Ogleden once kalkmaz misin:1shok:
sen ogretmen deilmiydin canimcim okula nasil yetisionsırnaşık şey
yuzde 90 bugun yumurtlarsin iyi degerlendir bugun ve yarin iliskijeyyar
havan batsin:mymeka:
yaza yaza vergi levhasına isim yazdırmış borçları senin üstüne yıkacak haberin yok:mymeka:
insan yazdırmışken ev tapusuna filan yazdırırjeyyar
sen de çaktırmadan hava basıyon
yemedikşakkıdı
niye öle dion canım benim ya:çok üzgünüm: herşeyin sırası var o günler de gelecek bak ayse 1.5 esra 1.5 sene beklemiş asli desen ona keza dur bakalım umutsuzluk yok
noldu adet oldun dımı artık ilac mı aldın nasıl oldu :teselli:
ya siz hakketen dayak istionus yaa:mymeka:
hala neyi beklion morgulum beeee içsene bir adet sokturucu ya sen bole bekledikce bebek yakınlaşmıyo uzaklaşıyooKötü Kazen
farlutal mı ıcıon o bittikten sonra geliormuş adet
canım senin yumurtalar çatlamıor demekki
ısı da bir garipti tam ölçmedin diye söylemek istemedim ama zaten sonuc ortada yumurtlamamışsın:çok üzgünüm:
Catlatma igneli tedavi şart gibi baksana
dur bakalım nereyeyasakkelime
uzun yola gitme onun dönmesi de var dr iyice danış nolur nolmaz
ayrıca bu kadar sinir yapma güzelim haklısın belki ama bebişi düşün:teselli:
süpersin her zamanki gibi formdasın canım arkadasımŞeniz
ayyy safranbolu super unv deyken gezi düzenlemişlerdi günübirlik süperdi çok güzel yerlerr
aman nuray ne bileyim bzen diyorum kullanayım bazende 3-4 ay adet olmayıp ta hamile kalanları okuyunca boş ver allahın taktirine bırak diyorum anlayacağın kararsız durumdayım
aman nuray ne bileyim bzen diyorum kullanayım bazende 3-4 ay adet olmayıp ta hamile kalanları okuyunca boş ver allahın taktirine bırak diyorum anlayacağın kararsız durumdayım
nuraycım ögretmenim hafta içleri degil zaten canımm hafta sonları hep geç kalkardım,hafta içleri okuldan geldikten sonrada mutlaka bir ögle uykusu yapardım. kızlarrr yaa birazdan evden çıkacagım ve heyecanlıyım.ben panik atak tedavisi görüyordum hamile kaldıgımı ögrenince terapilerin sıklıgı azaldı ve bugünde uçakla gidecegim drlarım durumumu biliyor sakıncası yok dediler ama yinede ben uçaga binecegim için heyecanlıyım ne yapabilirim bir öneriniz varmı fıstıklarrr...
gerçi allahıma çok şükür hamileligimi ögrendikten sonra yogunlugumu hep bebege verdim ve düşünmemeye çalıştım herşey benim elimde biliyorum ama olmuyor iştee. dırımcım ben 7 ay az gelip gitmedim bakırköye terapiye a.s
aslıı kıssssssss sen nerede oturyon bakimmmmm heee
bu arada takma kafana oyanya oynaya git bakimmmm
o b.köy yolunuda iyi bilirim ben ahhhhhhh annem yattı 1 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?