Aysonu Kizlari 2008

cnm malesef senağlamaadet olamadım hap içiyorum işte gelirse onla gelecek 40.gün cuma başlıyor gibi oldu c.tesi kesildi cumada çok az gelmişti zatennn

nuraycım haklısın bitanem çok çok teşekkür ederim bitanem mesajın alınmıştır canım
bu arada acayip süper zekisin evet kıslar benim gibi olmayın uyanık olur adam borçlarından yırtmak için mağazayı adıma yaptı
süpersin nuraycım valla çok da doğrucu davutsun yawwwwwwwwww

aman nuray ne bileyim bzen diyorum kullanayım bazende 3-4 ay adet olmayıp ta hamile kalanları okuyunca boş ver allahın taktirine bırak diyorum anlayacağın kararsız durumdayım

cnm evet o ilacı içiyorum o ilaç bitince inş.olacam sonrada hemen kan testleri arkasından eğer hormonlardan aşağa çekilmesi gerekn bişey varsa tedavisi oalak sonrada aşılma olacak nuraycığım .....yani çatlama iğnesi vs.
işte doktor beni zayıflatması daha çok adet olabilmem için inanıyorum dedi zayıfla adet oalcaksın ...

aman nuray ne bileyim bzen diyorum kullanayım bazende 3-4 ay adet olmayıp ta hamile kalanları okuyunca boş ver allahın taktirine bırak diyorum anlayacağın kararsız durumdayım

çok yalnış düşünüyorsun canım ya kızma ama
nuray çok haklı
bir az önce çaresine bakmalısın sorun var baksana belli ki çözümüde kolay eeee ne duruyorsun be arkadaşım:1hug:

nuraycım ögretmenim hafta içleri degil zaten canımm hafta sonları hep geç kalkardım,hafta içleri okuldan geldikten sonrada mutlaka bir ögle uykusu yapardım. kızlarrr yaa birazdan evden çıkacagım ve heyecanlıyım.ben panik atak tedavisi görüyordum hamile kaldıgımı ögrenince terapilerin sıklıgı azaldı ve bugünde uçakla gidecegim drlarım durumumu biliyor sakıncası yok dediler ama yinede ben uçaga binecegim için heyecanlıyım ne yapabilirim bir öneriniz varmı fıstıklarrr...

nuray cancan ben bu adeti olduktan sonra ısımı ölçmeyim o vakit baksana gıdaklamıyom ...........yoksam ölçemmi azda olsa umut umuttur........

kısımmmmmmmmmmmmmmm o kadar okuyuppppp tohtorrr olmuşsun içecen tabi ilacını yaaaa senin bize bilgi vermen gerikirken biz sana söylüyozzzz bak yolacazzzzzzzzzKötü Kazenklava:klava:

canım ya nasıl olucak bilmiyorum ama sakin olmaya çalış bitanem
panik atak cidden kötü bi hastalık çok iyi biliyorum kayınvalidem de panik atak cnm

gerçi allahıma çok şükür hamileligimi ögrendikten sonra yogunlugumu hep bebege verdim ve düşünmemeye çalıştım herşey benim elimde biliyorum ama olmuyor iştee. dırımcım ben 7 ay az gelip gitmedim bakırköye terapiye a.s

aslıı kıssssssss sen nerede oturyon bakimmmmm heee

bu arada takma kafana oyanya oynaya git bakimmmm

o b.köy yolunuda iyi bilirim ben ahhhhhhh annem yattı 1 sene

nuraycım valla bilmiyorum kafamı kurcalamıyor degil allahtan yalnız yolculuk yapmayacagım yanımda hemşerim olacak artık onunla koyu bir sohbete dalarsam olur iki dr birden gidiyorum ve ikiside aynı şeyleri söyledi hiçbir sakıncası yokk dediler ama artık allaha emanetiz..

bu arada kıslarrrrrrrrrrrrrr AŞKIMDOĞAAA yanıma geliyo çok heycanlıyımmmmm
yaaaaaaa

nuraycığım çtlma iğensini önce yumurtlar oluşsun diye verecekleri ilaçlardan sonra vuracaklar aşılma işte yawww o zaman başlarım ölçmeye

orda bir bakırköy var uzaktaaaa
gitmesekteee
kalmasaktaaaa
o bakırköyyy bizim köyümüzdüüüürrr
lalllaaalllaaaaa
lllaaalllaaaaaa
anam ne oluyor bana yoksaa bende miiiii

kayınvalidemde bakırköye gidiyor ama sabit bi dr u yok sanırım
her seferinde farklı biri olduğunu söyliyor ama çok memnun maşallah

aslıı kıssssssss sen nerede oturyon bakimmmmm heee

bu arada takma kafana oyanya oynaya git bakimmmm

o b.köy yolunuda iyi bilirim ben ahhhhhhh annem yattı 1 sene

dırımcım ben kartalda oturuyorum ama geçtigimiz aralık ayına kadar her 2 haftada bir ordaydım hamile oldugumu ögrenince bu tarafta bir yer önermelerini istedim erenköyü tavsiye etti dr gittim burdaki de sen iyisin dedi 2 ay sonra gel dedi bakırköydeki dr çok iyiydi o gebelikte daha çok terapiye ihtiyacı olur insanın gelmeye devam edebilirsen gel demişti ama 2 saat yolu göze alamıyorum..

nasılsınızz arkadaşlar.... valla ne güzell herkes istanbulda toplanıyooo fotoğrafta çekinn buraya koyunn olur muuu .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…