seyhatte hhehehee

hoşgeldin aramıza ....burda sıkıntını sevincini ,acını ,neşeni,hüznününü,kaprisini istediğin herşeyi paylaşabilir ve çekebilrisinnn :1hug:a.s.

bende geldim burdayım
ne bağrıyon dırımım ya küçücük çocuğa

bağrırım cnm benim benim miram yok yanlısssssssss bırakıyon beni hem ben sana sabah bişey dedimmmmm

inş.dedim getirceğim çamaşırlarla hamiş kalırsın dedimmmmm

ama sende tık yokkkk

bağrırım cnm benim benim miram yok yanlısssssssss bırakıyon beni hem ben sana sabah bişey dedimmmmm

inş.dedim getirceğim çamaşırlarla hamiş kalırsın dedimmmmm

ama sende tık yokkkk

kurban olurum ben sana aman ya atlamışım ben o yazını
inşallah bebeğim inşallah bu aralar çok işe yarıcak zaten o
körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz misali yani
anladın sen onu:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…